Senin adına cok üzüldüm ama acımasız hayata ragmen dik durabilmeyi başarmanı takdir ettim. Allah kimseye ne evlat acısı ne de anne baba acısı yaşatmasın🙏☺
Zaten her zaman ben bunu kendi kendime söylemişim ve bu hayatta benim bunlar sınavında diyor musun onu en güzel şekilde geçeceğini de düşündüğün anda kendimi daha da güçlü bir şey diyorum daha da heyecan duyuyorum ve daha da özlem duyuyorum
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin evet biliyorum çok zor işte ben de aynı duygular yaşadığım için yani söylenecek çok şey var aslında ama insan bir yerde bir şey diyeceğiz kelimeleri boğazımda tıkanıyor onun için Allah sabır versin
Teşekkürler çok sağ olun biliyorum onlar yukarıdan beni izledinlerine zaten onlara layık olmak için elimden geleni yapıyorum yarın bir gün onlarla karşılaştığında benimle gurur duyma duyduklarını görmek isterim
Nasılsın yaşamış olduğum bazı şeyler oldu ama inanki yarın, onların yokluğunu hissettiğinde şu anki benim yaşamış olduğum duyguların aynısını yaşayacağımızın emin ol
Ben 11 yaşına kadar yuvada Hm 11 yaşından sonra bir ailenin yanına gittim bir Karıkoca vardı kuaförleri veri vardı onlarla beraber kaldım tabii ki bana yardım edip besliyor etti kendi buldu ben çalıştım öyle bugünlere geldik
Allah yardımcımız olsun evet aynı duyguyu yaşıyoruz ama ne mutlu ki size anneniz yanınızda ben onu da yaşayamadım maalesef hep yalnız yaşadım hep onların hayaliyle hep onları nasıl konuşacağım onun düşüncesinde kıldım hala da yaşıyorum hala da bunlara ihtiyacım olduğunu düşünüyorum
Evet şimdi ben zaten hayatımı anlatmaya kalkışsam bir kitap haline gelir ama yüce Allah bunu böyle girmişsin boynumuz kıldan incedir her zaman için saygı musun sustur demekki kaderimizde bu var bunu yaşıycaz göreceğiz ve yüce Allah’ın huzurunda bunun adına hesap verecez
Evet pek fazla bu tarz şeyleri aslında düşünmemek lazım düşündüğümüz müddetce kendimize zarar vermekten başka bir şey değil kendimizi insanlardan uzak tutmaktan başka bir şey değil ama insan ister istemez diğer yarısını düşünüyor Buda diğeri yarın annenle baban olduğu için unutamıyorsun maalesef
Allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun sen azda olsa benden daha iyisin çünkü gördün ben hiçbir şekilde görmedim bir sadece fotoğraflarına bakıp öyle kendimi her gün avutuyorum
Ben 11 yaşına kadar yuvada kıldım Fazla şiddet görmekten daha önce beni isteyen bir aile vardı onun yanına gittim bunların yanında kaldım beni büyüten amca iş yeri vardı kuafördu onun yanında çalıştım o nefret ettikten sonra işyeri ben oldum eşine de baktım iki yıl önce de eşin vefat etti şu an kendim yalnız yaşıyorum
asagidaki yorumunda niye farkli görüsün var, umarim fake degilsindir ;) diger baska yorumunda bir aydir burdasin, daha sonra ama bakarsak on gün bile olmamis, lütfen duygu sömürüsü yapip üyelerlen iletisim olsun diye yapmayalim bunlari, kandirmayalim.
Tabii ki de fakir değilim tabii ki de yanında çalıştığım yaşlı adamda kendi kendimi bir yerlere gelir o sadece yanında oturup bana yardım olurdu sadece
Teşekkürler Allah razı olsun sizlere de Allah uzun ömürler versin her şey gönlünce olsun umarım insanlar hakkında yanlış düşünmesinz her insan bir değildir her insan yalan söyleyecek diye bir kaydede yok
Ben de aslında yuvaya verildi orada pek fazla kalamadım zaten 11 yaşına kadar 11 yaşında kaçtım vardı ve beni daha önce fazlasıyla isteyen bir ailenin yanına gittim
Ben yaşamak istemediğim bir evde yaşadım. Sesli ve beni istemeyen kişilerle. Ama çok yıllar önveydi ve 11 sene boyuncaydı. Şimdi hatırlamak istemiyorum yoksa saatlerce küfrederim
Tabii ki kendince haklısın ama sonuçta sana bakmışlar her ne olursa olsun sen onların hatalarını onların yapmış olduğu her şeyi yüce Allah havale et ve hiçbir şekilde kafana takma yarın bir gün bunlar Allah’ın huzuruna gittiğinde hem ondan hesap sorulacak hem seni ne kadar iyi olduğunun ve seni cennete sokacağın garantisini verebilirim
Teşekkürler Allah razı olsun Allah hiç kimseye böyle bir sınav gerçek hayatta vermesin çok zor çok kötü bir şey cuman onları çok özledim keşke yanlarında olsaydım
En İyi Cevaplar