Olabilir insanlık halidir :))
cüzdan veya beli miktarlarda para kaybettiniz mi ?
Bulup Size getiren biri oldumu ?
cüzdan veya beli miktarlarda para kaybettiniz mi ?
Bulup Size getiren biri oldumu ?
Kuafördeyken, çantam çalındı.
Yolda yürürken kapkaca uğradım çantam gitmişti, bununla birlikte cep tel.'im filan.. Ama en çok içindeki makyaj malzemelerime üzüldüm, o kadar para vermiştim birde...
Onun dışında para çok düşürdüm ama düşen para yine geldi bana mutlaka.
Vay kapkaççılar vayyyyy O.O geçmiş olsun boş ver cana geleceğine mala gelsin ...
Genelde bir şeyimi kaybetmem ... benim olan herşey çok kıymetlidir , gözümün önünden ayırmam ..
Nerede o çizmenin tekii :)
:))))
kaybetmedim onları çaldılar :((
farketmez , bir çizmeye sahip çıkamadın
Bir kere cüzdanımı kaybettim , cüzdanımdaki bir telefon numarası sayesinde bana ulaştı , meğer minibüste düşürmüşüm , para yoktu gerçi kimlik ehliyet yeniden çıkarmak çok eziyetli bir iş , ondan kurtardım .
çok felaket bir durumdu... ATM para kartımı almadan ayrıldım arkamda sıra bekleyen adi kişi bütün maaşımı çekmişti :(( (2001 yılı 200milyon)
nasıl bir matematiksel oran kurdun kardaş ? 200 tl 2700 tl arası ?
allah daha çok versin o zaman kardaş ...iyi zam almışsın
Cevap
8Cevap
altın bileziğimi çalmıştı kız bunuda teyzem gormustu akraba dıye ses cıkartmamıslardı ee etme bulma dunyası bızım ewdede altın yuzuğunu cıkartmıs ellerıne krem surmek ıcın sonradan da unutmus salak:D bende gordum tabı ındırdım cebe 400 tllık alyansı bozdurdum ogun yedımm:D
puhahahha fdasdfsdf sdfsdf "400 tllık alyansı bozdurdum ogun yedımm"
kopardınnn :)))
:)))eeee bizeğimi calmıstıı etme bulma dunyası helekı altın bukadar tavan yapışken ısıme yaradıı yedımm:D
5 tl 20 tl hem kaybettım hemde caldırdım ustune gecen tlfonumu dusurdum sonra 1 saatlık olay yerıne gıtıp buldum:D970 tllık cep nosu aslında tlfonu deıl resımlerım vardı ondan kokrtum hahhaha:d
fotoğraflar ? :D
neyin fotoğrafları :)))
aşk dolu heeee :D
büyük konuşmuştum ben asla paramı kaybetmem diye ama geçen ay ben nasıl kayboldu bilmiyorum çalındımı kayboldumu ama 220 tl kayboldu sır oldu gitti.oluyor işte insanız
telefonumu çaldılar benim :((( gitti bütün fotograflar, anılar... aşkımla ilk fotografımızda gitti :(((
elleri kırılsın inşallah çalanın...
Bir çok kere çaldırdım bir çok kere kaybettim ve bir iki kere geri aldım-
Evet cok kaybetdim hicde getiren biri olmadi maalesef
bir keresinde 20 tl kaybetmiştim. çok üzülmüştüm. çook eskiden.
kaybettim , içinde parada vardı çalındı.sonrada çöpe atmış.kaybettiğim yerdeki copleri arastırdıgımda buldum.allahtan nufus cuzdanı vs vs almamış sevgili o.ç
Nüfus cüzdanımı kaybetmiştim İstanbulda bir yerlerde hala sanırım :( üstüme şirket açtılarsa diye korkuyom :(
veya kara para aklama falan :D
neden gazeteye ilan vermedin ?
o şirket karapara aklamak veya vergi kaçırmak için değilmi yahu :D öyle olmsa bile iflasta bulacakları kişi sensin :)
:D :D şaka şaka gazeteye ilan verdiysen problem yok :D
:)))
cuzdan kaybettıgım oldu canta kaybettıgım oldu hergun mutlaka para kaybederım
bi kez bankamatik kartımı tekel bayinde unutmuşum kafam çok iyidi allahtan adamı tanıyorum söledide 2 gün sonra aldım:)
cüzdanımı mağazada unutmuşluğum var.bankadan aramışlardı gidip aldım da bir tek kredi kartım otomatik iptal edilmişti güvenlik sebebiyle
ben çantamı kaybettım gec cuzdanı parayı:)kendımı kaybetmedıgıme sukredıyorum:)
:))
para çok kaybettimde cüzdanda bi kere kaybettim ama ne gelen var ne giden kim aldıysa getirmedi:(
olmadı çok küçüktüm sınıfta çalınmıştı çok ağlamıştım :D
bikere minibüste unutmuştum neyse ki gittiğimde bıraktığım yerde beni bekliyodu :)
aman Allah korusun bu devirde para kaybedilir mi? :)
sigara paketiyle birlik atılmış ufak bir servetim var...
ikisinide kaybettim.ama genelde anahtar kaybederim..2 kezde cep tlf kaybettim.
kaybetmedim, yanlislikla cöpe attim parami sigara paketinin arkasinda.
cüzdan değil fakat bir miktar para kaybettim
hayır kaybetmedim hiç
110 lira kayboldu gitti bidahada gören olmadı
evet kaybettim..:))
tabiki gelmedi geri..
Kücükken cok kaybettım
50 tl getirirlermi hiç :)
:D
Evet sapsal sevglm kaybetmsti =)
kendimi kaybederim cüzdanımı kaybetmem.
para buldun mu diye soracaktım sana veya sen öyle anla :D
buldum:)
meblağ büyük müydü :D
henüz o kadar büyük miktar denk gelmedi, kısmet bakalım, inanıyorum ben:)
bende inanıyorum :D
Para kaybettim
hayır inş olmazda :D
yok çok şükür
İmkansız bir şey bu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar