Deniz bank hesap numaram var 15 haneli benim. Normalde hesap numaraları kaç haneli olmalı bu? IBAN Numarası versem karşıya bankamatikten para yatırabilir mi bana?hesap numaraları hane sayısı
Bir hesaba para göndermemizi sağlayan hesap numaraları her banka için farklı uzunluktadır fakat genelde 7-8 haneden oluştuklarını söyleyebilirim ama istisna da olsa çok daha uzun banka hesap numaraları mevcut.
Birkaç örnek vereyim:
QNB Finansbank hesap numarası 8 hanelidir.
Garanti Bankası hesap numarası 7 hanelidir.
Türkiye İş Bankası hesap numarası 7 hanelidir.
Albaraka Türk hesap numarası 8 hanelidir.
Ziraat Bankası hesap numarası 12 haneden oluşur
Vakıfbank hesap numaraları 17 haneden oluşur.
denizbank hesap numarası
Şimdi senin “Denizbank hesap no kaç haneli?” soruna gelelim. Denizbank hesap numaraları 7 veya 10 haneden oluşur.
Tabii burada verdiğim rakamlar şube kodu eklenmemiş halleri, para gönderirken başında bir de şube kodu isterler bu da bankaya göre değişiklik gösterebilir ama genellikle 3 veya 4 haneden oluşur.
IBAN numarasına para gönderilir mi?
IBAN numarası para gönderme işlemleri için kullanılır yani sana IBAN numarandan para gönderebilir. Hatta banka hesap numarasına göre çok daha kolay para gönderimi yapılabilir çünkü IBAN numarası içerisinde şube kodu, hesap numarası gibi bilgiler bulunur ve para gönderimi yaparken başka bilgiye ihtiyaç kalmamış olur. IBAN’ın son 16 hanesinde hesap numarası bulunur.
Iban ile de yatırabilir genelde en fazla son 8 rakam alınır . Atıyorum Iban ın sonu 0006 554554 Hesap no olarak da sıfırdan itibaren olan sayıları alırsın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hesap noyu verdiğim adam mı yatıramıyor ne ayar oldum
En İyi Cevaplar