Arkadaşlar bira içince rahatlıyorum bir bira dahil her akşam istiyorum sizce alkolikmiyim?
Alkolik olmuşsun.
Psikolojik :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soruyu okuyunca tekele gitmeye karar verdim. Yaşasin tam bağimsiz siyah poşetliler, kahrolsun muhafazakâr dusunceler. :)
Git hocam git :D
www.kizlarsoruyor.com/.../a57352-genc-alkolikler-icin-kurtulma-hikayesi nasıl kurtulduğuma kadar yazıyor :D
Bira ne be ıyy gerçi hiç içmedim ama kokusu öyleyse kendi nasıldır nasıl içiyorsun valla anlamıyorum.
Çok güzel geliyo bal gibi :D Tuborg gold <3
Bırak ya zararlıdır alkol vücuda.
Cevap
3Cevap
Bırakalı 3 yıl oldu. Böyle iyi.
Allah başlatmasın hocam :)
kaç yıl içtin?
Sigara alkolden çok daha zararlı bence hemen bırak alkol iç daha iyi
Bende Bomonti içiyorum hergün değil ama :)
Bomontide güzeldir içimi yumuşak tatlımsı bir bira ama tuborg goldun yerini doldurmaz hiç bir zaman :D
bomanti çiş tuborg gold su gibi geliyor bana :D içimi yumuşak bira istiyorsan becks yeşil iyidir biranın başkentinden geliyor bremenden ama oda entel kaçıyor elde :D bomanti kadıköy işi hikayesi hoş ama :D ben kırmızı ya da amsterdam tercih ediyorum amsterdam başlarda şekerli geliyor ama 3 şişeden sonra vazgeçmedim ben başka bira içmez oldum ağzım alıştığı içinde arada bir kırmızı içiyorum normalde kırmızı içsem vodka tadını hissetmem ama ağız başka biraya alışınca muazzam oluyor ayrıca kozel'da tam mayhoş alman birası onun içimide çok keyifli :D
Icmesende yuzunu yika
Allah hidayet versin
Bira ne dir lan erkek adam rakı içer 😊😊😊
Bana rakı deme hocam tadı iğrenç bea. D
Param olunca Viski alırım genelde :D
Gel sana güzel bir sofra kurayim birde cigara
Eyv eksik olma ama esrar kullanmıyorum :D
😆😆😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar