Aslında bunun cevabı kişiden kişiye değişiklik gösteriyor bence :) Sürekli dalgalı, bukle saç kullananlar maşasız yapamaz. Sürekli dümdüz saç kullananlar da düzleştirici olmadan yapamaz. Bazıları için ise ikisi de olmazsa olmazdır, çünkü zaman zaman değişik saç modelleri tercih ederler.
Düzleştirici mi yoksa maşa mı?
Benim için olmazsa olmaz kesinlikle düzleştiricidir. Maşa kullanamıyorum desem yeri :) Saçlarım istediğim gibi olmuyor, sürekli yanma tehlikesi geçiriyorum. Saçı oraya sarmak desen resmen işkence :D Ben dalgalı saçları da düzleştirici yardımıyla yapıyorum bu yüzden.
Teknoloji harikası bir düzleştirici: Dyson Corrale
Dyson CorraleHayallerimi süsleyen düzleştiriciyi de bu vesileyle tanıtmak isterim :) Dyson Corrale tüm özellikleriyle gönlümü çalmayı başardı. Her kadının ihtiyacı olan, muhteşem bir düzleştirici. Esnek plakalar sayesinde saçları bir araya getiriyor ve tek geçişte bile mükemmel performans sağlıyor.
Kablosuz kullanımı olan saç düzleştirici
Kablosuz kullanım düzleştiriciDyson Corrale saç düzleştirici kablosuz olarak da kullanılabiliyor. 30 dakika boyunca kablosuz kullanım imkanı sunuyor. Bu özellik de benim için müthiş bir şey çünkü her zaman, her yerde piriz bulamıyoruz. Resmen çantamızda taşıyıp, her yere götürebileceğimiz bir düzleştirici. Bu vesileyle istediğimiz yerde saçlarımızı düzleştirebiliriz.
Dyson Corrale'nin Oled ekranı sayesinde şarj seviyesini kontrol edebiliyorsun. Seçtiğin ısı da akıllı ısı kontrolü sayesinde hep aynı seviyede kalıyor. Aşıyı aşıp, fazla ısınmıyor. Yani Dyson Corrale tamamen saç dostu olan bir düzleştirici :)
Vazgeçilmezi maşa olanlara önerim: Dyson Airwrap
https://www.youtube.com/embed/2FSrzjEyrS4Siz de maşayla benim gibi sorun yaşayanlardansanız, kurtarıcınız olan bir saç şekillendirici bulunuyor :) Dyson Airwrap Saç Şekillendirici farklı başlıkları sayesinde birçok saç modelini yapabilmenizi sağlıyor. 30-40 mm'lik döner başlıkları sayesinde saçlarınızı sarmanıza gerek kalmıyor. Çünkü hava akımı ve coanda etkisi sayesinde saçları kendine doğru çekiyor, sarıyor, şekillendiriyor. Mükemmel bukleler, mükemmel dalgalar oluşturuyor :)
Benim saçlarım aşırı kabarık ne önerirsiniz bana? Her türlü sampuanı da denedim duşta ve duştan sonra da sac kremi kullanıyorum ama işe yaramıyor. Okullar açılırsa keratin yaptıracam ama şimdilik bu saçlar beni aşırı rahatszi ediyor
Duştan sonra saçlarını havluyla değil, pamuklu bir tişört ile sarmalısın. Havlunun içindeki tüyler, saçların daha çok kabarmasını sağlar. O yüzden saçlarını tişörtle sar. Gliss'in kabarık saç kremi var gerçekten saçın tüm kabarıklığını alıyor, arkadaşım kullanıyor. Bir de ona bakabilirsin.
Gloss şampuanını kullandım ama kremini kullanmadım daha. Öyle yaparım artık. Okullar açılırsa eğer kuaförde bir keratin bakimi da yaptıracam ama korkuyorum o da işe yaramaz diye
Herkes ise yarıyor diyor. Ya gerçekten yemin ederim denemediğim doğal yol kalmadı. En kötüsü de saçı kestirmek oldu. Zaten kabarık olan sac daha da bir kabarıklaştı sanki.
Düzleştirici bence çünkü düz saçı illaha sekkillendirebilirzin düzleştirici ile bile şekil verebilirsin ya da kremler var ama kabarık bir saçı duzlestrici dışında bir şey le duzlestiremezsin özellikle saçı benim gibi kabarık olanlar
En İyi Kız Görüşü