Seviyormudur sürekli bakışıyoruz (uzun yazdım)?

1.5 aydır hoşlandıgım kız var okulla geldigi günden beri ondan hoşlanıyorum o da son 1 aydır bana bakıyor sürekli kesişiyoruz bundan 4 gün önce derste uyudu 6 7 ders uyudu uyanınca bana baktı bende ona baktım sonra ona bakıp güldüm oda bana baktı güldü zil caldı dısarıya yakın arkadaşı ile cikıyordu tam cıkarken ona dogru baktım yine güldüm arkadaşı ne oldu dedi bana bakıp ben hiç dedim cıktılar kapıdan aralarında hafif bir gülüşme oldu pazartesi günü ise neredeyse hiç bakmadı anlamadım yahu 3 4 kere göz göz e geldik bu gün ben ona gülümsememe rağmen o sadece yüzüme karşı baktı durdu bu gün eskisi gibi oda gülümsemedi Bu gün ise sanırım parası yoktu 1 tl istemişti su almak için bende var diyip verdim neredeyse 20 defa göz göze geldik o bana baktı ilk ders ben ona baktım uzun uzun baktı bir 20 30 saniye sonra ben ona baktım gülümsedim oda gülümsedi 1 2 ders sonra yine aynı şeyler oldu rahat 6 7 defa göz göze gelip güldük sonra ders boştu 4. ders birisi bana dediki sen neden bişe almıyorsun paranmı yok dedi dalga geçer gibi sevdigim kız ise hayır parası var bana vermişti 1 tl dedi beni savununca cok iyi hissettim vallaha ama bir sorun daha var sınıfta ders boş iken sınıfta 5 6 kişi vardı arada bir bana bakıp gülümsüyordu 5 abim var dedi sanki ondan uzaklaşmamı ister gibi bide sınıftakılere şunu ictinizmi bunu ıctınızmı ben izmirde şu allkolü içtim gibi şeyler dedi? sebebi nedir seviyormudur? göz göze gelince sürekli güldük hatta baya gülüştük göz göze gelince dün Bu gün ise neredeyse 7 defa göz göze geldik sadece 2 kez göz göze gelince gülüştük sebebi nedir bu gün hiç bakışmadık eskisi gibi ya of :/ seviyormudur? hergün göz göze en az 3-4 defa geliyoruz 1 aydır böyle bu durum sadece salı günü gülüştük
Seviyormudur sürekli bakışıyoruz (uzun yazdım)?