Bıktım artık ya. Kardeşim benden uzun boylu, niye hep ben asıyorum onu da çözemedim 😥 Evlensem de şu görevi kocama yıksam 😣 Off nefret ediyorum şu işten 😒 Evinizde perdeleri kim asıyor? 😶
annem ve babam çok yetenekli bizim oğlan diye verirler gazı Hayırdır yine ne yıkacaksın bu yetenekli oğlunuza derim En çok sevdiğin iş seni bekliyor Benim en çok sevdiğim bir işim mi varmış ben zaten iş yerinde yapıyorum buda evdeki işin zaten bakarım annem perdeleri yıkamış gerisini yazmaya gerek yok çıkıp takıyorum :)
sırf bu çin işkencesinden farkı olmayan eylem için gittim perdematik kornişmatik denen aletten aldım bir mike merhem olmadı ya. çok dandkimiş. mecbur kendimiz asıcaz bide 8 tane büyük cam var bende her birinde tül perde siz düşünün. senede bir zor asıyorum.
Bizim meğilli çati olduğu için rustik o yüzden çok boy gerektrmiyo ama yine de zor oluyo iki kat olduğu için ev. Allah'tan güneşlikler stor da ordan yırtiorum 😂🙈 Fotoğrafini görünce sanki ben asıyomuşum gibi kötü oldum kolay gelsin😂🎈
Perdeyi asmak kadar kötü bir şey varsa, oda perdeyi size yanlış yere astığınızın ve çıkartıp tekrar takmanız gerektiğinin söylenmesidir. Çok yaşadım 😂😂
Ben asıyorum da çözümü basit asarken olabildiğince yükseğe çıkmaya çalışın ben maymun gibi olduğumdan 2 sandalyeyi üst üste koyup asıyorum 1 oda bitti diğer odayı asmadan önce kollar aşağıda kalacak şekilde durun amuda kalkmak gibi kan kollara gitsin
Evde ben asıyorum hep malesef geçen gün komple evi taktım birde hepsinde güneşlikle perdenin yerini yanlış takmışım hepsini tekrar sök tak yaptım boynum tutuldu beee 😔😔😔
En İyi Cevaplar