Onlara hesap ödetilmemeli mümkünse dostça arkadaşca ısmarlanmalı ulan helal olsun diyip hayran gözle bakılmalı nedenmi burası Türkiye mini etek giydi diye tecavüz eder öldürürler sonrada tahrik unsuru taşıyordu derler yetmez o saatte evinde neden değildi derler kayıkçının hikayesine çevirirler yapmasanda yapdı derler...
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu düşünce degişir icki icip erkekler ile takılan acık sacık giyinen kadınmı yoksa standart bir bayan olup kızlar ile icki icen kadınmı ve sarhoş olucak kadar da icen bir kadınlar ise zaten bunlarin hic bir önemi kalmaz ve gecenin sonunu hamile olarak kapatır büyük ihtimal ile
22 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır, kalabalık bir arkadaş ortamıyla eğlenmeye giden bir kız düşün. Bakire, sevgililik anlayışından uzak, aşk gibi şeylere pek inanmayan bir kadın. Ama böyle düşünüyor diye de, ayran gönüllü sanma. Erkeklerle ilgilenmiyor, ilgilenecekse de arkadaşlık anlamında yaklaşıyor. Barlara, gece kulüplerine falan da eğlenmek için gidiyor. Arkadaş ortamıyla takılıyor genelde falan. Özgürce içki içiyor, çok kısa da giyinmiyor, aşırı kapalı da. Normalinde yaşıyor işte. Bu tarz kadına ne gibi etiket yapıştırırsın sen? Diğerleri gibi hadi işine falan mı bulursun?
- +1 yıl
Duruma göre degişir cok samimi oldugum biriyse zaten birlikte iceriz degilsede umarim yanliz icmiyordur
+1 yılIyi düşünüyorum özgür ruhları var genelde kimseyi takmiyorlar
219 Yorumla- +1 yıl
Niye çünkü evde kaldilar kimse kari diye almiyor patlaklar😃
- +1 yıl
@Kadındüşmanııı nickin bile kadın düşmanı:D
Soran+1 yıl@saçmahayattsaçma Aynen ya, fark ettim :D Geçmişinde hep eğlence anlayışı bu yönde olan kadınlardan darbeler yemiş, rahat bırakalım :D Kadınlara duysun kinini de düşmanlığını da... :D
- +1 yıl
Elime el değmemiş ne geçmişinden bassediyonuz kendiniz gibi namus suz mu saniyonuz beni bu yuzden düşmanim sizin gibiler toplumu bozuyo
- +1 yıl
@Kadındüşmanııı senin gibilerde kadına düşman eve hapis etmeye meraklı kadını yarım akıllı esir sanan ve her zaman kendini haklı sanan yobaz yapılı oluyor
Soran+1 yıl@Kadındüşmanııı Annen de bir kadın. Düşman olacaksan da düşmanlığını içinde yaşa, ne dersin? Saygılı ol biraz, saygısız.
- +1 yıl
Annem čakal değil benim derdim çakal kadinlar toplumu bozan yamuk yanlışlar hepsi değil.
Soran+1 yıl@Kadındüşmanııı O zaman niye tüm kadınlara karşı kin içindesin? Çevrende ne tür kadınlar var bilmiyorum ama her insanın öyle olmadığını bil. Şu kadın - erkek ayrımından, düşmanlığından vazgeçin artık ya. O zaman biz kadınlar da, bir erkek bir kadına tecavüz ettiğinde tüm erkekleri tecavüzcü ilan edelim? Ne düşündün bu konu hakkında? Bak nasıl bir şeymiş gördün mü, haksız yere haksızlığa maruz kalmak.
Dünyada iyi kadın da var kötü kadında. İyi erkek de var kötü erkekte.
Ayrımı bırakalım artık...- +1 yıl
@Kadındüşmanııı o kişilikle alakalı erkeklerin hapisteki sayısı kadına oranla yüzde sekiz yüz daha fazla yine de bu karakter ile alakalı sayılır iken sen kadın düşmanı diye nick açmışsın benim annem istisna diyorsun komik
- +1 yıl
Tüm kadınlara karşı değil ahlaksız kadınlar yüzünden çoğuna düşman oldum onları da öyle sanıyom çünkü taciz den çok bu ülkede ahlaksızlık diz boyu gözler önüne kadar geldi namus denen birşey var şeref denen birşey var biz Türküz eski Türkler böylemiydi böylemiymiş her ne yanlış dönerse bu ülkemde ben hepsine karşıyım en çokta gözler onunde yapilan namus suzluklara ahlaksizliklara açıp çıplak dolaşanlara yüzümde bir tane sakal tüy yok sanmayın sofiyim hocayım aşırı dinciyim bir yerde ahlak yoksa orada herşey olur ben kötü kadınlara karşıyım tekrar söylüyom yılanın başlarına onlar sapık olmasin başkası başkaları olamaz. çevreme bakmam heryerde gözükenleri gördüklerimi duyduklarımı anlatıyom benim çevremde zaten yamuklar barınamaz.
- +1 yıl
@Saçmahayaysaçma._Birader kişiliği benim gibiler bilir kişi dediğin kişilik kelimesini hak etmeli adam olmalı herşeyden onemlisi ben ulkemde kisi olmayanlari gormek istemiyom rahatsizim gelecek nesilin daha temiz daha iyi olmasindan yanayim anladin buyumekte olan bebeler bu pi cler gibi olmasin istiyom baskalarini korumak icin mucadele ediyom kendim icin değil ben zaten evlenmeyecem.
- +1 yıl
Konu hapis değil konu kavşaklar hapistekiler en azindan göz önünde değil.
- +1 yıl
@Kadındüşmanııı kadın düşmanı değil kötü insan düşmanı ol o zaman erkeklerin dediğim gibi çok fazla suç isleme yüzdesi var erkek düşmanı niye olmuyorsun internette sapık erkek dolu onlara niye laf söylemiyorsun senin derdin kadınlar kara çarşafa girsin evden çıkmasın kocasından izinsiz konuşmasın yarım akıllı olduğunu kabul etsin sen bunları istiyorsun ben dini ve senin gibileri çok iyi biliyorum
- +1 yıl
@saçmahayattsaçma la olum bir susun bildirim. manyağı oldum
Soran+1 yıl@Kadındüşmanııı Lan şerefsiz! İt oğlu it, senin zihniyetine sıçayım. Asıl sapık olanlar sizsiniz lan (Erkeklerin hepsinden bahsetmiyorum, bu ve bunun zihninden olanlardan bahsediyorum)
Sizin yaptığınız sapıklıkların haddi hesabı yok, şerefsiz. Size göre kadınlar kara çarşafa bürünsün o olsun bu olsun, kadın köpeğiniz olsun öyle mi? YOK ÖYLE BİR DÜNYA! Asıl sizin gibiler yüzünden, siz ve sapık iğrenç zihniyetiniz yüzünden bu haldeyiz. Ülkemiz neden gelişmiyor diye sorulduğunda, sizler örnek gösteriliyorsunuz. Ben birkaç senin zihniyetinden, pislik erkek sapık diye tüm erkeklere düşman olmuyorum. Adam olan erkekler var aranızda. Ama sen, tam bir iğrençliğin tanımısın. Madem kadınlara düşmansın, o zaman sorumdan s. ktir git. Kadınlara düşmansan 'Kızlar Soruyor' adlı sitede bulunma. Sonuçta kadınlar soruyor, sektir git beyin varlığı olmayan yobaz. Sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz. Saygımı koruyayım dedim koruyayım dedim, sinirlerimi bozdun. Bas git.- +1 yıl
Klavye kabadayısı bu son yazdığını görmedim duymadım.
- +1 yıl
Çok doğru
Soran+1 yıl@Kadındüşmanııı
Hadi bi' git sorumdan ya, bas git.- +1 yıl
Gizli görüşcu beni takip eder misin aynı fikirde olduğum insanla arkadaşlık etmek isterim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
+1 yılkıskanırım valla ne yalan söyleyeyim. özgürce yaşayabilen ve türkiye gibi bir ülkeye rağmen bunu yapabilen kadınları birçok erkekten daha tşaklı bulurum. selam olsun onlara.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖzgürce yaşamak pek kolay değil, ama başarabilenler var. Onları bende kıskanıyorum. Ben mesela pekte yaşayamıyorum. Düşüncelerin için teşekkür ederim, özgür düşünceli insanların ülkemizde olması güzel bir şey.
Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sadece alkol icebildigini dusunurum. Alkol icebilen herkesin eglencesidir
16 Yorumla
Soran+1 yılZaten, alkol ve hiç yorulmadan dans. O kadar :D En fazla ne yapılabilir ki? Eğlenmeye gidiyoruz sonuçta, başka şeyler yapmaya değil. Yorumuna katılıyorum, alkol içebilen herkesin eğlencesidir.
Soran+1 yılOnların beyni çoktan örümcek ağlarına esir olmuştur :D
Yok aranıyormuş, yok tecavüze uğranılırmış falan. Sanki normal hayatta hiç karşımıza çıkmıyor tecavüz? Normalde, normal bir toplu taşıma aracına binecek olsan ve normal bir pantolon giysen dahi, sapıklar iğrenç iğrenç bakıyorlar vücuduna. Kısacası; tecavüz yalnızca barlarda olmuyor. Toplumun her yerinde yaşanılan bir durum ve iğrenç. Ayrıca, kalabalık bir arkadaş grubuyla gidince o tarz ortamlara, kimse bakmaya cesaret edemiyor. Ben kaç kere gittim, özgürce de dans ettim. Kimse de gelip sözlü tacizde veya da göz tacizinde bulunmadı. Yobaz kafalılar her yerde, gelişmiş ülkelerde bulunmazlar ama. Bizim ülkemizde bu yobazlar yüzünden gelişmiyor, ne iğrenç bir durum :/ :D
Soran+1 yılTepkisiz kalmaya da devam ediyoruz. Umarım, umarım çok uzun yıllar sonra, gelecek zaman böyle bir zihniyetle ilerlemez. Umarım..
Ne olmuș o kadinlara. Taniyip tanimadan millete bok atmayın diye dusunuyorum.
19 Yorumla
Soran+1 yılÖnüne gelen etiket yapıştırır olmuş...
Ve biliyor musun, bu durum yalnızca Türkiye'de falan var. Ya da, düzeltiyorum; Türkiye ve Türkiye gibi olan ülkelerde var. Gelişmiş ülkelerde bunlardan hiçbiri yaşanmıyor. O diğer oldukça gelişmiş, kültürlü ülkelere bakınca, hiçbir insanın bu tarz düşüncelere sahip olduğunu göremezsin. Yorumun için teşekkür ederim
Soran+1 yılZaten bazı insanlar, bazı şeylere sürekli "Ben o tarz şeylerden uzak dururum. Hiç yapmam." diyor. Sonrasında bir bakmışız, yapmam dediği şeyin alasını yapıyor. Her neyse, yani kimseye çamur atmıyorum bu arada. O kadar farklı bakılıyor ki, çok iğrenç etiketler yapıştırılıyor ki. Belki, eğlence anlayışı bu, bu tarz kadınların? Ama herkes senin dediğin gibi, tek kullanımlık selpak gibi görüyorlar, veya da para avcısı falan... Çok kötü. Senin gibi düşünen insanların, bu ülkede var olması çok güzel.
Soran+1 yılRica ederim, bende güzel yorumun için teşekkür ederim :)
Soran+1 yılHer gece barlarda takıldığım falan yok ya :D Arkadaşlarla, kafa dağıtmak ve eğlenmek adına gecelere aktığımız oluyor öyle, bazenleri yaptığımız şey. İstanbul'da yaşıyorum. Hareketli falan değil gecelerim, yaz aylarında çok hareketli oluyor ama. Zaten gecelere aktığım dediğimde, doğru düzgün içki içmek, hiç yorulmadan dans etmek. Birkaç içki yarışı falan, kahkahalar falan. O tarz bir gece hayatı benimki de :D
- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey düşünmem özgür ruhlu geleneksel kalıplardan uzak bir kadın ve sağlıklı yaşama pek önem vermiyen bir kadın olma ihtimali yüksek.
00 Yorumla - Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli rahattır senin gibiler istisna
17 Yorumla
Soran+1 yılRahattır derken? Bende rahat birisiyim. Toplum içinde sürekli gergin duran, içe kapanık türde bir insan değilim de
- +1 yıl
Öyle değil alkolü içip gevşeyip dediğin gibi milletin altına girmeye müsait olanlarda çok.
Soran+1 yılOnlarınki rahatlık değil, doyumsuzluk. Kendilerini basite indirmişlik onlarınki.
Ben, bakire olup da, yemediği bok kalmayanı da gördüm, bakire olmayıp da yine bok olanı da gördüm. Karakter meselesi aslında. Yani bir kadın bakire diye, namuslu olmuyor. Ben mesela bakireyim, ama kendimi koruyabiliyorum bu konuda. Sana yemin ederim ki, arkadaş ortamında, barda falan değil, normal bir evde, topluca içki içtiğimiz oldu. Hatta hepimiz öyle bir sarhoştuk ki, biraz hatırlıyor biraz hatırlamıyor gibiyim o anları hâlâ. Hiçbirimiz birbirimize yamuk falan yapmadık. Aksine durduk yere kahkaha attık, belki manyak manyak, salakça dans hareketleri sergiledik falan. Birimiz çıkıp durduk yere derdini anlattı, biz sarhoş sarhoş dinledik. Bunu niye anlattım bilmiyorum ama, çok içki içen her kadın başka erkeğin altına girmez. Rahat olan kadın da her erkeğin altına girmez. Doyumsuz ve basit olan kadınlar, başka adamların altına girer. Benim rahatlık anlayışım; rahatça konuşan, rahatça hareket eden kadın- +1 yıl
İçesim geldi zaten bu akşam aklımda vardı inip aşağıdan alsam mı patlamış mısır bira falan
Soran+1 yılBence içesin geldiyse almalısın :D
Ama biranın yanında en iyi, beyaz leblebi gidiyor bence. Ben nadiren cipsle, patlamış mısırla veya da tuzlu fıstıkla içtiğim oluyor. Ama en iyisi beyaz leblebi. Bira alacak olursan, deneme amaçlı beyaz leblebi al :D Bende ne çok abarttım beyaz leblebiyi :D- +1 yıl
Yok ya hiç sevmem onu. Vazgeçtim kedimle yatıyorum şu an mayıştırdı beni
Soran+1 yılKedi diyince, bende senin yerinde olsaydım bende vazgeçerdim.
Dertli olduğunda veya veya veya da, eğlenmek istediğinde falan kedilerle oynamak, insanda bira içmek gibi bir şeye sürüklemiyor. Tüm derdi de, tüm sıkıntıyı da alıp götürüyor o minikler :D
Diğer konusunda 791 cevap paylaştı. Gidebilir içki de içebilir.. kimseyi bağlamaz
10 YorumlaAsiri yanlizlik ve duygisallik icerir bence
10 Yorumla- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılTakilan derken gezenmi calisanmi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa eğlenen, gezen eğlence anlayışı yüksek müzik ve içki olan kadın.
- +1 yıl
Onun hayatida o
+1 yılnormal insan yani bişey düşünmem mi gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılBir tur da ben binsem diyorum
00 YorumlaBenden uzak Allaha yakın
20 Yorumla
+1 yılgüzel
10 Yorumla
+1 yılNamus lu Türk kadınlari sus duyarlar şimdi
00 Yorumla
+1 yılKötü düşünüyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Kess boş yapma. Orada aranmaya gidenlerin olduğunu biliyosun kafa dağıtmak istiyosan al evinde ya da tanıdıklarını yanında iç
Soran+1 yılYüksek ses müziği nasıl yapacağız? Belki ben yüksek ses müzikten hoşlanıyorum... Ne aranması?
- +1 yıl
O tarz yerlerde aranan tipler olur, göz hapsine maruz kalanlar olur, demek ki giden karı bunu göze alıyor. Kulaklık takarsın son ses
Soran+1 yılYani erkek içer, gider barlarda takılır. Ama gram bir şey demezsiniz. Kadın gitse adı çıkar değil mi? Vay anasını satayım, Amerika'nın, Türkiye'den bin kat daha güzel olduğunu, bu sorumla ortaya sermiş bulunmaktayım. Türkiye gibi bir yerden de ne bekliyorsam, kızın anında etiketi çıkar. Sizler de istediğiniz kadar barlara gidin, bir bokum olmaz. Amerika daha iyi ya.
- +1 yıl
Sorumda erkek ve karı lafı geçtimi? Ben ne diyorum, sen ne anlıyorsun.. Şaşırmışsın sen
Soran+1 yılŞaşırmakla alakası yok. Ben sana soru soracağım şimdi, tamamıyla dürüst cevap ver.
Bir erkek içki içiyorsa, barlarda takılıyorsa, o erkek hakkında ne düşünürsün?
Dürüst ol. Kadının aranıyor olduğunu düşünmenin sebebi ney yani anlamıyorum? Bak o öve öve bitiremediğiniz Rus kadınları, Amerikan kadınlarına falan bak... Hepsinin bir gece kulüplerinde takılması falan var geçmişlerinde. Bizde, ülkemizde hep "Oraya giden kadın sürtüktür. Aranıyordur" tarzı tepkiler veriyorsunuz. Ama niyeyse, gelişmiş ülkelerde bunlardan hiçbiri yok. Hiçbir kimse bu tarz tepkiler vermiyor. Neyse, sen soruma mümkünse cevap ver, vermek istemiyorsan da verme.- +1 yıl
Kızım, sen beni anlamıyor musun, aranan kişiler oluyor derken her iki cinside kast ettim. O erkek hakkında düşünmem için amacını bilmem gerekiyor. Ama kızlarda durum aynı değil. Sadece içip gidecek olsa bile göz hapsine sözlü tacize uğrayabilir. Bir erkek, bir kadın tarafından pek taciz boyutuna varana kadar rahatsız edilmez, fakat karı edilir. Anlıyor musun beni bacım?
- +1 yıl
Kızım, sen beni anlamıyor musun, aranan kişiler oluyor derken her iki cinside kast ettim. O erkek hakkında düşünmem için amacını bilmem gerekiyor. Ama kızlarda durum aynı değil. Sadece içip gidecek olsa bile göz hapsine sözlü tacize uğrayabilir. Bir erkek, bir kadın tarafından pek taciz boyutuna varana kadar rahatsız edilmez, fakat karı edilir. Anlıyor musun beni bacım?
Soran+1 yılTek gidecek halimiz yok. Arkadaş ortamıyla gitmekten bahsediyorum. Arkadaşlarınla beraber, kafa dağıtmak adına, eğlenmek adına gitmekten bahsediyorum. Bak bakalım o zaman kim kimi taciz edebiliyor. Ayrıca, giyeceğimiz kıyafeti de, tümünü komple çıplak gitmeyeceğiz ya. Normal bir şık bir kıyafet giyeceğiz, sanki dışarıya normal bir şekilde çıkınca kimse bakmıyor. Sokağa etekle çıksan, binlerce sapık dikizliyor. Ne yapalım şimdi biz? Tek kalsak da ne yapalım? Sadece barda mı oluyor gözle taciz etmek? Hayır. Otobüslerde, dar sokaklarda, hatta ve hatta normal kalabalık bir alanda bile oluyor o tacizler. Kısa etek giymeyen, türbanlı bir kadına bile sapıkça bakanlar var. Sadece barlarda mı oluyor sanıyorsun? Normal bir şekilde, ne çok kısa ne çok uzun şık bir kıyafet giyilir, yanında kalabalık bir arkadaş grubu oldu mu, bak bakalım birisi fiziksel tacizde bulunuyor mu. Şimdi tekrar düşün bence. Yine değişmiyorsa fikrin bir şey yapmam, senin fikrin.
+1 yılSeks partneri arayışında olduklarını
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHic birsey. Nasil takildiklarina bagli.
00 Yorumlabar kızı..
10 Yorumla
+1 yılKarakterim değiller
00 Yorumlabakire misin
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim de, niye sordun?
Soran+1 yılYa, hiçbir erkekle hiçbir yakınlaşma yaşadığım falan olmadı. Hayatımda hiç ilgi duyduğum bir erkek veya da sevgilim falan da olmadı. Bunu dedim diye, ayran gönüllü de sanma beni. Genelde erkeklere arkadaşça yaklaşırım ve aynı şekilde arkadaşça yaklaşımlar alırım. Bunu dedim diye de, hadi işine falan sanma beni. Bazıları sanıyor falan. Hiçbir erkeğe karşı ne çok yakın oldum ne de çok uzak. Yerinde rahat arkadaşlıklarım oldu, devam ediyor da. Saksona başlayacağım ya.
Soran+1 yılBiz kadınlar, siz erkekler gibi değiliz. Yanlış anlama, sizin ihtiyacınız oluyor bu konuda, ve karşılamanız da gerekiyor. Ama bizim için geçerli değil bu durum. İstesek bir yıl yapmayız o şeyi. Benim de pek umurumda olmuyor. Nadiren yaparım, zevk falan da almam. Zevk alamıyorum çünkü, yapmak gibi bir ihtiyaca da düşmüyorum. Hayır yani bir insan kendini nasıl tatmin edebilir ki? Şahsen ben edemem, etmiyorum da. Yanlış anlama yine, partner ihtiyacım falan yok. Kimseye cinsellikle veya da şehvetle yaklaşmıyorum. Kısacası; umurumda değil o tarz şeyler. Benim umurumda olan tek şey, iyi bir gelecek ve gençliğimi özgürce yaşamak. Yaşayabildiğim kadar da yaşayacağım.
Soran+1 yılHe, seviştim. Manyak mısın nesin ya? İlgi duymuyorum diyorum bu tarz şeylere karşı. Aşık olmadan bir birliktelik yaşamam ben. Duygusuz, iğrenç bir şey yaşayacağıma, doya doya sevgiyle yaşarım o şeyi. Ayrıca, ben hiç aşık olmadım. Böyle bir durumda, nasıl yaşayabilirim? 6 hissin yalancıymış..
basit olduklarını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilmem
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler