Saç Bakım Sakallarım seyrek çıkıyor Seyrek sakal nasıl sıkılaştırır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sakalım seyrek diye kızlar bakmıyor Bir de cildim tahriş oldu son fotoda belli oluyor bir çözüm Sakallarım seyrek çıkıyor Seyrek sakal nasıl sıkılaştırır? Cevapla Fotoğraf Soruları Sakal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
omer129484 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Yaşına göre normal ama bazı adamların da yanaklarında çıkmayabiliyo ama gel gelelim 18-20 yaş arası hacılar gibi olanı hiç görmedim bekle bir kac sene 0 0 Yorumla
NedenUlan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Reis 3-4ay uzat altta kalan gec uzayan tuylerinde ciktigini gor sonra jilet+sarimsak. Benimde seyrek cikiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen yaptın mı peki jilet sarımsak etkisi oldu mu Yorumla NedenUlan +1 yıl Sarimsak ve jilet filan sakal cikarmaz kanks. Altta kalan tuyleri uzatir ve sertlestirir. Bende ise yaradi az çok profilime gir uzun sacli halim eskiden sakal ole idi. Şu an daha sert ciko ama hala seyrek. Yorumla
Inciakk Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Sakalin icin bakacak kız birak bakmasin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
delituçe Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl 2 üc defa üzerinden geç sıkılasir gurlesir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne ile geçiym peki Yorumla Soran +1 yıl Ustura, jilet? Yorumla delituçe +1 yıl Tras makinesi Yorumla
tosunpasa69 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl eczanelerde saç sakal serumları mevcut 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kullandım reis Yorumla kontriklas +1 yıl fayda etti m Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla
En İyi Cevaplar