Türk kızı mı daha güzel rus kızımı
Rusya
Türkiye
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öncellikle koydugun resim cok ahlaksizca burda türk kizlariyla resmen dalga gecmissin. Varsa bir elestirin adam gibi söyle. Icerige gelirsek, böyle kiyaslamalar genellemeler cok sacma. Rus kizlarinda oldugu kadar türk kizlarinda da iyi kötü seyler vardir. Türk kizlarinin cogu havali kezban ayaginda evet dogrudur ama bu neden böyle onu bir arastirmak lazim. Biz sürekli yasaklarla hayir ve olmazlarla büyüdük. Erkek kardeslerimizin pipisi mahalleye onurla gösterilirken biz bacak bacagi üst üste atinca annelerimiz bizi dürter. Su ayip bu ayip bu olmaz diye diye erkekler kafamizda zombi diye büyütüldü ve erkekler tarafindan basit veya ''yollu'' olarak görülmemek icin oldukca mesafeli davraniriz. Ülkemizde bir cok abazanin barindigi da asikar bunu erkekler inkar edemez herhalde. Bunlardan endise duydugumuz icin de sizin kezbanlik olarak nitelendirdiginiz sey bizim dilimizde aslinda kendimizi korumak icin uyguladigimiz hareketler. Ha ergen tripli suratsiz sacma salak kizlari demiyorum. Rus kizlari seven sevsiz gayet hos kadinlar, ama kendi milletinizin kadinlarini gömerek degil, tercihim bundan yana diyerek yapin seciminizi. Soru sorarken birazcik da mantikli olun.
Kurban olun turk kizlarina hic olmazsa onlar namuslu oyle her erkekle yatmiyorlar ruslar tipe bakmiyorlar para kimde varsa ona gidiyorlar siz bizim kiymetimizi hic bir zaman anlamayacaksiniz bosver ayrica butun turk kizlari da boyle bakimsiz degil ruslardan guzelleride var
Ayrica onlar boya kupu gibi mubarek :D boyle guzellikmi olur insan dogalken guzeldir yoksa bende biliyorum boyle makyajla biyalarla kendimi guzellestirmeyi kusurlarimi kapatmayi
Ne boş konuşmuş sun atıp tutmuşsun Türk kızlari her onune gelenle yatip sonra namus bacak arasinda değil beyindedir diyip kendilerini kandiran basit sümzük ahlak yoksunu namus suz değil mi😃
Duzgun konus grzklı
Ve sokağa makyajsiz cikamayan otobuste vapurda sokakta dudağini orasini burasini boyayan boya küpü türk kizlarini bizmi gormedik😃
Hadi ikile gercekleri duyunca nasil tutusuyonuz.
Herkesi ayni kefeye koyma herkes ayni degildir sen turk kizlarini hak etmiyorsun zaten belli canini yakmislar burda ego kasiyorsun ne halin varsa gor senle muhattap olup seviyemi dusurmyecem iyi geceler😂
Elime el değmemiş ne bos konusuyon cahil sen çoğu öyle atma şimdi Türk kızlarına bakacak tip var mı bende iyi bak ben namuslu erkeğim benim canımı da kimse yakamaz ego nedir anlamam ikile şimdi seviyesiz basit😃
Sana iyi geceler bile yok.
Benim senden farkim yok benimde elime el degmezmis merak etme turk kizlarida sana cok merakli degiller slk sey 😂
Belli namus suzlari savunan birisinin namuslu olacağına inanmamı bekleme az delikanli ol eğer öyleysen toplumu bozan piçlere karsı koy 😃
Banane herkes kendi hayatin yasiyo ve kimsenin hayatina karismam saygi duyarim ama boyle genelleme yapman cok yanlis istemiyorsan bile o turk kizlarini boyle kotuleyemezsin buna hakkin yok
Ben saygı duymam piçler e topluma gelecek nesile ve büyümekte olan küçük bebelerin haklarına girmelerine önlerini kapatmalarina asla izin vermem vermeyecem sonuna kadar savaşacam bu daha başlangıç diyecem kötü insanlarin yok olmasi icin elimden geleni yapacam sözüm zaten kavşaklara onlar aliyor mesajini karsilik vermesiyle zaten oylama yapmasiyla da kendilerini belli ediyorlar yalan yanlis haraket dolular bana ters bu tipler insan cesur olmali mert olmali durüst namuslu ahlakli toplum kurallarina ahlakina uyum sağlamali
İstemiyom tabi çnkü çoğu yamuk insan benim kalıbım değiller.
Haklisin
Ama onlarida savunuyo degilim sadece herkesin kendi hayati diyorum karisamazsin buna diyorum
Ben kendim için mucadele etmiyom daha temiz bir ülke gelecek icin anladin ben zaten evlenmeyecem
Başkaları gelecek bebeler bu piçlee gibi olmasın istiyom eski insanlar gibi olsun istiyom
Sen bilirsin kendi hayatin kendi kararin
Bu ayrı birşey ama benim anlattıklarım bambaşka birşey kabul edilemez birşey bilmem anlatabildim mi sokakta yiyişmeye donsuz sokağa çıkmaya kadar geldi bu ülke bu toplum hepsi değil yine diyom altini çizerek bir çogu çünkü bu rezilleri biz gordük ve görmekteyiz bir daha görmek istemiyoruz
Zaten bunlarin yuzunden bu zamana kadar kimseyle cikmadim butun erkekler sapik dusuncesindeyim ama senin gibi onlara dusman degilim
Analdım bu şeref yoksunlari zaten düzeni bozan bunlar herşeye zarar yikilan yuvalara bozulan mutluluklara kadar zararları dokunmuştur bunlarin emin ol ben sana hak veriyom fazlasiyla dğru düzgn delikanli erkek sayisi bile çok az erkeklerin çoğu da onlar gibi adam değil onlara da karşıyım aynı şekilde analari bacıları yokmuş gibi serefsizlik peşinde koşmaya merakli adam olmayan asla olamayacak bir hic basit tipler onlar da
Bende senin gibi doğru olanlara asla karşı değilim olmamda
Iyi anlastigimiza sevindim 😊
Bende Allaha emanet ol kal selametle kırıldığın yerler için de özür dilerim kusuruma bakma yanlış anladım bazı şeyleri gönlün hoş olsun:-) ;-)
Doğru insanla karşılaşır işallah birgün mutlu olursun
O mutluluk hiç bitmez sonsuza dek sürer;-)
Yok sorun degil tesekkur ederim sende hadi ben kactim. d
Ben istemiyom evlenmek korkularım var benim gibi birisi sadece kendim gibi olacak içi dışı bir özü sözü bir olacak olmazsa bana evlilik yok birşey değil tamam yolun bahtın açık olsun ;-)
Fikirleri de benim gibi olmalı yanlış insanlara saygı duymamalı.
Oyle deme elbet senin gibi biri cikar karsina ve ona oyle bir baglanirsin ki asla birakamazsin ve biz buna ask diyoruz beyfendi 😂
Oyle bir anda cikarki karsina hic ummadigin bir anda gozune adeta bir perde girer ondan baskasini gozun gormez bu yuzden buyuk konusmayalim unutma yalnizlik sadece allaha masustur bir gun herkes evlenicek 😉
Ama dogru kisiyle : )
Tabi çıkar tabi bağlanırım buda lafmı benim kalbim yüreğim sadece sevgi için var olmuş bir kalp yürek başka birşey icin değil sevmek bir ömür sevgime sahip çıkmak o kadar çok istiyom ki ama bu karisiklik ta bu zaman da imkansiz diye düşünüyom kendim gibi olanlar karşıma çıkmadı daha
😃Yanlızlık iyi aslinda haklisin bir taraftan sevmeye basladim alistim şu kelime doğru değil
Herkes birgün evlenecek
Asıl senin gibi erkekler sevilmeyi hak ediyo eglenmek icin degilde evlenmek icin seven erkekler ama sizin kiymetiniz pek bilinmiyo dogru ama sunu unutma senin gibi kizlarda var elbet boyle yalniz eli eline degmemis ins bir gun ruh esini bulman dilegiyle : )
Asık olunca ne demek istedigimi anlayacaksin😉
Senin gibi de kızlar sevilmeyi hak ediyor sonuna kadar hiç bitmeyen sevgiyle sevgi odur çünkü sağol güzel itifatın anlayışın içinde diğerleri ve kiymet bilmeyen yanliş yamuk insanlar yanlislara koşanlar bizden uzak olsun işallah amin şu an bile anladım benim gibi olanlara can feda olsun benim karakterim budur vatan toprak aşk sevgi namus doğru olmak doğru şekilde ölmek ;-)
Bizde böyle
Rica ederim 😊
Resimler güzel hangisi sen olan?;-)
Gozluksuz olan 😂
Dikkat ettim resimde bir renk görünce bakmak zorunda kaldim sakın yanlış anlama😃
Güzel bir kızsın Allahım sevdiğine bağışlasın
En önemlisi de tabi iç güzellik içinde çok iyi hiç süphesiz;-)
Amin 😊
Ama sevdigi yok 😂
Evet insanin ici guzel olmayinca disinin pek bir onemi kalmiyo
Amin sevdiğin yok mu ;-) öyle tabi iç güzellik en öncelik kalp güzelliği kolay bulunulamayacak birşey
Dedim ya bu zamana kadar hep yalnizim diye 😅
Emin olmak için sordum bende 😃aynı ortak kaynaktayız desene
Tesadüfün böylesi hayıra vesile olurmuş derler kitapta;-)
Herşeyde bir hayır var hayırlısı neyse o olsun bakalım kaderimiz nasıl yazılmışsa öyle doğru şekilde yaşayalım temennim
Ins amin : )
Amin ;-) 👍
Tatbikide TüRk kızı ama bu resimdeki değil. Türk kızı Tatlı oldumu tam oluyor. Bu saçma fotoshoplanmış resimdeki değil. Türk kızı pis kokmaz insana zevk ve lezzet verir. Sevgi yoksunu insan sadece cinselliği bir hayvanın hayvana yaptığı şekilde yaparsa Rus der nefsi olarak düşünür sadece
Bazi yağcılar atıp tutmak için anlaşmış yazmış cizmiş oylama dan bile belli oluyor abazalar
Uza ib ne yağcı seni😂
Senin şeref olmayan haysiyet ve tipsiz karakterine tüküreyim sizin gibi Aslı nesli belli olmayan ilk okul çocuğu beynine sahip şahsiyetsiz ve karaktersiz insanlar neden sosyal medyayı kullanır ki. Kızların senin gibi basit karaktersiz yaşı küçük çocuklarla neden sevgili olmadıklarını çok daha iyi anlıyorum karaktersiz keko sen o teli kendin mi kullanıyorsun yoksa bir başkadınamı kekolar tel kullanamazda
Uza abaza ib ne seni atip tutmak kolay klavyede abaza kamil basit muhtaç seni😃
Namus suz Allah bilir kac kisiyle yattin oda belli değil vatansiz pi c seni😃
Herkesi kendisi sanan kavşak seni😃
Emredersin komutanım😂😃
Ne Mutlu Türküm Diyene Türküm sonuna kadar ama bir soru paylaşmayla da benim Türklüğüme laf edecek adama etmeyeceğim laf söz kalmaz
Ya rakdasim bu ne simdi. bir guzel bir cirkin ki cirkini turk yapmissin. Bu kadar yerin dibine sokma turk kadinlarini yaaa. Ben sana cok cirkin ruslar, mukemmel gorunumlu turkler gosterebilirim. Turk kadinlari cicektir
Bende Türküm bence bizim kadınlarin içi de dışıda berbat
Hakli oldugi taraflar var ama. Bizimkilerin huyu huy degil. Kendilerini agira satarlar surekli naz yaparlar. Yabancilar ne isterse onu yapar naz yoktur onlarda
Bizimkiler daha kaşa r atma bu kadar
Tamam
Cevap
12Cevap
her iki ırkın da güzeli ve çirkini var, kıyaslamak yersiz. rusyaya gittim çirkin kadınlar da gördüm , güzel kadınlar da gördüm. normali de bu zaten , hani sizin bunu sormanız türk kadınının ingiliz erkeği veya fransız erkeği mi yoksa türk erkeği mi diye sorgulamasına benzer. mantıksız yani.
Sana göre mantıksız yol orda tutan yok ingiliz fransız sizi bekliyor😂ben sana saygı duyuyom sende görüşüme duyacaksın şimdi yallah fransaya
Yallah fransaya ben beni bekliyorlar demedim özürlü soru başlığına bak😃
Bazı yağcılar abaza lr yanlis yeri oylamis atip tutmus😂
kac kurusluk adamsın bana hakaret ediyorsun haddini bil, düzgün bir adam olsan zaten benim dusunceme saygı duyardın. ben fransaya gidecem demedim, sadece kıyaslaman yersiz dedim. orda ben ornek verdim senin rus ve türk kadınını kıyaslaman, burda bir kadının türk erkeği ve ingliz erkeğini (mesela) kıyaslaması gibi, her iki ırktan da yakısıklı ve güzeller vardır demek istedim. ama tabi beynin almadıysa yapacak bisey yok.
😂😃😃
ortada komik birşey yok kendince bir espri yapmaya çalışmışsın ama ne yazık ki olmamış sonra türkiye neden gelişmiyor senin gibi zihniyeti uçuk insanlar olduktan sonra tabikide gelişeceğini bekleyemeyiz.
Hadi başka yerde öt boş konuşmanı ciddiye bile almam gelişme ile güzel olmanın ne alakasi var dazlak😃
Ilerde senin kizin ne olucak? Rusmi olucak? Rus kizlari guzel birsey demiyorum ama her ulkenin guzel kizi vardi boyle sacma birsey yapma. Kendini rezil edersin baska hicbirsey yapmazsin
Benim evleneceğimi kim söyledi😂😃
Tabi tabi😂
Gerek yok sadece soru açtım😃
Deme zaten evlat😂
Ruslar için ölüp bitersiniz de sizin o kokmuş çamaşırlarınızı Türk kadını yıkar o kümese dönmüş evinizi temizler pehh
Bu bos laflara karnım tok az ötede oyna hadi😃
Türk erkği de ajdar olarak bakıp biz de yorumlayalım. Suratınıza bakılmaz.
Hadi ordan aç sefil😃😂
Aç sefilmdediğin kişi sana bakmaz yallah. Ajdar tipinle rus hayal etmeye devam et.
Sie😂😃
Defol ya salak.
Alttaki yorumları okurken gülüyorum. bence bu kadar abartılacak bir şey değildi. Bu gönderiyi atan şahıs için; Tabiki senin dediğin gibi kadınlar var ama bence bütün kadınlar değil. yaşadığın ortamda veya gördüğün sosyal medya platformlarındaki kadınlardan etkilenmiş olabilirsin bence.
Türkiye ye neden çirkin kız koydun, Türk düşmanı pzvenek
Kadın düşmanıyım daha güzelini bulamadım evlat ikile yamulturum
Tamam abi
Dili dini ırkı sahiplenen kıskanan yeri gelince uyaracak yeri gelince kodunmu oturtan türk kızı olacak rus eline su bile dökemez
O tek kaş a aşık oldum resmen la öyle fotolar koymuşsunki ister istemez elim rus a gitti.
Türk kizina bilerek boyle cirkin resim koyarsa elin rusa gider tabi
@Mavi-siyahh aynen yukardaki allahın lütfu aşğıdaki allahın cezası resmen :D
😂😃😃
iyide butun Turkler ve ruslar ayni guzelliklerde deillerkii
Doğrudur😂😂
Rus kadınlarını sevemedim gitti, tabii aralarında cok güzelleri elbet vardır onları tenzih ederim.
He he
😂😃
Kendi milletimizin kızlarını küçük düşürmeye ne kadar meraklısınız yazık
Senin gibi yollular yüzünden daha cok basitleneceksiniz
Senin gibi kanı bozuklara yazık nicke bak
Türk kızları fotoğraftaki gibi mi Allah aşkına.
Öyleler doğal sokağa cikamaz haldeler😃
Yine bir beyin yoksunu 😏 anan zaten senin rus 😂
Patlak ayşe senniydin cıkaramadım bir anda dur 1 dk işim var😂😃
Rus , Türk ne fark eder ayşe ben soru açtım ona cevap ver😂
Önce yazmasını öğren varoş 😏 ondan sonra yorumuma cevap ver
Hadi ikile basit😃
😏 ben ne diyorum sen ne diyorsun beyin yoksunluğu ve varoş etkileri yazık 😏
Sen daha burdamısın kezo😂😃
Tırnağımı vermeyecem tipsin boş yere atar yapıyon sana yazık😂😃
Atarın daha ne olduğunu bilmeyen vasat beyin 😒
Annen de rus bacında zaten 😏 adında zaten hayır yok kadın düşmanı nedir 😂 anan bacın yok mu yazıııııkkkk😏
Ben o senin bildiğin basit erkeklere benzemem hadi git işine 😂adımdan çok memunum gurur duyuyom sen zıtlaş bakalım bu daha başlangıç daha nelee yapacam size neler pişman edecem sizi nefes aldığınıza😂😃
Ben yamuk kadınlara düşmanım onlarda kendini belli ediyo zaten.😃
😂 ya bu kadar küçük düşünen insanlarla muhattap oluyorum 😒 neyse sen daha yolun başındasın 😏 hadi
😂😃
Valla yavru sende dört dörtlük degilsin hanii
Sen kimsin bana yavru diyon edepsiz ben 4 ,4 lüğüm ikile namuslu erkeğim basit kah be değilim
Haha atara bak😂
Uza kezban😂
Elime el değmemiş erkeğim ben
bir foto atda görelim şu dört dörtlük yakışıklı kimmiş. Hadi bekliyorum😄
İşim olmaz kendimi tehşis edecek sergileyecek kadar basit değilim😃
Ya bırak fotografını koymaya cesareti olmayan kişi gelmiş burda başkalarını eleştiriyor. Allah bilir hangi tür kertenkelesin de paylaşmıyon fotonu😄
Hadi işine bak😃hadi coluk cocukla ugrasacak zamanim yok enayi yaziyomu bende resim koyacak göz var mı yakisikliliğıma nazar değer
Bahaneye bak hadi at işte ne oldu yemedi dimi. Dört dörtlükmüş pehh:D
Muhattabım değilsin😃
O yüzden mi cevap veriyon aslan parçası:D
Cevap vermedim dikkat et kalıbım değilsin dedim😂
Ya hadi öyle olsun😛
kızlar çıldırıyor afjlkesdafknsre
Ağlayın!
Gebersin ler😃
abartma sende akjdslslksad
Bu daha başlangic😃
Türk kizina niye böyle cirkin resim koydun?
Daha güzeli yoktu doğal resim her ikisi de aradaki farka bak evlat
Doğal resim diyo ikisine de salk, bundan ne beklersin ki zaten, beyin yok
Oğlm sen her yere ziplama rus kızlari bin basar her konuda en guzel en doğal resim bunlar aradaki farka bak yağ çekmeyi birak gerçekçi ol abaza😂😃
Kesin abazasin yağ çektigine göre
Alttaki kızın makyajlı olduğundan haberinyok gelmiş konuşuyon, ne kadar boş konuştuğunu anlatmaya çalışıyorum da sadece çalışıyorum
Üstekin de makyaj var mı salak rus kızları daha güzel eşlestirme yap anlarsin burdaki resimler kesmediyse dünya güzelleri listesine gir bak bakalım 1 tane varsa bana göster ilk sırada rus kızları😂😃
Anlamiyon ki sayende ben de bos konuşuyorum
İşine gelse anlarsın hiç boş konuşma batıyon evlat😂
@Kadındüşmanııı ne boş bir insansin sen..
Hadi evlat bak dalgana😂senin kadar boş değilim
Dalga denizde olur ama sen insan olurmusun işte onu bilemem 😀
Hadi evlat git abazalara dökül senin atarın bana işlemez😂
Senin gibi insan olamayan bir varlikla ugrasilmaz dogru soyluyorsun
Namislu olduğumiz icin mi insan değiliz hadi hadi çok konuşma 😂git ortalikta kucaktan kucağa hoplayanlara atarlan
Sevmiyom şimdinin kadınlarını itiraz etmesin kimse bana
Ondan mi turk kizlarini assagiliyorsun? Iclerinden duzgun olanlar var ki senin beynin daha gelismemis orasi belli.
Bununla muhatap olmaya gerek yok resimdeki Türk u bile bulamıyo ondan bu karın ağrısı... Eğer Türk kızına sahip olsaydın bu kiyasi yapmazdın... Türklerin nasıl insan olduğunu bilirdin... Türk kızı allaha şükür yabancıları aratmıyo, ben memnunum. Çıkıp şu rusu paylaşıp güzel mi desen çok güzel derim ama kalkıp Türk le kıyaslarsan Türk derim tabiki, milliyetçiyiz biz çünkü sen gibi batıya aşık değiliz
Ne batısı neyin kafasini yasiyon evlat rusya ortadoğuda bir ülke kafaya bak😂😃
Ki rus kizlarinin da ordan oraya atladigi var.. en azindan turk kizi oturup kalkmasini biliyor. Insanlari ayirma hele ki kadinlari asla 1 kadin kotu diye butun kadinlar kotu olacak degil
🙄🙄tam beyinsiz bu 😂gündemden bihabersin, Rusya mi mesele 😐
@Kadındüşmanııı senin kafandan daha iyi
Sizin 2 niz de beyin özürlüsünüz galiba ben diyom konya sen diyon anya😂😂
O diyo manya😂
Sen önce ne söylenenden çok ne kastedileni anla beynini çalıştır... Mavi siyah teşekkürler 😂
Kafaya bak şunlardaki arkadaş😂😃
😂la salak salak konuşma yeter
Sen kendi kafana bak gereksiz
Hödüklüğün ne demek olduğunu sizin gibi 2 hödük sayesinde öğrenmiş oldum mübarek japon yapıştırıcısı çıktı bu 2 hödük yapıştı düşmek bilmiyo arkadaş😂😃
Bizden öğreneceğin çok şey var daha, aferin adam olacaksın gibi ama gözün görür mu bilemem 😂
Hadi evlat terbiyemi bozmadan ikile😃
Klavye kabadayisi
🙄😐
😂😃😂
Rus kızları daha seksi
İşte bu gercekçi insanları severim😃👍👍
Ben seksiligi sormadım kim daha güzel dedim özürlü😂😃
Ne amaçla sormuşum evlat?😃
arkadaşım o kürt kızı türk değil.
Ne fark eder her ikisi de ayni hem kim dedi sana onu
Türk kürt ayrı ırk. Kürtler tek kas oluyor türk sevdiğim kız var dünya güzeli çoğu türk kızı güzel. Kürtler için aynı şeyi demiyorum
İkisinde güzeller var
Onlarda daha fazla kat kat doğal sokağa çıkmaya cesaret edemiyonuz az gercekçi olun😃
Evleneceğimi kim söyledi 😃😂
Bazı şeyleri konuşmam niye ağır geliyo acaba😂
Tabi orası öyle👍😃
Finlandiya diyorum
Güzel değil onlar😂
Ruslar kadar😃olamaz
Ruslardan kat kat güzeller 😄
Tabi tabi 20 milyon bile nüfüsü olmayan ülkenin 200 milyonluk rusya dan güzel olacağına bende inandim mi sandin😂😃
Bu işler sayıyla mı. O zaman çin dünya güzeli ajdjjxkd
Sayiyla değil tabi araştir bakalim dunya nin en güzel kızları listesine bak rusya ilk sırada😂
O listeyi yapanla aynı kafada olmak zorunda mıyım kardeşim 😂
😂😃tabi değilsin kanka
türksün sende neyin nefreti bu hhahaha
Hiçbiri.
Rus kızı
Güzel;-)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar