Bu soruyu en son 5 ay içinde gitmiş ve kesin gitmiş arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Valla kardeşim burası Gaziantep Kahramanmaraş sınırı, buradan batı tarafta ilk olarak adana mersin geliyor sana kısacası hani o eroin ilk başta irandan giriyor ya sonra Diyarbakıra gaziantepe geliyor çünkü batıya açılan kapı gazianteptir, yıllarca internette şurda burada ergen gençlerin yok şu kadar içtim yok 15 yıl içtim yok 50 yıl içtim demelerini okudum para vererek heryerde didik didik arayarak en sonunda 20, 30 çizgi çekiyorlar sonra burada hayat dersi veriyorlar saygılar kardeşim , ben 11 yıldır uyuşturucu ortamındayım ve Allaha inancın olsun memleketin heryerini gezdim trakyada bile 1 yıl askerlik yaptım bak 6yıldır mal çekiyordum ama bildiğin gibi değil şu dakika aşşağıya insem en fazla 10 dakika sonra geri evin merdivenlerini çıkıyor olurum elimde bir avuç malla sonra sabaha kadar folyo çek burundan çek sıkılınca yemeklerin üstüne felan dök yani kısacası kardeşim emin ol sana tam ana merkezinden mesaj yazıyorum adana mersin hızlıysa gitte sor o bizim sayemizde. Sana tek diyeceğim kullanma düşünsene birgün ölmüşşün ilkdefa içinde eroin kasedi takılı değil ne hastalık var ne başka birsey tabutuna baktığında anlarsın aslında 6 ay 7 ay geçsede içmeden elinde sonunda ansızın aklına düşerse kaset çalmaya başlar susturamazsın ne kadar irademe sahib olurum şöyle böyle desende olamazsın onun içinde bırakacaksın bıraktıktan sonra içen en yakın kardeşin bile olsa konuşmayacaksın hatta aranı boz birdaha konuşamayacak şekilde bozmassan ayvayı yedin döner dolaşır yine başladığın noktaya dönersin, haa bu şekilde bile zor ama inanırsan başarırsın kardeşim1-Aklına hiçbir zaman getirme..2-Aklına gelirse onun ne kadar kötü birşey olduğunu düşün , çünkü eroin bıraktıktan sonra kaybeden dönmüş hacı amcalar gibidir gözüne herşeyiyle güzel gözükür.3- Birsüre evden çıkma suboxon kullan ama düzenli kullan subo nun bağımlılığı daha kötü birşey dir4-Malı bırakmak için çareyi başka uyuşturucularda arama döner dolaşır aynı yere gelirsin emin ol5-Allaha iman et cuma namazlarına git - Veee en önemlisi kesinliklikle Hiç kimseye birdaha içmem unuttum gitti imkanı yok felan diye şeyler deme böyle demen seni savunmasız bırakıyor sanki heran birisi karşına çıkacakta yok diyecekmişsin gibi dur yani savaşa hazır ol.. İyi günler kardeşim Allaha emanet ol inşallah bırakırsın..
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
9 yıldır eroin bağımlısıym. gün içinde 2 defa idrarını yapıyorsan 3. günde temizleniyor. 4 gün felan hikaye.
gün içinde 3-4 lt su içip 7-8 defa idrarını yaparsan 2. günde de temizlenmiş olur. bunlar binlerce defa denediğim şeyler. götümden uydurmuyorum yani.
sana DOSTÇA bir arkadaş tavsiyesi; 5 aylık kullanıcısın henüz tam anlamıyla bağımlı değilsin. eroin bataklığından kurtar kendini, henüz geç değil. allah aşkına bırak, yalvarırım bırak. anneni, babanı ve/veya aileni seviyorsan bırak. ileride eroinin ne kadar bacım çocuğu olduğunu anladığında her şey çok geç olacak o zaman istesen de bırakamayacaksın. beni dinle.. allah aşkına beni dinle...510 Yorumla- +1 yıl
Peki yarın kan vericem pazartesi ex ve ot kullandım cuma günü yani yarın vericem çıkarmı
- +1 yıl
Doğru diyorsun kardeş ben gece az içip bol yoğurt şu içip tuvalete çıkıp gidip idrar vermiştim yeterli miktarda çıkmadığı için temiz demişlerdi ama denetim mevzusuydu o şu an amatemde tedavideyim 1hafta içmedim salı günü dayanamadım bir paket içtim cuma sabah idrar verecem 3gece 3gunduz yapar saat olarak hesapladım 60saat yapar sabah idrar verdim gün içinde bol bol meyve süt ürünü ve şu içtim spor yaptım terleme duş VS bakalım çıkacak mı sabah idrar verdim öğleden sonra sonuç alacam inşallah çıkmaz çıkmazsa cip yazacaklar çıkarsa aileyle büyük sorun çıkacak dua ediyorum insh çıkmaz sence çıkar mı peki 60saat yapıyor 7 8 gün hiç bisey içmedim 1tane 20lik paket içmiştim sence çıkar mı çıkmaz mi
- +1 yıl
@EzgiDemirr 4 5 gün geçti sanırım çıkmaz çıktı mı kardeş çıkmaz diye biliyorum
- +1 yıl
Bra ben persembe ictim p. teside idrara gid3cem ne olur
- +1 yıl
@EzgiDemirr merhaba aynı kafadayız sanırım arkadaş olabilir miyiz?
- +1 yıl
@EzgiDemirr ot 30 güne kadar çıkıyor
- +1 yıl
@Aykutttttttt07 Kardeş sonuç ne çıkmıştı kirlimi çıkmıştı temizmi vermiştin
- +1 yıl
En son cumartesi içtim cuma idrar vermem lazım acaba pozitif mi çıkar negatif mi? Lütfen dosyam yanarsa biterim
- +1 yıl
Kanka bu gün idrar vermeye gittim 2 yıldır Suboks yazdırıyorum idrarı vermek için çok su içtim bundan dolayı pazartesi tekrar gel dediler bende dayanamadım bu gün yarım gramdan bile az folyodan duman aldım pazartesi sabaha kadar bol bol su içsem temiz verirmişim sence
- Sağlık konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılIdrar 2-4 gun arasi. Kan 6 saat, tukuruk 2 gun, sac teli 3 ay.
012 Yorumla
Soran+1 yılKardesım normalde her 28 gunde bır kontrole gıdıyorum hep beş gun kala kestım besıncı gun sabahı gıdıp temız verıyodum babamla gıdıyorum bu arada bu sefer bu sabah gıdıcem sabahda 4. gun olcak ısın kısmı burda zaten herkes 3-4 gunde temızlenır yazmıs nereye baksamda sımdı sabah gıttıgımde 4. gun sabahı olcak pismi veririm temizmi onu anlamadım
- +1 yıl
Merhabakardesim gercekten size bir soru sorup cvb bekliyorum ama herkez bir sey diyor ben 5 aydir eroin bagimlisiydim ameteme gittim ilac tedavisi gordum ve cok sukur biraktim 15 gundur icmiyordum dun ince ince 6 duman aldim ben ve carsamba muhane var ora gitcem sizce idrardan cikarmi salaklik ertim gorunce dayanamadim sizce ne olur cikarmi idrardan yardimci olursaniz
- +1 yıl
Pekala kardesjm 5 gun kala kesince idrarda cikmiyormu
- +1 yıl
Walla biri cvp verse guzel olacak
- +1 yıl
@Üfürük Saçmaladığının farkındamısın eroin kandan 12 saatte atılırken idrardan 3-4 güne atılır! Kanda eroin yoksa idrarda hiç kalmaz diye birsey yoktur. Amatemde idrar vermedigin burdan anlaşılıyor. Insanlari yanlış bilgilendirmekten vazgeçin artık!!! Alın birde bu siteden bakın ama siteden gördügüm bilgiyle konuşmuyorum asla! 3 senedir idrar testi yaptırıyorm kesin bilgidir (https://eroinehayir. blogspot. com/2017/03/Uyusturucular-Vucudumuzda-Kac-Gun-Kalir-idrar-Testi-Ne-Zaman-Temizlenir. html? m=1)
- +1 yıl
4 günse temizdir kardeşim benim 60saat oldu 1hafya içmedim 3gun önce 1tane 20lik içtim bugün sabah idrar verdim 60saat olmuş içmeyeli cip yazacaklar çıkmazsa inşallah çıkmaz sizce çıkar mı salı akşamı içtim cuma sabah idrar verdim öğleden sonra sonuç alacam sizce çıkar mı bol su yoğurt felan yedim tuvalete çıktım spor yaptım
- +1 yıl
Temiz olur kardeşim ben 68 saat içmedim gittim idrar verdim temiz çıktı gün içerisinde 5 6 hatta daha fazla idrar tuvalete çık çok fazla isersen okadar çabuk temizlenir bunun içinde çok su içmen gerekir spor yap terle duş al böylede atabilirsin ama tuvalet çok önemli şu içmen denendi sallamıyorum yani şimdi içtim cuma bugün pazt sabah idrar verecem saat hesapladım 68 saat yapıyor yani 2gun 16saat yapar daha önceki temiz çıkmıştı inşallah buda temiz çıkar çok yemek ye şu iç yuogurt ye şu ürünü iç temiz çıkar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKandan ne zaman giderse idrardan da o zaöan gitmiş olur.
011 Yorumla
Soran+1 yılhayır kan ile idrar farklı
Cevap sahibi+1 yılBen sağlıkçıyım mesleğim de tam idrar ve kan üzerine. Kandan gelen üreyi ve diğer maddeleri böbrek süzer atar kandaki eroyin böbrekler tarafından atıldığında vücutta eroyin kalmamış olur.
- +1 yıl
Kardesim bu eroini 5 gun kala kessen idrarda cikarmi
- +1 yıl
@Kızıl_vazo kesinlikle ve kesinlikle çıkmaz eroinin idrardan kesin çıkma süresi 72 saat yani 3 gün. Garanti olsun diyelim hadi 4 gün bekle gidip idrarini temiz bir sekilde verebilirsin. Not:( 3 senedir idrar veriyorum test edildi) 😉👌
- +1 yıl
Hayır idrar 2 4 gün arası Kaan 6 saat
- +1 yıl
@Aykutttttttt07 kral bu gün idrar verdim çok su içtiğim için tahlil edememişler pazartesi tekrar gitcem dayanamadım yarım gramdan az eroin içtim folyodan çok az kafama bile girmedi öyle diyim 2 buçuk gün diyelim bol bol su içsem temiz verirmiyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Selamun aleykum cumleten ben urfada yasiyorum ve 10 yldir eroin bagimlisiyim ailem ogrwndi gecen sene gidip cip takirdim 3 ay icmedim bitti yine basladim bu 4 takisim. benim ve doktorun dedigi sudur 100 tanede taksirsan cip insan beyninde bitirmedimi arkadas cevresini degismedimi birakamazsin bak icmiyosun birakiyosun giden gelen sana teklif ediyo iciriyo gel davet edim diyo niye para lazim onlara senin benim sayemde ayakda duruyolar cunku bu madde oyle lanet biseyki icenler hepsi bilirler vallahi ayiptir soylemesi buyuk abdestini yaptigin zaman oluyosun boyle kivrana kivrana bobreklerinin sekli cikiyo artik cunku vucudundaki herseyi kurutuyo bizim test ermeye giden arkadaslarda eger 2 veya 3 gun bol bol su icerseniz cikmaz asla ama asiri derecede su icerseniz bu sefer su cikar ki cikanida gordum o yuzden kabul etmediler hep su cikti diye en garanti olani 3 gundur 3 gunde kesin cikmaz ama hic vurmamaniz lazim ve bol su icmelisiniz bakin bu madde tamammi seytanin isi degildir kardeslerim bu madde nefis isidir bunu bize yaptiran nefsimizdir biz nefsimize sahip cikamadigimiz ixin sahip olamadigimiz icin o bize hukmetmis durumda ve biz ona boyun egmis o ne diyosa onun dedigini yapmaktan baska caremiz yokmus gibi davraniyoruz ve o madeeyi cektigin ilk noktanin verdigi haz direk beyne sinyal gonderiyo ve nefis canlandiriyo nefis istedigimi yaptirdim evet bu sefer seni tetikliyo hadi hadi daha fazla daha fazla diye seni durtuyo ve sende ona boyun egip yapiyosun dediklerini bakin gecen gun burada bitane eroinman annesinden babasindan para istiyo mal almak icin annesi babasida bikmis bundan artik para vermekten aslinda ailesi zengin ama cocuk artik ala ala bitirmis ailesini illahllah etmis babasi annesi elinden ve eve geliyo para istiyo onlarda vermeyince tartisiyolar ve cocuk kafasi guzel icmis kalkiyo annesine * ve sonrada babasina * ikisinide oldurdukten sonra annesinin cuzdanini babasinin cuzdanini alip direk cikiyo evden torbacinin yanina noldu simdi annesi oldu babasi oldu kendiside cezaevine girdi omur boyu icerde bu madde iste boyle bi madde bakin kardeslerim simdi illaki icinizde cezaevi yatan vardir tutuklandiginizda noluyo cezaevinde suboxsonmu veriyolar diazemmi yapiyolar hic kimsenin umrunda degilsin aci ceke ceke bi kac gun sonra bitiyo acin ve birakiyosun icmiyosun orada icemiyosun demekki neymis isteyen insan kendini zorlayinca mecbur kalinca birakabiliyomus bakin bu eroinin tamammi hepsi toksindir ve ter yontemiyle vucuttan atilir sakin bunun kolesi olmayin boyun egmeyin eminimki hepimiz birakabiliriz bu maddeyi gidip kafanizi dagitin gidin tahtile gidin gezin dolasin spor yapin yeterki birakin ben birakamiyorum diye bisey yok bence allaha siginin ve sunuda unutmayinki allah herseyin sahibi ve herseye gucu yetendir herseyi allahtan beklemeyin siz bi caba gostermeye baslayin o yola bi girin allah zaten sizin yardimciniz olacaktir gidin menzile seyhin yanina tovbe alin elini opun allahtan af dileyin yalvarin allaha allahim sen bize bu cani bu bedeni verdin ama biz bu bedene zarar veriyoruz senin verdigin emanete ihanet ediyoruz bizden bu bedeni bu cani geri alacaksin ozaman dicekki kulum ben sana verdigimde saglam vermistim ve sen ihanet etmissin kotuye kullanmissin bunun bi cezasi olucak tabikide sen ihanet etmissin dicek bize o yuzden bakin anneniz babaniz sagken degerini bilin onlar evlatlari icin cok uzuluyolar ic cekiyolar evlatlari bu bataklikta oldugu icin ve en onemliside vallahi billahi allah sahittir buna bakin babanin bedduasini sakin almayin ve onun bi gozyasini akitmayin eger onun bi gozyasi sizin icin akarsa ve beddua ederse vay sizin halinize benim basima oyle bi is geldigi kardeslerim hayatim boyunca yasadigim en ve en kotu olaydi o an allaha yalvardim allahim kurtar beni allahim tovbe ediyorum allahim diye kendimi yirtiyodum babamin bedduasi ve aglamasi cok kotu felaket demektir ve sizden ricam kardeslerim birakin bu maddeyi birakin vallahi icilecek gibi bi madde degil zarardan baska bisey degil eminimki varya belki suana kadar buna verdigimiz paralarla simdi cogumuzun evi arabasi yazligi parasi pulu neleri vardi neleri ama hepsini kaybettik ve hepsini o duman olup ucan pislik maddeye verdik maalesef ve o polisler varya narkotikler onlarinda hep ahini aliyoruz adamlar hergun coluk cocugunu bazen gunlerce gormuyolar hep bizlerin iyiligi icin ugrasiyolar gencler zehirlenmesin diye olmesin diye ugrasiyolar allah yardimcilari olsun onlarinda babamizin anneniniz hep duasini alin asla bedduasini almayin basiniz beladan kurtulmaz yoksa asla herkese allah birakmayi dogru yola girmeyi nasip etsin isallah allaha emanet olun isallah herseye son verip yenersiniz kendinizi ve mutlu olursunuz yeni bi hayat yeni bi defter acarsiniz kendinize isallah kardeslerim benim allaha emanet olun
101 YorumlaVallahi ne çok soran olmuş ya tüm tayfa burada şimdi soruyu candıralım en son pazartesi sabaha karşı içtim cuma günü sabah idrar vercem günde 3 ltye yakın su içiyorum günde en az 7 8 defa idrara çıkıyorum sizce 1 yıllık tedavi programını yakma ihtimalim %'de kaç ona göre hafta rolü yapcam ertelicem önümüzde ki cumada bayram bir sonra ki haftaya kalcak suboxoneları yarım yarım içip ayarlıcam acil cevap ya
03 Yorumla- +1 yıl
Noldu aga sonuc
Arkadaşlar büyük şehir belediyesine yeni ise basladim 6ay önce amateme yazdırdığim 8 lik suboxone ilacını sistemde görmüşler yani öğrenmiş oldular eroin kullandığımi 15 gün sonra kan testi yapicaklar 15 gün icmiycem cikarmi teste bı yardımcı olur musunuz canınızı yiyim.
11 Yorumla
+1 yılMerhaba ablalar kardesle gercekten size bir soru sorup cvb bekliyorum ama herkez bir sey diyor ben 5 aydir eroin bagimlisiydim ameteme gittim ilac tedavisi gordum ve cok sukur biraktim 15 gundur icmiyordum dun ince ince 6 duman aldim ben ve carsamba muhane var ora gitcem sizce idrardan cikarmi salaklik ertim gorunce dayanamadim sizce ne olur cikarmi idrardan yardimci olursaniz sevirim veya vucuttan o sure icinde atmam icin yapabilecegim bir sey var mı ilac olsun bitkisel olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Idrar sokucu al eczaneden 4.5 bira al marketten sabaahaa kadar tertemizsin 😉 en son su icmeyi unutma
- +1 yıl
@Üflentitayfa aga subo yazdırıyom bende 3 gece iki gün sonra idrara gidecektim canım gibi az bişey metin amcaya takıldım acaba çok su içsem çıkarmı riske atılır mı
arkadaslar babamla gittim mecbur kaldim 1 gun olmadi iceli normla hastahaneye verdim bugun gidip alacagim ne bok yicem ben peder gelecek ehliyet icin saglik raporu lazim ilac kullandigim icin saglik ocagi vermedi piskeatristen alicam idrar testi istedi verdim bende yardimci olun
00 YorumlaTURŞU SUYU iç bol bol günde en az 2.5 litre su iç SİRKE SUYU, MAYDONOZ SUYU, LİMON SUYU iç
72 saatte temiz olabilirsin ama en garanti 96 saat yani 4 gün sağlam geçmesi lazım ben işimi garantiye alıyorum son 7 gün içmiyorum11 Yorumla- +1 yıl
Aga aktifmisin
Beyler ben 2 gun icmedim memurlar idrar istedi idrar verirken 3 tane bira ictim 2 saat sonra verdim idrari cikarmi eroin
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEroin idrarda çıkmaz kanda çıkar. İdrarda esrar ve türevlerini tespit edebilirler.
011 Yorumla
Soran+1 yılyok daha neler kardesım gitte bak amateme hergun yüzlerce kişi eroin kontrolunde idrar veriyo bende onlardan bırıyım
Cevap sahibi+1 yılÇip takmadılar mı sana
Cevap sahibi+1 yılOrada temiz çıkmanın çok basit bir yolu var. Tamamen yasal çok ufak bir açıkları var.
Soran+1 yılbu gidişle taktırcam kurtulamıcam yoksa bu ılettende çipde fayda degılkı kardesım kafada bıtırmek onemlı olan kactabe arkadasım var çipli hatta bırı delik deşik karnında 6 tane var bırakamadı daha. neymıs o ogrenebılırmıyım?
- +1 yıl
Kardesim 5 gunde atiyomu bu vucuttan eroini idarda cikiyomu
- +1 yıl
Pekala son 5 gun kala kessen cikarmi idaradan
- +1 yıl
Temiz çıkmanın çok basit yasal yolu var demissin yardımcı olurmusun nedir peki?
- +1 yıl
@Blade00000007 neymiş temiz cikma yolu sakın sirkeli su demeyin sirke içerseniz algilanamadi diye çıkıyor bidaha çağırıyor
- +1 yıl
Yanlış bilgi vermeyin idrar 2 4 gün arası oda içmeye yemeye bağlı kan 6saat
bende içiyorum eroin günde 2 litre su içersen 2 günde temizleniyor idrardan
20 YorumlaBen 1 aydır eroin kullanmıyorum bıraktım ama bugün on tık içtim idrarda cikarmi
01 Yorumla
+1 yılEn son cuma günü kullandım p. tesi tahlil verecem idrarda çıkar mı yardımcı olun
00 YorumlaMardin de olan var mı sonic lazım
00 Yorumla
+1 yıl2 ila 4 gün
01 Yorumla- +1 yıl
Aga aktifmisim bişey sorcam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?