288 lira kalmış. Bence çok büyük adamım. Bu devirde maaştan 288 lira. 😃😃
Ya sizlerin?
Ya sizlerin?
3200 ₺ kaldı. Harcamaların çoğu markete gittiğinden dolayı bu kadar kaldı. Düzensiz gelen faturaların son ödeme günleri için bir miktar (bin lira civarı) bırakıyorum.
Taktik maktik var mı? Hayranım para biriktirenlere. 😃
Evim var, evimin kredi borcu standart kira ücretlerinden bile ucuz. Arabam var; ama çok az yakıyor. 1 ayda 1 depo LPG, 1 ayda yazın 4'te 1, kışın 4'te 3 benzin tüketiyor. Genellikle faturalar ve market harcamaları yapıyorum. Yeme içme masraflarım hafta sonundan hafta sonuya günlük maksimum 60-70 lira, hafta içi bazen 10, bazen 5 lira harcarım, bazen hiç harcamam. Giyim masraflarım genelde senede 2-3 kez ve en ucuzundan olur. Her ay 1500-2000 lirayı düğün birikimine ayırıyorum.
Allah daha çok versin bilader.
Maaş yok 8971 tl borç var maaş yatınca kredi borcumu direkt kapatacağım kalanıyla devam
Ay başında maaş alıyorum bu ay maaş 10 u gibi bitti o zamandan beri kredi borcu üstünden krediden yiyince kabardı
Allah yar ve yardımcın olsun bro.
teşekkür ettim yıl başı zamlarına kadar böyle sıkışığım sonra rahatlayacağımı düşünüyorum
Zam gelse de çok fark etmiyor ki. Verilen zam cebe koymadan eriyor ki. Geçen sene litresi 35 liradan zeytinyağı aldım. Bu sene aynı paraya ayçiçek yağını zor alıyoruz.
En azından sabit borcumu amorti eder 😄 4k sabit borç var benim
Borç yiğidin kamçısıdır derler ama bizim farzımız oldu. 😃
Ahahha doğru dedin
İşte biz buna hayat diyoruz. 😃
170 lira kaldı
En azından ekside değiliz. 😃
Evden çıkmama haftası djfkg.
Oo bir markete git yetmez bu. Doğru taktik. 😃
Teşekkür ederim 🥰🌺
Cevap
2Cevap
Ayıptır söylemesi maaştan 7k kalır gibi. Önümdeki ay kar payı ile birlikte belki bir yerlere yatırım yapabilirim
Nasıl o kadar kalıyor söylemek ister misin? 😊
8binden 4.500tl ortalama kalıyor
Taktik maktik var mı? 😃
Şükür yok evim var sadece fatura ve yeme içme o kadar 🥳😁😁maaşım bu kadar şimdilik seneye nasip 😊
Allah daha çok versin bilader. 😊
Helal kazanç olsun şükürler olsun sizede inşallah
Amin ecmain. 😊
500 küsur var şu an birkaç güne rahatlarim
İnşallah ömür boyu sürer o rahatlık.
Yok ya, maaş yatar birkaç güne diye söyledim. Yoksa nerede o rahatlık. Hele bende ama şükür işte ne diyelim
Ben de diyorum ki inşallah her günün maaş günün gibi olsun. 😊
Dua edenin çok olsun ne diyeyim, benim için çok umut olmasa da sağol varol
2.000
TL değildir umarım. 😃
Tl
İnşallah sterlin olur ablacım. 😃
Amin :)
19 Euro
Benim matematiğim çok iyi değil de TL cinsinden değerini yazar mısın?
Ayrıca bizi kıskanıyor musunuz? 😃😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?