Diğer Sizce SPA Masajı, Karşıcins tarafından mı? yoksa hemcinsin tarafından mı yapılmalıdır? hknaydn Takip Et Xper 6 Yaş: 47 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce SPA Masajı, Karşıcins tarafından mı? yoksa hemcinsin tarafından mı yapılmalıdır? Sizce SPA Masajı, Karşıcins tarafından mı? yoksa hemcinsin tarafından mı yapılmalıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 11,7b cevap paylaştı. Karşı cins diyorlar ama erkeği yoğurmak için kadının tekniği iyi bilmesi şart... Yoksa masaj dediğin olay okşamaktan ileri gitmez, kaslar gerekli faydayı görmezler. 0 0 Yorumla
umitbayr Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Karşı cins olsun kadınların eli daha yumuşak daha iyi becerirler😂 1 1 Yorumla hknaydn +1 yıl evet kadınlar daha iyi doğru.peki eşin ya da sevgilin için aynı şeyi söyleyebilir misin? Yorumla
papaparozli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hemcinsim tarafından mutlu son istemem o yüzden karşı taraf bro 1 1 Yorumla hknaydn +1 yıl mutluson masajı demedim ki ben ama normal spa masajından bahsettim :) Yorumla
Bitirim10 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Uzman kişi tarafından masaj yaotiriyoruz mutlu son aramiyoruz ki 0 2 Yorumla hknaydn +1 yıl dikkat edersen mutluson masajı demedim zaten? Yorumla Bitirim10 +1 yıl Genelde onu anliyorlar ama Yorumla
korayxx Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl karşı cins tarafından yapılsa daha güzel olur 1 4 Yorumla hknaydn +1 yıl neden? Yorumla korayxx +1 yıl çünkü masaj yaptırırken illa ki tahrik olur insan bari karşı cins tahrik etsin Yorumla hknaydn +1 yıl o tür masajdan bahsetmiyorum. normal prpfosyonel spa masajı.ayrıca eşin de masaj yaptırmak istese aynı şeyi mi söylersin? Yorumla korayxx +1 yıl :) :) :) Yorumla
En İyi Cevaplar