Ya harbiden, fena bir şekilde canım bira çekiyor. Öyle böyle değil, o kokusu falan aklıma geldikçe başım dönüyor. Gören de "Viski istiyor sanki" diye dalga geçecek falan. Ama viski falan hayal. Canım bira çekiyor, sizce bunun sebebi nedir? Ayrıca arkadaşlar, bazı beyinsizler "Biranın hiçbir tadı yok. Tadı olduğuna inananlar canım beyinsiz." diye düşünüyor. Ama bende biradan tat alıyorum, içmeyi seviyorum. Aranızda böyle düşünenler var mı? Biradan tat alamayanlar falan? Neyse, iki soru sordum gibi :D
Biranın bir tadı var. Ben tat alanlardanım. Ayrıca canının neden bira çektiğini yorumlara yazdım.
Biranın bir tadı yok. İğk bok gibi leş. Ayrıca canının neden bira çektiğini yorumlara yazdım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin canınız, çekiyor mu böyle? :)
Güncellemeler
+1 yıl
...
Canım acayip bir bira çekiyor, sizce bunun sebebi ney?
Hiç bira içmedim ama kokusu biraz tiksindirici tadı nasıldır bilemem. Ayrıca bende de kafayı bulma hissi var :D
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben kafayı bulmak istemiyorum da daha çok gevşemek için istiyorum :D Ayrıca kokusunu çok seviyorum bende, neden bilmiyorum :D Kokusu ve tadı çok güzel. Koku zevklerimiz farklıymış, ama denemek istiyorsan denemelisin abartılacak bir yanı yok yani :D
Zaten bira kafa yapmak için sarhoş olmak için içilmez bence. Yani doğru düzgün sarhoş ettiği yok, kafayı buldurttuğu yok. Bence gevşemek için rahatlamak için içilmeli :D Veya da, senin dediğin gibi toplanıp arkadaşlarla muhabbet arasında içilmeli :D
Öğlen öğlen gitmez ki zaten :/ Birde öğlen gidip alsam bana "Bu manyak öğlen öğlen neyin kafasını yaşıyor?" diye düşünürler eminim ki :D Önüme gelen ilk fotoğrafı hızla koydum :D Tuborg koysaymışım ya :D
Sonra da "Öğlen öğlen neyin birası manyak kadın" diye düşünürler sjhdsj :D Bir keresinde sabahın sekizinde en yakın markete gitmiştim. Kadın bana "Sabahın sekizinde ne yapacaksın bunu?" diye tuhaf tuhaf bakarak sormuştu :D Bende uyku sersemliğiyle cevap vermiştim zor bela :D
En İyi Cevaplar