Kediye köpek arasındaki tek fark, köpeğin ona verdiğin bişeyi senden bilip sana minnet ettiği için sadık olması, kedinin onu Allahın gönderdiğini bilip sana minnet etmediği için nankör olması. Bu yüzden kediye nankör denirmiş, onların da çokta tınında ya
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
Alışveriş & Hediyeler konusunda 23,2b cevap paylaştı. Sarılırım ben bu güzelliğe
11 Yorumla
Köpekler gibi gurursuz ve sahibinin köleliğini yapan hayvanlar değiller diye nankör oldular hemen..
Ee kişi kendi gibi olan hayvanı sever.
Köpek ve kedi severler arasındaki fark budur..12 Yorumla- +1 yıl
Eksilendin kardo. d pisileri sevmem en son bitanesini yanaklarından seveyim dedim namussuz pisi kolumu çizdi bir tekmik vurup öldürmedim o kadar da vicdanlıyım sadece kovdum ipneyi. d
+1 yılonu diyen hayvan sevgisinden anlamayan bir varlıktır..
hainlik kindarlık nankörlük biz insanlara ait...12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılİnsanlar kendileri gibi sanıyorlar. ama bilmiyorlar ki insandan daha büyük nankör yok.
Hayvanlar nanakör değiller.11 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel kedi ❤️
İnsanlar bilinçsizce söylüyor bu saçma söylemi. Benim de kedim var ama çok ısırma huyu var, onu nasıl yapacağız bilmiyorum..16 Yorumla- +1 yıl
Son zamanlarda eskisi kadar ısırmasa da ısırma huyu var.1 aylikti sahiplendigimizde.. Henüz yavru olmasına veriyorum. Sabahlari miyavlayarak beni uyandırıyor, sonra ben de dayanamayıp odama alıyorum, geliyor koynuma giriyor ❤️
- +1 yıl
Biz banyoya/wcye girmesine izin vermiyoruz..
Nesi biliyor musun , yanında oturursun sevmek için ismini soylediginde suratina bakmaz arkasını döner ondan 😀 mesela benim kedim çok kahpe😀😂
14 Yorumla
+1 yılinsanların nankörlüğünü gördükten sonra kedileri sevmeye başladım... dedigin gibi kediler hic bir sekilde nankör degil...
12 Yorumla- +1 yıl
aynen...
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBizimkide seninki gibi canimizdan ote. Ama iste arada isirmasa cirmiklamasa fena olmazdi 😊
110 Yorumla- +1 yıl
Asil hayvanlar kediler.
Kopekler gibi yem verecek diye veya sevsin diye basini onune eyipte tamah etmez insanogluna.
Karakteri geregi gururludur geri adim atmaz hicbir zaman.
O yuzden saygi duyuyorum kedilere ama iste bazende dayanamiyoruz yoğruyoruz hayvancagizi:))
Buarada kisirlastirmayi dusunuyorum buaralar epey hircin:) - +1 yıl
Hapla saglikli olurmu ki. Kedilerin ve kopeklerin karacigerleri cok hassas 🙁
Doktorla konustum bakalim haftasonu yaptirmayi dusunuyorum hic istemesemde.
Kilina zarar gelmesini istemesemde yaptirmam lazim.
https://resmim.net/f/QUYVjY.jpg
Maaallah de 😊 - +1 yıl
Cocukken baktigim kedilerim hep araba altinda kaldi.
Tovbe ettim bir daha asla gunahlarina girmicem dedim. Zor oluyor kaybedince.
Bunu ise babamin ölum yil donumu aksami merdivenin basinda gozleri daha acilmamisken buldum o yuzden ayri kiymetli benim icin.
Kokudanda disi tutkusundanda kurtulucaz ins:) - +1 yıl
Allah razi olsun. Seninki disimiydi? Disiyse ameliyat oncesinde hayirli bir is icin gelelim cay icmeye 😂
- +1 yıl
Hay masallah tosunlara 😂
+1 yılBende kedilerin bir nankörlüğünü görmedim. İnsanlar kedilerden daha nankör.
11 YorumlaBir nankörlüğünü bende görmedim de birde tüy dökmese kerata
14 Yorumla
+1 yılİnsanlar ladar nankör değilerdir bundan emin olabilirsin 😊
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 931 cevap paylaştı. Benimkinde biraz nankörlük var kardeşim karnı acıkınca birde gece yatarken gelir yanıma birde arabada şarkı açacağım zaman yoksa hayatta uğramaz aksama kadar oturur ya da oyuncaklarla oynar
03 YorumlaCunku insanlarin manyak egolarina hitap etmiyor kedicikler. 2 lokma verdin diye hayvandan kul olmasini bekliyorlar. :)) Ama kedicikler yaradilis itibariyle basina buyruktur hepsi bu.
:)))011 Yorumla- +1 yıl
Aynen. Benim bebegim gibi :))) hic oyle evcil hayvan, sahip olaylari yoktur bizde. Neden insan degil diye herseye itaat etmek zorundaki, cocuklari olsa sözlerinden cikmayacak sanki. Hicbir hayvan insandan daha kotu olamaz. :)
Bu benim kizim :)
https://i.hizliresim.com/ByONbL.png - +1 yıl
Surdan gorebilirsin
https://hizliresim.com/YOdppE
Alışveriş & Hediyeler konusunda 9b cevap paylaştı. onu hergün doyur yedir içir sonra muhabbet kuşunu ortaya bırak bakalım ne oluyor :D
12 Yorumla
+1 yılKedilerin minneti yok bir kere tepki gösterir isen sana yakın davranmaz nankör değil köpek ise ne yaparsan yap gitmez
14 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Evet öyle
Ya bahçeye yeni bir kedi geldi benim köpeklerim var ama kedi dilinden anlamıyorum. Sürekli ayaklarıma dolanıyor hırlıyor gibi ses çıkarıyor mama da veriyorum ama ne istiyor anlamadım
017 Yorumla
+1 yılsahibi öldüğünde sahibini yiyen kedi hikayesini bir oku
029 Yorumla- +1 yıl
hikayede kedi mamasını yiyor ve bir kaç saat sonra sahibi ölüyor ve kedi sahibini yiyor sana şunu diyim bugune kadar hiç bir köpeğin sahini yediğini görmedim duymadım. hangi cins olursa olsun
- +1 yıl
1. o dediğin hikaye al sana kanıt www.haberturk.com/.../16079-iste-sahibini-yiyen-kopek
- +1 yıl
ben hikayeyi sana söylüyorum ama kedileri severim
- +1 yıl
1. sine lafım yok tamam ama 2. sene karşıyım çünk uyuşturucu var insan dahi uyuşturucu içince ailesine saldırabilir
- +1 yıl
o kadar da değil
- +1 yıl
bokumu yersem zaten zehirlenmeden ölürüm
- +1 yıl
o zamanda zehirlenirim
- +1 yıl
onlar buzluğa atıyor et bozulmuyor bir kısmını köftelik kıyma bir kısmını kuşbaşı yapıyorlar ondan zehirlenmemişlerdir. ya niye bok vy ölü insan yiyim mal mıyım 50m ötede a101 100m ötede migros var ormanda aç kalsam kuş yumurta balık vs var
- +1 yıl
yoo adada kokonat var. dallarla mızrak yapar balık yerim
- +1 yıl
aga 2 gündür trollüyorum hala daha cevap yazıyorsun
- +1 yıl
yaa tamam sen haklısın seni tröllüyorum diyorum hala yazıyorsun en nankör şey insandır
- +1 yıl
bana niye hala cevap yazıyorsun lütfen yazma
- +1 yıl
senden sıkıldım klavyeci gibi devamlı cvp yazıyorsun biri sana sus diyince konuşuyormusun. neyse daha fazla cvp yazmıcam sende kendi kendine eğlene dur belki mutlu olursun
Uydurma şeylerden biri
11 YorumlaSoğuk yapılarından dolayı olabilir
11 Yorumla
+1 yılonlar bir tane asıl insanlar nankör
11 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 808 cevap paylaştı. Bence şehir efsanesi o, yok öyle bir şey
13 Yorumlakediler nankör değiller yerim onalrı ben :d
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAç kalınca insan eti dahi yediği görülmüştür ondan deniyor
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkedileri hic sevmiyorum
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende sevmiyorum huylanıyorum ama kedilerede hic kötülügüm yok tur uzaktan severim
Çok tatlı 😀
11 YorumlaHayır tabiki
15 Yorumla
+1 yılBende gormedim valla nankorluklerini
01 YorumlaSeversin tırmalar
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIbrahim Tatlisese sor
20 YorumlaKedinçok tatlı
01 YorumlaDiyenlerin anneleri yollu olduklari icin.
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat