Kizmayin ilk kez guncelleme yapiyorum merak ettim :)
Koleksiyon yapmak istiyorum. Değişik fikirleriniz var mı?
Kizmayin ilk kez guncelleme yapiyorum merak ettim :)
ben küçükken sylvester stallone hayranıydım.rambo rocky başta olmak üzere bütün gazetelerde dergilerden resimlerini kesip normal çizgisiz defterime yapıştırıyordum.sonunda defterin bütün sayfaları rambo rocky resimleriyle doldu birbirinden güzel resimler. bu olayı 20 yıl önce yaptım.ve şuanda defter hala bende.çok süper oluyor.gittigidiyor .com da 100 tl verdiler satmadım.seninde hayranı olduğun bir sanatçı aktör falan varsa onun resimlerini birikterebilirsin.birde odamın duvarlarını fenerbahçe poster resimleriyle donatmıştım.resmen duvar kağıdı gibi olmuştu.arkadaşlar eve geldiğimde hayran kalmıştı ortaokulda birden çok popüler olmuştum.ama 1.sini dene.beyaz çizgisizi büyük boy defter al.sonra sevdiğin bir ünlünün resimlerini gazetelerden gün gün kes yapıştır.veya doğa manzaralarını dergilerden kes yapıştır.veya a dan z ye bütün ülkeler için bir sayfa yap o ülkenin resimlerini yapıştır.aslında erkek olsan işin çok kolaydı manken ve güzel aktrislerin resmini yapıştırırdım.sonra bütün erkeklerin bakmak için can atacağı albümün olurdu.bunlar basit geliyorsa telefonundan değişik resimler çek sonra fotocuda bastır.bir resim albümü al çektiğin ilginç resimlerin albümünü yap.gerçi artık net ortamında yapıyorlar onu.neyse fazlada kendini kaptırma sonuçta bunlardan daha önemli işler var hayatta...
merak etme önemlı işlermde var sadece bir boş zaman değerlendrmesi yapmayı düşünüyorum teşekkurler bilgilern için:)
Ne yani cevabim eniyi cevap secilmedi mi? :)
Bak seen tum çaba bunun icin miydi :/
- Sadri Alışık film koleksiyonum var. Şimdide resimleri bir araya getirmek istiyorum :))
- Nickinden yola çıktım. Kelebek koleksiyonu yapabilirsin. Hem pahalı değildir. Böyle cerceve içinde satılıyor ya hani. Sende cerveceyi sökersin. Her biri için marangozda tahta kestirisin 5x5 lik . Duvarına asarsın bir hayal et. Tanzimine uygun (simetrik) duvarda 50 tane kelebelek ..
link
Bir arldsta vardi iyi fikir tesekur ettm.;)
Ben teşekkür ederim :)
benimde bazen soru başlıkları değişiyo :) neyse yorumları okudumda hiç söyleyen olmamış yün koleksiyonu yapabilirsin hiç kullanılmamış yünler değil küçük yop şeklinde rengarenk yünler ipler onları da güzel bir sepete koyarsan çok güzel durabilir link gibi ya da yine küçük kokulu renki sabunlar olabilir link gibi :) ya da benim oje koleksiyonum var 40 taneden fazla ojem var her renkten hala da alıyorum :) link gibi :)) neyse şimdilik bu kadar geldi aklıma
Wuu degisik fikirleri severim cok sagol. Degerlendiricem bunlari :)
soru basligin cok degismis gercekten otobus icinden nereye gelmis :D sanirim populer bir soru yapmaya calisilmis yonetim tarafin bazen benmde soru basliklarim degisiyor
Ehehh aynen cok dusunceliler sagolsnlar:)
Cevap
41Cevap
Toprak koleksiyonu yap. Ne de olsa dünya üzerinde çok sayıda farklı toprak türleri var. :) Ölçüsünü kendin belirleyebileceğin minik cam kutularda bu örnekleri saklayabilirsin. Sonra da onlara özel, kitap gibi taşıyabilmeni sağlayacak bir albüm yaptırırsın. ;)
Vay iyiyms tesk ettm.:)
Rica ettim. :)
ben bir ara koleksiyon hastası olmuştum çakı oleksiyonum vardı tesbih koleksiyonum vardı aslında tesbih koleksiyonuna şöyle başladım bir nargile cafeye gittim oranın sahibi gerçekten ağır abi diye tabir edilen cinsten biraz sohbet falan ettik duvardaki tesbih koleksiyonunu sordum sonra anlatmaya başladı tesbihleri özelliklerini değerlerini falan birtane tesbihi yakından görmek istedm elemanını çağırdı şurdan osmanlı kehribarını getir dedi sonra çocuk camekanı açtı tesbihi alıp elindeki yastığa koyup getirdi adam eline aldı öptü başına koydu falan çok saygı duyuyordu tesbihlere ordan etkilenmiştim ama tesbihleri de en ucuzu 1000tl biraz masraflı koleksiyon
Biraz tuzluymus. Zatn tesbh caki benlik degil :)
çok seyahat ediyorsan eğer uçak otobüs tren biletlerini biriktirebilirsin :)
İmm olabilir tesekkurler:)
Yanındakilerin fotosunu çek albüm yap başlığada hayat boyu yanımda olanlar ehehehe yaz:/
İlginc
kızdım ya yapmayn şunu. şaka şaka bazen oluyo öyle. :)
:) ben kiziyorum da ondan. Him sorumu begenmedi heralde;).
eski para?pul?benim elektro koleksiyonum vardı:S işsizliğin taaaaaaa...sattım hepsini:S
Uzuldum :/
ben daha otobüse binemedim sen yer varsa benide al kurtar bu çileden sana pul koleksiyonumu göstereyim :)
Ben akillilik ettim bir hafta onceden aldm biletimi. Sona kalmissin :)
bende 2 hafta önce aldım i*ne biletimi satmış otogarda birbirimize girdik sinirlendim bak yine
hadi yaa geçmş olsn kıraydn ağzını burnunu :@
arkadaşlar işte ondan yanımda kesici delici alet taşımıyorum çok sakinim ama sinirlendim mi ben ben değilim :) yönetim sana el atmış biri eksilemiş beni en iyi cevap seçilmemiş kafamda deli sorular :)
Ben artiladim. Bu taş bana geldi ama en iyi cewap sennki mi elini vicdanina koy sole. Hakszlik yapmam ben:)
burdan tanıştığım değerli br arkadaşım kalem koleksiyonu yapıyomuş 6200 kalemi olduğunu söylemişti çok hoşuma gitti sende böyle bir şey deneyebilirsin mesela
İmm olabilr tesk
sen bir pul kolleksiyonu yap... sonrada bir ara beraber bakarız :)))
hehehh oldu :)
:))
Tuş koleksiyonu yap. Genelde o otobüste koltugun arkasında tv gibi şeyler olur. Tuşlarını sök :)))
cut.
Yuh:) bu nasil bir fikir. Aklina hayran.kaldm. Sökemem ki bu tuşlari yaa host kizar ;p
Deli:))
Gittiğin tüm restoranlarının ıslak mendillerini koleksiyon yap :) peçeteye de yakışır hem :)
Guzel.. Tesk :)
Benim arkadaşım kullandığı ilaçların koleksiyonunu yapıyordu.
dal sigara koleksiyonu yap her markadan.. kokulu desenli çeşit çeşit..
Sigaraya karsiyim. Tesk
madem otobüste geldi aklına, otobüs bileti koleksiyonu yapabilirsin o zaman :) ben tren bileti koleksiyonu yapmıştım :)
ben film koleksiyonu yapıyorum yeni eski yeşilçam stand-up belgesel farketmiyor :D en eski tarhli filmim 1927 charli chaplin filmi :D ve 2500'ü aşkın filmim var şu an :D
Korsana karsisin o zamn :) bizede gnder izleylm;p
bir tanıdığım da peçete koleksiyonu yapıyormuş :)
dayımın eski model oyuncak araba koleksiyonu ve eski para koleksiyonu vardı.
hiç merak sarmadım niyeyse şu koleksiyon işine...
Zewk meselesi. :)
şerefsiz kolleksiyonu yapıyorum, onlara her yerde rastlamak mümkün...
bak burda da rastladım hemen eksilemiş ş..siz...
ne kadar emek harcarsan senin için o kadar değerli olur.benimde kara kalem resim koleksiyonum vardı.senin ürettiğin bişey olsun
peçete biriktir. daha küçük bir kız çocuğuyken yaptınmı peçete koleksiyonu
Dedim ya yaptm dye. Kucukken yapmstm
ben sıpsevdi sakızların icinden cıkan love is karikatürlerini birktiriyodum bir zamanlar :D
O artk cok yaygn ama degsk bse olsn istyrm :)
Aa evet olabilir. Sagol:)
çok parlak sıfır yeni çıkmış madeni para olabilir...
Hmm guzel tesekkrler:)
her tanıdığın insandan bir tutam tükürük al küçük küük şişelere koy isminide üstüne yaz ulan ne marjinal bir koleksiyon oldu lan
İcine tukurim bole fikrin ahahaa;)
ototbusde yolculuk yaparken peçetelerimi carpıon yani baslıkla sorunun ne alakası varr :D
Alaka arayan bir tek sensn.:)
ozmn benım yaptıgım da bıraz alakasız olmus sanırım .D
Hı hı :)
Otobüs bileti , uçak bileti v.s yapabilirsin çok iyi olur :)
prezarvatif biriktiriyordu kızın biri, lazım olunca kullandırıyormuş hem. bugün hangi ülkenin kılıfına girmek istersin aşkım?
Benim yakmaya kıyamadığım mumlarım var :-)
wuu :)
prezervatif kolleksiyonu yap. ben olsam kitap, cd, plak,film kolleksiyonu yaparım. daha çok kolleksiyon yaparım ama para yönünden sıkıntılar malum.
Pul koleksiyonu yap sonrası gelir
Onu.sen yap:)
Tesbih ve Zippo çakmak koleksiyonum var :)
Sapka koleksiyonuna ne dersin?
otobüs bileti koleksiyonu yap :D
Guzel.. Tesk:)
ben ego kartlarından yapıyorum.
fantezi diyince iş degişir :/
yasin gencse para koleksiyonu yapabilirainiz.
Tesekkrler
ceset diycem ama :D başla otobüstekilerden D:
Off:)
Heh smdi oldu tesk :)
pul kolaksiyonu :DDDD
benimde anahtarlık vardı.
Maket uçak koleksiyonu :D:d
Yabancı demir para Koleksiyonu
bi dönem gemide çalışıyordum gittiğim ülkelerde birlikte olduğum kadınların iç çamaşırlarından koleksiyn yapıyordum :))
pislik herif:)
:))
Çakmak koleksiyonu yap bence..
akbil koleksıyonu olabılır rengarenk :D
Tesk;)
ay yerım senı kız dalgaya bıle teşekkür edıyor :)
Ahahaa bizde oyle:p
oyuncak araba koleksiyonu yap :)
kalem olabilir sağdan soldan.
Otobus biletleri ;)
peçete
sedef kakmalı sandık
tesbih koleksiyonu yap :)
parfum koleksıyonu
Şişesi dimi
:) copte sısemı toplayacaksın ? :D:D tabıkı de parfumun kendısı :):)
Ne copu ya. Kendi aldgm parfumleri. Şisesi daha mantikli bnce. Bayatlar be parfum :)
ne bayatlıyacak be at buzluga temızzzz :D
yol bitince geçer.
Tozpembe hayal gbi mi ;)
uçlu kalem.
Fikirlerine hastayim;)
alem bana hasta sen hasta olmuşsun az mı ;)
havanı söndüren biri olmalı hayatta o da ben:D
pehhh rüyanda görürüsn :D
uyuz :D
yürrrüüüü anca gidersin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar