Bi kaç gün önce arkadaşlarla aramızda muhabbeti geçmişti korkmuştum ama rahattım yalnız kalabiliyordum. Şimdi bir arkadaş bir şeyler anlattı Şu an odada tek başıma durabiliyorum ama tuvalete gidemiyorum. Deminden beri dışardan yere demir düşüyor gibi ses geliyor ben bunu ona bağlıyorum bir terslik olsa onlara bağlıyorum. Korkumun geçmesi için ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
evde yalnız kaldıgın zaman karanlıkta odaları dolas kim var lan de :D heyt ulan de bagır içini bosalt aklından düşünme hep sesli dşün ayetel kürsi felak ve nas sürelerini oku düşünme anma onları onları konustugun zaman yanına gelirler yanına geldikleri zaman tüylerin diken diken olur hissedersin çok ileri dereceye girdiğini düşünüyorsan yani hissediyorsan onları okuttur kendine şakaya alınacak bir şey dğeil
10 Yorumla
+1 yılBak şimdi. Sana zarar vermicek bundan %100 eminim. Şu an seninle dalga geçiyor olabilirler.
Ayetel Kürsi , Fatiha , Nas , Felak .. 5 er kere oku bakalım. Çok ciddiyim. Geçenlerde bir arkadaşa yardımcı oldum bu sitenen. Bugün herşey bitti diye yazmıştı çokta teşekkür etmişti.21 Yorumla- +1 yıl
Ben karşıma çıkmaları dan cok korkuyorum daha çok oyunlarla ilgili aklımdan geçiriyorum ve azda olsa yatıştırıyorum son izlediğim filmden dolayı arttı yardımcı olursanız sevinirim
durup dururken öyle adını söyledin diye musallat olmazlar gizli
korkacak bişey yok
kendi kendini korkutma, rahatlatmaya çalış
tak kulaklığını müzik dinleyerek uyu
gece lambası vs açık kalsın, çok karanlık olmamasına yeterli20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılayni sorun bendede var evde yalniz kalamiyorum bu yuzden malesef.. kalsamda bir odadan cikmamiyorum senin gibi.. ama sanirim en iyisi düsünmemeye calismak baska seylerle oyalanmak oyun tell tv dizi falan beynini oyala aklia gelince
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
masal bunlar, gerçekten bak. ben sana cin yerine cintoniklerim var desem, benim için çalışıyorlar insanları korkutuyorlar ve onlara söylediğim almanca duaları okuyunca gidiyorlar desem inanır mıydın bana? bir insan inanınca deli, bir toplum inanınca adı din oluyor. nasıl inanmazsın çok mantıklı. aynı hesap dinde var. bende aynı korkuları yaşadım ve eninde sonunda doğru yola ateizme geçtim. ne korku kaldı ne de bir şey. cin çarpar dedikleri her şeyi sırf denemek için yaptım sapasağlamım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzün hastalığıdır insanlarda. Ben üzerine gittim korkumu yendim. Kademe kademe sırları öğrendim hocalığına terfi ettim Allahın izniyle. Sadece korkuyu yenip sade bir hayat yaşamak isteyenler. Dualarla kendilerini koruyarak araştırıp. onları kendinizden sürekli uzak tutun derim.
20 Yorumla
+1 yılonları düşüneceğine sürekli bismillahirahmanirahim de yanında küçücük kalırlarmış ben cuma günleri cumaya giderim camide hoca sohbetinde böyle anlattı
23 Yorumla- +1 yıl
duymak istemezlermiş bu sözü
Soran+1 yılSürekli diyorum ayetel kürsi, fatiha, nas, felak surelerini okudum yine daha iyiyim.
- +1 yıl
seni birşeye zorluyorlar muhtemelen öyle hissettiğine göre
Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Allahtan korkuyorsan sorun yok bacım rahat ol sana birşey yapamazlar
20 YorumlaŞu an aynı durum bende var ve nasıl uyucam bilmiyorum valla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 582 cevap paylaştı. cinden mi bahsediyorsun :D her duyduğunu ona yorma kendini boşa korkutma.
10 Yorumla
+1 yılbesmele cek güzelim.unutma yaradan izin vermediği sürece kimse kimsenin kılına bile dokunamaz.korkarsan yenilirisn.
20 Yorumla
+1 yılkorkma onlar ınsanlar gibi deıl zarar vermezler
Ayetelkursı ogren ve bol bol oku20 Yorumla
+1 yıl3 harfli-5 harfli hepsi hikaye, hepsi masal. Boş yere korkuyorsun abisi.
20 Yorumla
+1 yılne kadar çok aklına getirirsen okadar çok huylanırsın
10 YorumlaAdını çok anma ve daima yanında çakmak ve ya kirpit bulundur.
10 Yorumla
+1 yılüç harfli bazı şeylerden korkmamalısın ;) aşk falan yani :p
10 Yorumla
+1 yılbenım başıma neler geldi bi. anlatsam...
yerımde olsan dünyayı terkedersın10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 harfli derken hangi 3 harfli ortasında i olanmı :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılvinlerde insan deyince biz musallat oluyomuyuz :D :D
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne cin mi demek istedin cinden mi korkuyorsun 3 kere cin dersen sana bulaşırlarmı ş aaa3 oldu bu :(
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 3 Harflilerden korkuyorum tam geçiyor derken birileri bir şey anlatıyor
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat