Kızlar, kardeşim çok küçük benmi sebep oldum normalmi yardim edin?

dokuz yaşında erkek kardeşimle sabahları okula beraber gidiyoruz bu sene ben birakamıyorum okula, akşam geç geliyorum oda erken uyuyor sonra az görebiliyo beni haliyle okuldan biraz bugün erken geldim baya bir somurttu küs gibiydi yapmazdı hic boyle , sen bana küstünmu ne oldu dedim, sen beni eskisi gibi sevmiyorsun demezmi yaaa napcami şaşırdım, bende gel haftasonu ödevlerini bugünden bitirelim yarin seninle gezelim pazarda film izleriz evde dedim nasıl sevindi anlatamam neyse ben yemek falan koydum annem ben erken geldim diye alışverişe çıktı , sonra kitaplarını getir odama odevlerini hemen yapalım bitsindedim , oda yemegi bitti geldi hemen odama ben daha uzerimi bile degisememistim abla çok güzel olmuşsun dedi bugün optum yanaklarından simarma fazla önce ödevler dedim iki saat te bitirdik yardim ettim ödevlerini abla çok özledim seni dedi atladı boynuma neyse kudurduk baya falan bacaklarimin üzerinde uzandı üzerime ben otururken yatakta yüzü koyun üzerimde olunca sertlik vardı bacagimda önce oyuncak tabancası falan sandım bir iki dakika sonra bir öyle kaldı üzerinde hem sakalasiyoruz hemde Sürtüp duruyor sertlik bacagima geliyor neyse ben ceviriyorum oturtuyorum şımarma dedikce yine üzerime tırmanıyor ama sertliği inmiyor arada bastıriyor oda farkında değil üzerimde mini etek ince corapta olunca dahada rahat hissediyorum korktum kendim için değil onun için on dk oldu olmadı corabimda bir ıslaklık oldu anlamadım ablacim bir dk kolayı döktüm sanırım bir kalksana dedim bacağımda kola yok iyice baktım hafif ıslak bir baktım bizim kinin önü ıslak ablacim altına mi kacirdin niye çişini tutuyosun dedim ağlayarak kaçtı sonra çorabı degistireyim dedim baktım soyunurken yapış yapış kaykan beyaz beyaz olmuş çorap elim ayagim titredi gittim kıyafet götürdüm onada kendimi toplayıp neyse utanma ablacim dedim altına azicik kacirmisin olmaz birşey didim neyse çamaşırın da baya beyaz koyu sıvı vardı ne yapmalıyım bu yaşta çocuklarda normalmi yardim edin?
Kızlar, kardeşim çok küçük benmi sebep oldum normalmi yardim edin?