Üvey annemin göz rengi ; kahverengi , saç rengi ; siyah , ten rengi ; koyu esmer , dudakları çok ince, yüzünde gamze var (Baskın gen) burnu birazcık büyük , kaşları dümdüz , gözleri küçük ve dışarıya doğru , kulakları büyük , saçı düz ve ince , boyu kısa , normal kiloda (zayıf değil) , yüz yapısı çok zayıf ve oval , Sesi orta (kalında değil incede değil)
Üvey babamın göz rengi ; Ela rengi , saç rengi koyu kumral , ten rengi buğday, dudakları ince, yüzünde gamze var (hem baskın gen hem çekinik gen ama baskın gen daha çok var), burnu büyük , kaşları kalın ve düz , gözleri küçük ve çukur , kulakları büyük , saçı kıvırcık ve ince , boyu kısa ve normal kiloda , yüz yapısı oval ve üvey annem ki gibi çok zayıf ( sesi kalın )
Üvey abim anneme ve babama benziyor.
Gözleri annemin gözlerine benziyor ve göz rengi kahverengi , saç rengi koyu kahverengi, saçı düz ve ince telli , kulakları büyük , ten rengi buğday , kaşları düz , boyu kısa kilosu normal , dudakları ince , yüz yapısı zayıf ve oval , burnu babamın burnu gibi büyük
Üvey annemin kan grubu : 0 Rh Pozitif (+)
Üvey babamın kan grubu : 0 Rh Negatif (-)
Üvey abimin kan grubu : 0 Rh Pozitif (+)
Benim doğal saç rengim : açık kumral
Ten rengim : beyaz
Göz rengim : gri , yeşil mavi
Gözlerim yukarı doğru çekik ve gözlerim büyük
Kaşlarım ince ve kavisli şeklinde (kaşlarım düz değil)
Burnum küçük ve çok güzel
Saçım düz ve çok hafiften dalgalı
Dudağım kalın ve alt dudağım daha kalın
Yüzümde gamze yok
Yüz yapım zayıf değil ve kare şeklinde
Uzun boyluyum ve zayıfım.
Hemde üvey akrabama, üvey anneme, üvey babama , tüm aileme , üvey abime hiç benzemiyorum
Bana ' sen onların öz çocuğusun ' demeyin hiç birinizede asla inanmam üvey olduklarını biliyorum. Hemde ben Ruslara ve Japonlara çok benziyorum.
Başkasının çocuğu muyum?
Üvey babamın göz rengi ; Ela rengi , saç rengi koyu kumral , ten rengi buğday, dudakları ince, yüzünde gamze var (hem baskın gen hem çekinik gen ama baskın gen daha çok var), burnu büyük , kaşları kalın ve düz , gözleri küçük ve çukur , kulakları büyük , saçı kıvırcık ve ince , boyu kısa ve normal kiloda , yüz yapısı oval ve üvey annem ki gibi çok zayıf ( sesi kalın )
Üvey abim anneme ve babama benziyor.
Gözleri annemin gözlerine benziyor ve göz rengi kahverengi , saç rengi koyu kahverengi, saçı düz ve ince telli , kulakları büyük , ten rengi buğday , kaşları düz , boyu kısa kilosu normal , dudakları ince , yüz yapısı zayıf ve oval , burnu babamın burnu gibi büyük
Üvey annemin kan grubu : 0 Rh Pozitif (+)
Üvey babamın kan grubu : 0 Rh Negatif (-)
Üvey abimin kan grubu : 0 Rh Pozitif (+)
Benim doğal saç rengim : açık kumral
Ten rengim : beyaz
Göz rengim : gri , yeşil mavi
Gözlerim yukarı doğru çekik ve gözlerim büyük
Kaşlarım ince ve kavisli şeklinde (kaşlarım düz değil)
Burnum küçük ve çok güzel
Saçım düz ve çok hafiften dalgalı
Dudağım kalın ve alt dudağım daha kalın
Yüzümde gamze yok
Yüz yapım zayıf değil ve kare şeklinde
Uzun boyluyum ve zayıfım.
Hemde üvey akrabama, üvey anneme, üvey babama , tüm aileme , üvey abime hiç benzemiyorum
Bana ' sen onların öz çocuğusun ' demeyin hiç birinizede asla inanmam üvey olduklarını biliyorum. Hemde ben Ruslara ve Japonlara çok benziyorum.
Başkasının çocuğu muyum?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer