Sonra evlenince birinci fotodaki agizlarina eder ve
bosanirlar. Ikinci fotodaki kuz bu bosanan adama asik olur ama adamin agzi sutten yanmistir bir kere... Butun kadinlari ayni zanneder ve kendisine asik Ikinci fotodaki kizin agzina. icar kullanmaya kalkar.
Erkekler 1. fotodaki kizlarla evlenmek isterler ama 2. fotodaki kiz gibi ev kizi yasantisi surmesini beklerler sizce mumkun mu?
Şimdi 1. fotodaki gibi bütün kızlar böyle yapar mı diyorsun? Ya da 2 deki gibi tüm kızlar erkeğine bağlı mi olur diyorsun? Ya da her erkek bunu yapar diyecek kadar çok erkek mi tanıdın? Yani bunları yaşayacak kadar çok tecruben olduysa bilemem tabi ;)
İnan birinci fotodaki gibi kızlar hiç ilgimi çekmiyor. Doğal sade evine bağlı hanımcık bir kızla evlenmek isterim. İkinci fotodaki kızın o gülümsemesi samimiliği insanın içine huzur veriyor adeta.
Doğru çok zengin değilim. Ama dediklerimde inan samimiyim. Gerçekten zerre ilgimi çekmiyor ilk fotodaki gibi bayanlar. İmkanım olsa bile yine normal doğal bir kızı isterdim.. Ama tabiki erkeklerin çoğu ilk fotodaki bayanı ister o ayrı mesele
Bir kadın yerine göre hem seksi hem de hanım hanımcık olabilir... İki farklı kişi olmak zorunda değil. İnsanlar sadece tek bir özellikten oluşmuyor herkesin pek çok farklı yanı ve özelliği var. İnsanları bu şekilde basite indirgeyemeyiz.
Ben bunu kastetmedim. Tabi ki yerine gore seksi de olabilir. Benim demek istedigim erkekler ev kizinin yatakta nasil olabilecegini gorecek kadar sabirli degiller. Ama birinci fotodaki disarida da acik sacik giyimiyle yatakta nasil olabileceginin sinyallerini verir.
Yani hepsi öyle olmasa bile bu mantıkta olan erkek bir hayli var kimin ne olduğu belli değil bu devirde ummadık taş baş yarar diye bir söz vardır ama genel olarak ikinci resimdeki gibi kızlar ömürlük oluyor
Farkındayım.. Yazında kustuğun kininde farkındayım, içsel sıkıntının da. Sabret, herkes doğru değil maalesef. Benim şöyle bir tespitim var, tanrı bu dünyaya %95 oranında kötü insan göndermiş maalesef ki, o yüzden işimiz hiç kolay değil..
Bu her zaman böyle olmaz ama.2 fotoğrafta hanım hanımcık dediğin kızda yiyici olabilir. baba evinde görmediğini erkekten isteye bilir. yani iş kişilik de bitiyor
Bende bilemiyorum. Ya da kendimizi agordan satmayi mi beceremiyoruz nedir. Millettin g. tunu toplayamatan kizlari neleriyle evleniyor, benim yapmadigim sey kalmadi yine de aksilik aksilik ustune olmadi bir turlu😣
Aynı şeyi bende söylüyorum hep. çevremdeki serseri tipler bebek gibi hatunlarla evlendi.2 yumurta kırmasını bilmeyen bütün evde oturan kızlar ne oğlanlarla ne evlendi. çevremde her iki cinsten de örneği var. hayret ediyorum onlara. tılsımlı mıdırlar. nasıl kandırıp da evlenebiliyorlar yıllardır cevabını bulamadım bir soru
Fotoğraftakileri bırakın ama öyle bir şey olsa olay böyle olur 2. fotoğraftaki gibi bir kızla evlenirdim evlendikten sonra 2. fotoğraftaki 1. fotoğraftakine dönüşür tabi kocasına karşı. Normalde 2. gibi gözükür ama baş başa 1. fotoğraftakine dönüşür işte aranan kız bu...
? Benle evliyken nasıl başkası ile evleniyor? Çok tuhaf demek ki beni sevmiyormuş. Ama anlamadın yazdığımı dediğim şey şu 2 numaralı dakika gibi sakın temiz düzgün evlenince 1 numaradaki gibi ateşli oluyor kocasına karşı 2 numara işte bunu anlatıyorum böyle olursa fena olur.
Her erkek ilk fotodaki kiz ile cinsellik icin birlikte olmak ister, heran cinselligi yasamak ister ama diger fotodaki kizla ise, ilk olarak onu kirmamak icin onu tanimaya calisir, onun nelere kizdigini ogrenmeye calisir, yani onu kesfetmek icin cabalar ister istemez
@sssaaahhhhip Beni tanimaya calismadilar ama. Birinci fotodaki kadindan agzi yanmisti beni de kullanmaya kalkti. Halbuki ben sevdim o da bunu biliyordu. Bile bile sevgimi kendi cikari icin kullandi. Halbuki birinci fotodaki kiz onu sevmedi parasini sevdi ve bu erkegi kullandi.
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Erkekler 1. fotodaki kizlarla evlenmek isterler ama 2. fotodaki kiz gibi ev kizi yasantisi surmesini beklerler sizce mumkun mu?
En İyi Cevaplar