Hayatını değiştiricek böyle yeni bir ilişki yeni bir iş vs ilk başlarda hep böyle heyecanlı olur hevesli hevesli Başlarsın uğraşırsın sonraya doğru hevesin kaçar böyle senin gibi sonradan müslüman olan ya da büyük günah işleyip namaza başlayan adam öldürüp tövbe eden 2 ay ibadetten sonra bunalan çok gördüm seninde onlar gibi olmaman ve güçlü bir müslüman olman dileğiyle..
Ve son olarak.. namaz kılacakmısın bilmiyorum eğer kılacağım diyorsan ilk başlarda dua ezberlemek senin için zor olucak okunan dualar namaz nasıl kılınır bunlar küçük yaştan edinen bilgiler bu yaştan sonra çok zor öğrenilmesi çok zorlu bir süreç seni bekliyor umarım pes etmezsin eğer bana diyorsan ki dur daha kapıdan girmedik bile.. ilk baştan bunları bilmen öğrenmen sonradan hayal kırıklığı yaşamaman için önemli söyleyeceklerim bu kadar..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar güzel maşallah. Yalnız islamı yanlis tanitmak icin bircok kotu kaynak var ve yanlis anlatan hocalar var ehl-i sunnet hocalar sanirim daha iyidi anlamadigin kisimlari sorma konusunda. Neden sormak diyorum kuranda misal bazi seylerin anlamlari cok farkli yerlere cekilebilir o yuzden emin olunan bir cok farkli kaynaktan arastirmanda fayda var. Hakki bulmak zordur. Hayat kısa. Ama buldugun zaman yasayacagin maneviyati ben hayal edemem. Yasaminda olumunde ayri bir sevinci olacaktir. Eger tam ve dogru bir sekilde yolunu bulursan. Senin adına sevindim umarim dogru kisiler ile karsilasir yasam amacini bulursun.
22 Yorumla- +1 yıl
Umarım Fatih 😊 teşekkür ederim. Dikkat edicem
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 😊
+1 yılHayırlı olsun :) Biliyo musun bir hristiyan/yahudi vb. müslüman olursa, yeni doğmuş bir bebek gibi günahsız olur. Günahlarından arınır. Senin adına çok mutlu oldum.. Rabbim namazı ve Kur-an'ı da nasip eder inşALLAH🙏 soruların olursa cevaplayabilirim..
12 Yorumla- +1 yıl
Ya kalbinizi yerim hepinizin 😍 teşekkürler canım. Sorum olursa sorarım.
- +1 yıl
Rica ederim😇
+1 yılUmarım gerçektir, bunca kişi trol diyince üzüldüm, ama gerçekse çok güzel bu demek ki Allah'ın sevgili kulusun seni doğru yola erdirmiş Namaz kılmanı tavsiye ederim canım o huzuru Dünya da hiç bir yerde bulunan imkansız 😊
31 Yorumla- +1 yıl
Gerçek tabi.
Namaz kılmayı bilmiyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılPeki sen, sonradan İslamiyet'i seçen bir kimsenin geçmiş tüm günahlarının silindiğini ancak yaptığı iyiliklerin kaldığını biliyor muydun? Anadan yeni doğma gibisin şu an dinde. Artık ona göre işleyeceğin günahlar da şimdi senin iradene bırakılıyor.
Batılı bir yazar der ki; ''Hristiyanlar âlim oldukça Hristiyanlıkla ilgisi kesilir, Müslümanlar cahil oldukça İslam'la ilgileri kesilir.''
Umarım o cahillerden olmazsın. Dinini iyi öğren derim. Tebrik ederim.25 Yorumla- +1 yıl
Öğrenmeye çalışıyorum. 😊 Teşekkürler
Haklısın teşekkürler - +1 yıl
İki kere ettim iki kere ricalar bekliyorum 😂
- +1 yıl
Bu arada ''Tamam ben Müslüman oluyorum'' demeyle olunmuyor yani kelime-i şehadet gerekiyor onları yaptın değil mi?
Bir teşekkür daha et ben de üçlü rica edecem :D - +1 yıl
Evet gusül yaptım ve şehadet okudum 😄
- +1 yıl
x2 Rica ederim. :D
Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayatını değiştiricek böyle yeni bir ilişki yeni bir iş vs ilk başlarda hep böyle heyecanlı olur hevesli hevesli Başlarsın uğraşırsın sonraya doğru hevesin kaçar böyle senin gibi sonradan müslüman olan ya da büyük günah işleyip namaza başlayan adam öldürüp tövbe eden 2 ay ibadetten sonra bunalan çok gördüm seninde onlar gibi olmaman ve güçlü bir müslüman olman dileğiyle..
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım. Teşekkürler
- +1 yıl
Ve son olarak.. namaz kılacakmısın bilmiyorum eğer kılacağım diyorsan ilk başlarda dua ezberlemek senin için zor olucak okunan dualar namaz nasıl kılınır bunlar küçük yaştan edinen bilgiler bu yaştan sonra çok zor öğrenilmesi çok zorlu bir süreç seni bekliyor umarım pes etmezsin eğer bana diyorsan ki dur daha kapıdan girmedik bile.. ilk baştan bunları bilmen öğrenmen sonradan hayal kırıklığı yaşamaman için önemli söyleyeceklerim bu kadar..
+1 yılÖnceki dinin nasıldı nasıl bir din anlatır mısınız merak ediyorum doğrusu bu arada tebrik ediyorum ben müslüman diye geçiniyorum ama müslümanlığın tek bir şartını yerine getiremiyorum ne mutlu sana 😃😊☺😉
14 Yorumla- +1 yıl
Önceki din din değildi inançtı. Ateizm diyelim. Detaya gerek yok. Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Tamam da nasıl bir inanç neye kime inanç
- +1 yıl
Ateizmi bilirsin.
Laveyanizm de sadece iyiye inanmak adı altında bir saçmalıktı. Bunu yeni fark ediyorum. - +1 yıl
bir araştırma yapmak istiyorum
+1 yılYanlış anlamada eğer trol değilde doğruysa bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. Çok çok sevindim senin adına umarım hayırlara vesile olur. Her şey gönlünce olsun :)
11 Yorumla- +1 yıl
Elbette troll değil.
Teşekkürler 😊 Umarım öyle olur.
+1 yılşu an o kadar sevindim kiiii.. tebrik ederim kardeşim Allah daim etsin. ve katılıyorum hiçbişey birden olmuyor kendimden biliyorum ay şu an valla çok mutlunoldum 🤗🤗
13 Yorumla- +1 yıl
Amin umarım daim olur 😍
- +1 yıl
Ne önersem bilemedim yaa şeyi biliyor musun nouman ali. Kendisi bir öğretmen ve islamı güzel yaşayan bir insan bir dinleyebilirsin istersen :D
- +1 yıl
Bilmiyorum ama bakarım teşekkürler canım 😊
+1 yılSenin agzini burnunu yerim, her şekilde seviyorum seni biliyorsun. Ama İslama sevgiyle yaklasman cok daha guzel oldu 💕
21 Yorumla- +1 yıl
Bende seni yerim 👅❤ Artık inanıyorum. Ne güzel yorumlar gördüm öyle.
+1 yıltebrik ederim, umarım üzerine çevrilen hidayet ışığı günden güne daha parlak olurda yolunu aydınlatır
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
+1 yılKardeşim Allah muvaffak eylesin, inşallah bu yolda sabit kalırsın ve bizim gibi yarım yamalak müslüman olma tam anlamıyla Allah kul ol ibadetlerini samimi olarak yap, bizler hiç bir ibadeti yapmayıp müslüman geçinen zavallılarız. Allah hepimizi doğru yolda ıslah etsin. amin
10 YorumlaAllah daim kılsın mübarek olsun detayları bekliyoruz
22 Yorumla- +1 yıl
Tamam teşekkürler 😊
Sevindim senin adina? fikrini nasil degistirdin cok merak ettim, anlat lutfen
15 Yorumla- +1 yıl
Bir bence paylaşıcam. Link atarım 😊
- +1 yıl
Aynı link bende bekliyorum heyecanla.
- +1 yıl
@DonukPrenses @Hacegân tamam canlarım yazınca buraya aticam ❤
Diğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. Gerçekten tebrik ederim. Seni buna itenlerden Allah razı olsun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ondan Allah razı olsun 😊 teşekkürler
+1 yılNasıl becerdin onu? Bana da anlatsana (Dalga geçmiyorum)
16 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle dalga geçmediğin için teşekkür ederim 😊
İçimde hep törpülenmiş hisler vardı. İslam'a karşı korkak büyütüldüm. İslam hep kotulendi. Ama bazı Müslümanlar bu düşüncelerimi yerle bir etti. Ve biriyle tanıştım. Bana Allah'ı kuranı anlattı. Bu zamana kadar hiç dinlemek istememiştim. Ama ondan ilk defa dinledim ve her şey mantıklı geldi.
Sana da tavsiye ederim 😊 Laveyan Satanizm bizi bir yere taşıdı mi? Anlık zevkler seksler içkiler eğlenceler ayinler hançer çan siyahlar karamsar bir hayat... - +1 yıl
Benim sorularıma kimse cevap veremedi. Sana anlatılanları çok merak ediyorum. Bence yazdığında bana haber verir misin? Mobilden giriyorum ve bildirim gelmiyor. Laveyanlığın bana yararı dokundu
- +1 yıl
Sana link atarım 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim (:
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yılALLAH C. C. Şaadetini kabul ve makbul eylesin,
huzur içinde ibadet etmeni, nasip eylesin,
Allah c. c güzel ahlaklı olmayı nasip etsin,
hak ve hakikatten ayrılma, mutluluk dileklerimle10 Yorumla
+1 yılTebrik ederim.. :))) Seni tanimasam da cok mutlu oldum.. :)))
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ricalar.. :)))
Güzel bir gelişme bence. Hakkında hayırlısı olsun ☆
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldört dörtlük mü dörtte ikilik müslüman mı yani bir müslüman kadın gibi giyinecek misin yoksa nasıl bir müslüman olacaksın inş. daim olur
210 Yorumla- +1 yıl
Dört birlik olsam yeter. Şu an sadece inanıyorum. Ve bir iki günahtan kaçtım. O kadar.
Cevap sahibi+1 yılinanıyorsan dört dörtlük olması için adımlar atmalısın ki
sadece inanıp kelimeyi şahadet etmek yeterli olduğunu sanmıyorum 32 farzıda yerine getirmen lazım- +1 yıl
Sen dortdortluk mu yapıyorsun kardeş? Farzlari yapiyormsun gece herkes uyurken namaz kiliyormusun fakirlere yardim edip kurban kesiyormusun hacca gittinmi mesela Şu an dort dortlukten bahsediyirsun ya hani Şu an konuatugun bir kadin bunun bile gunah oldugunu bilerek konuşuyorsun hani dortdortluktun?
- +1 yıl
Bakalım. Zamanla olur inşallah.
Cevap sahibi+1 yıl:) ben onu yargılamıyorum çok şükür ben yapıyorum
bir haca gidecem o kaldı boş konuşmuyorum çok şükür
sen filozopluk mu desem sazanlık mı desem her şeye bir maydonozluk mu desem bilemedim :)
Cevap sahibi+1 yıl@Nebilymq gerekli ve ya gereksiz bu sana mı kaldı onu anladım ben :)
mahallenin muhtarı gibi :)- +1 yıl
Artık uzatmayın lütfen.
hoş geldin ozaman Allah bir daha yolunu sasirtmasin
11 Yorumla- +1 yıl
Hoş buldum 😊
- Diğer konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılCok sevindim bol bol kurani kerim oku ya da türkce meal
31 Yorumla- +1 yıl
Bakalım 😊
E hadi hayırlı ve daim olsun insAllah. Doğru yoldan şaşmaman dileğiyle.
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😍
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah.. Allah doğrudan ayırmasın..
30 Yorumlaİnsan olmayı beceriyorsan hangi din’den olduğun boş zaten bir başka insan için.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalnız müslümanlıkta lez olmak günah 😏
Eğer ciddiysen o anlatan kişiye de helal olsun
Genelde anlatanlar iyice soğuturlar14 Yorumla- +1 yıl
Biseks değilim artık.
Cevap sahibi+1 yılÖyle değilim demekle bitiyor mu hemen 😳
- +1 yıl
Hisler değişmiyor ama kendime engel olabilirim eyleme geçmek konusunda.
Cevap sahibi+1 yılBaşarılar o zaman :)
Algı değişir, duygu değişir , his değişir, kısaca zihin değişir ama öz değişmez. özün yerine zihnin geçer bir süre ama özün değişmez.
10 YorumlaSenin kalıcı arkadaşın dostun olmak çok isterdim her yönün ile kitap gibisindir şimdi:))
16 Yorumla- +1 yıl
Kırmadım
- +1 yıl
Gizli üyesin?
Şampiyonlar ligi kupasını kazanmış gibi hissettim ahsjsjssns ne denir allah utandırmasın 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Vay canına! O kadar mı sevindin :D Teşekkür ederim
- +1 yıl
Hehehe :D
- +1 yıl
Hııı kıskanç hııııııı :D asdfsdf Müslümanlıkla ne alaka
Evet şu an tertemizsin hepimizden islamı en güzel şekliyle yaşaman dileğyle :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
O değilde Arabistan’da ılımlı islama geçiyor kıyamet alamet-i gibi herşey :D
10 YorumlaDin islerine cok girmek istemem. Ben kendimi bilime ve sanata, kitaplara adadim. size simdilik tanrilar sizi korusun derim iyi geceler
10 YorumlaDiğer konusunda 5,2b cevap paylaştı. yenı çızgınde mutlu olursun umarım.
-demon:şşş tanrı öldü !!
:D10 Yorumla
+1 yılZaten pek yerinde degildi oksipital loblar şimdi birde islamcilikla yikadilarsa o bölümü vay haline sitenin 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Engelledim by.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer ciddiysen senin adına gerçekten çok mutlu oldum.
İslam dinine ve Müslüman kardeşlerinin arasına hoş geldin 😊11 Yorumla- +1 yıl
Hoş buldum 😊
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Sakallı şeytan kulu veya kılından İslamı öğrendiysen eyvah stanizt olmaktan daha kötü..
13 Yorumla- +1 yıl
Öğreten bir sakallı şeytan ve ya kulu değil. Saygı duyar mısın !
+1 yıl@laveyansatan bir kardesimizi daha kaybettik :(((((((
123 Yorumla- +1 yıl
Biz de bir kardes kazandık.
- +1 yıl
Tüh be. Cihad mı ilan etsek napsak @Fruitfullporpoit
- +1 yıl
@CaptaiinBlack kendini tanıtmak için bu kadar uğraşma
- +1 yıl
@laveyansatan bir bitmediniz himinaa 😒😅
- +1 yıl
@CaptaiinBlack kaba yorumunu gizledim. Bende böyle küfürler yüzünden İslam'a yaklaşmadım. Bu insanlara böyle yaklaşırsan o da benim zamanında yaptığım gibi sana da küfreder dine de küfreder.
Ayrıca bir kardeşinizi kaybetmediniz sadece yollar ayrıldı. - +1 yıl
@ÜçDeyince124 engellemediğim tek müslümansın. İslamiyetten nefret ediyorum. Bunun sebebini de bir ara açıklarım sana.
- +1 yıl
İstersen tabi
- +1 yıl
@laveyansatan açıklamanı isterim. Bende kendimi anlatırım sana.
- +1 yıl
@ÜçDeyimce124 sen bilmezsin kardeş, bizim bu ateist arkadas ile önceden bir mezumuz vardı onun da buraya yazdığını gorunce dayanamadim yazdım 😒
- +1 yıl
Lafa bakarım laf mı diye, lafı söyleyene bakarım...
- +1 yıl
@CaptaiinBlack Peygamber ne demiş. Size kötü gelene iyilikle gidin. Şefkat gösterin.
Sen erken pes etmişsin. Belki onun şefkatle öğrenmeye ihtiyacı var. Benim de buna ihtiyacım vardı. Bana hep başta sabredip sonra küfür ettiler dışlandım. Ama şefkatle yaklaşan biri oldu ve sabretti. Ben hiç olmadığım gibi yumuşak oldum.
Sabret. İlgilen. İlgi ve ya şefkat göstermeyeceksen sus karışma. - +1 yıl
Ayrıca sen bir Müslüman ile tartışmaya girip te dinine küfür ettiysen zamanında sana da yazıklar olsun derim ben çünkü kusursuz olan İslam dinidir müslümanlar değil bunu da aklına yaz. Hadi eyvallah
- +1 yıl
@CaptaiinBlack bunun hesabını sormak sana düşmedi. Bu arada o bir müslüman. Sitede engellemediğim tek müslüman. Sen insanı daha da soğutursun zaten. Sonra sevap kazandığınızannet
- +1 yıl
@CaptaiinBlack Kardeşim sonuç ne? İşte buradayım Müslümanım. Eskiyi yargılamak komik değil mi? Böyle insanlar soğuttu beni ve diğer arkadaşları bu dinden.
- +1 yıl
Sizin imaniniz zayıf kafanıza göre din değiştirin ondan sonra da böyle insanlar yüzünden dinden soğuduk diyin. Asıl komik olan birsey varsa o da senin gibi düşünenlerdir.
- +1 yıl
Tamam cennete ilk sen gireceksin emin ol. Hadi sen haklısın tamam kabul ettik. Sus şimdi
- +1 yıl
Kimse kimseyi birşeye zorlayaamaz islamda herkes özgürdur ama ateistin biri cikiipta dinime dil uzatıp kötüler ise o dilini kesmesini de iyi bilirim
- +1 yıl
Ya çok bilirsin :) Lafı yedin doymadın galiba? Mide genişlemiş herhalde
- +1 yıl
@laveyansatan sesini kes çocuk sabrimi taşırma sabah sabah.
- +1 yıl
Senin sabrını yerim ben. Sabrında mı varmış senin? Büyümüş de abi olmuş
- +1 yıl
@laveyansatan sana Yedirecek başka şeyler de var rahat ol klavye delikanlısi korkudan profil fotosu bile koymuyor Şamar oglani.
- +1 yıl
Gel yedir de dikkat et yedireceğim diye ağzına başka şeyler tıkmayayım senin. Ava gidip avlanma yani. Havlayan sendin, ben değil
- +1 yıl
@CaptaiinBlack İmanımın kuvvetli olması için ya gökten zembille iman dağıtmaları gerekiyor ya da birinin sabırla her şeye cevap verip benimle ilgilenmesi.
Bunu yapamıyorsan git bizden uzak ol. Küfür eden bir müslümanın imanı ne kadar kuvvetli? Engelliyordu by
Hz muhammed s. a. v den başla 4 halifenin hayatını araştır tavsiye ederim
30 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. adına sevindim. umarım aradığın şeyi onda bulursun.
10 Yorumla
+1 yılEsselamu aleyküm ve rahmetullah kardeşim 😂
21 Yorumla- +1 yıl
Aleyküm selam 😍😄
Cubnelinin bir fikrasi geldi aklima girerken asagiyi cikarken yukariyi kesiyolar fikrasi. Cikamazsin artik haberin olsunb:) izlersen anlarsin
00 Yorumla
+1 yılOkuduğum için deist oldum bundan da pişman değilim.
00 Yorumlabu hafta cumaya gidiyor muyuz? 😍
12 Yorumla- +1 yıl
Hatta en ön safta 😍
+1 yılŞimdi. evlenebiliriz aşkım 😍😍😍😍
16 Yorumla- +1 yıl
Niye ateistken evlenemez miydik 😑
- +1 yıl
Dinimiz müsade etmiyordu 😞
- +1 yıl
Üzülme artık müsadere ediyor 😍😍
- +1 yıl
Kimliği ver başlatıyorum işlemleri 😍😂
- +1 yıl
Başlat sevdiğiiimmm 😍😂
- +1 yıl
Hatun qalp qalp ❤❤😄
+1 yılBen de Agnostiğim, nasıl müslüman olabilirim 🤔
12 Yorumla- +1 yıl
İyice araştırman gerekiyor ve gerçekten samimi ve bilgili bir müslüman ile sohbet etmen gerekiyor.
- +1 yıl
Kelime i şehadet getirerek
+1 yılYaaaa hayırlı olsun bebittoom😂💕
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler canım 😍
- Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılaramıza hoş geldin canım benim.
21 Yorumla- +1 yıl
Hoş buldum 😊
+1 yılHoş geldin bacım laailahe illallah Muhammeden resulullah
20 Yorumla
+1 yılHarika yenilikler seninle olsn
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
+1 yılHelal olsun. :)
Doğru yolu buldum :)12 Yorumla- +1 yıl
Ben buldum yalanciii
Teşekkürler 😄 - +1 yıl
😎😎😎
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMüslüman oldun?
Sana yarım akıllı diyen , kadına itaat pişmanlıktır diyen peygambere iman ettin...00 Yorumla Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu tebrik edilicek bir şey değildir bence inanc nedir bunu araştırın zaten inanç kişiyi bağlar yani bizi e için ilgilendirsinki.
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun doğruyu bulmuşun mod kız :)
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
+1 yılbenceni yaz da faydalanalım bari
30 Yorumla
+1 yılAraştırınca oluyormuş, hayırlı olsun din bacım
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Hayırlı olsun
Allah muvaffak eylesin22 Yorumla- +1 yıl
Ameno
Eğil seni kutsayayim yüce şövalye 😈
+1 yılKaldirilmis galiba senin bencen
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır
+1 yılŞeytan yasta...
31 Yorumla- +1 yıl
Burak su şerefsizi 😂
+1 yılHayırlısı olsun öyleyse
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin adına çok sevindim.
10 Yorumla - Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılhadi bakalım aramıza hoşgeldin...
10 Yorumla
+1 yılHayrli olsn tebrik ederim
10 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. gercegi bulmanın huzuru başka cok sevindim adına.
20 YorumlaTebrikler Bengi 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler exo 😄
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım