Sence renkliler için en iyi deterjan hangisi, sıvı deterjan mı toz deterjan mı daha iyi?
Rinso Matik kullananlar, Rinso Matik Sıvı Deterjan kullananlar ve Rinso Sıvı Deterjan kullananlar da yorum yaparsa sevinirim. Çamaşır makinesinde toz deterjan mı sıvı deterjan mı tercih edilmeli, neden? Sıvı deterjan mı toz mu, sizce en iyi sıvı deterjan hangisi, sıvı deterjan mı toz mu daha sağlıklı? renkliler için en iyi deterjanBeyazlar ve renkli çamaşırlarda toz deterjan mı sıvı deterjan mı kullanıyorsunuz? Beyazlar ve renklilerde kullandığınız deterjan ürünleri hangileridir? Ariel ve Omo Sıvı Deterjanlar nasıl? Ayrıca renklilerde Persil Expert jel nasıldır? Sence sıvı çamaşır deterjanı mı toz deterjan mı, sıvı deterjan mı toz deterjan mı daha iyi neden?
Rinso
Omo
Tursil
Perwoll
Ariel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çamaşırlarda sıvı deterjan mı toz deterjan mı tercih edilmeli, en iyi sıvı deterjan hangisi?
Ariel genel olarak iyi bir ürün ama yahudilerin en prestijli ürünlerinden olduğu için almiyorum :(( Evet en iyi markalari onlar yapiyo ve bir sürü ürünlerini tüketiyorum ama bu arieli görünce direkt filistin geliyo aklima bir türlü alamiyorum.
tamamda yahudilere ait olmayan bir itriyat maddesi deterjan oldugunumu düşünüyorsun? arap sabunu haricti o bile levere gecti sanirim. türk isimleri sisi aldatmasin yahudiler mallarini cekicek raflardan marketler bomboş kalir.. birde siz hiç beyaz pamuk gördunuzmu hayatinizda.. pamuk beyaz degildir bejdir krem rengidir haliyle ipliklte beyaz olmaz.. iplik haşıl yolu ile beyazlatilir boyanir.. ipligi boyali kumaslar genelde gomlek kumaslaridir.. ic camasiri atlet kilot gibi giysiler asla beyaz degildir özünde.. yikandikca beyazligi gider sizde rahatsiz olursunuz ve beyazlatsin diye ariel omo vs deterjanlarin vaadine inanirsiniz.. onlar beyazlatmaz, icindeki eriyik oksijen ve peroksit ile beyaza boyar.. tekrar ediyorum beyazlatma islemi bildigin kumaşi boyamak gibi biseydir. tekstilin başkentindeyim ben denizli.. kumaşlar ne kadar cok yikanirsa o kadar ömrü kısalir.. pigment boyalar bile zamanla solmaya yuz tutuyo, reaktif boyalari düşünün..😉
Merhaba, Açıkçası hem sıvı deterjanı hem de toz deterjanı çeşitli markalardan denedim. Sonuç olarak klasik olanı yani toz deterjanı seçtim diyeceğim. Çünkü sıvı deterjan ile yıkanan çamaşırların iyi yıkanmadığına ve kimi çamaşırlarda iz bıraktığına kanaat getirdim. Çünkü özellikle bazı markalar ürün kalitesi ile beni oldukça şaşırttı. Bu yüzden eğer Rinso kullanmıyorsanız sıvı çamaşır deterjanı mı toz deterjan mı diye boşa kıvranmayın, sonuç hüsran olacaktır. Rinso sıvı deterjan kullananlar çamaşır makinesinde toz deterjan mı sıvı deterjan mı derken, ne demek istediğimi bilirler.
Sıvı deterjan mı, toz deterjan mı daha iyi? En iyi sıvı deterjan hangisi?
sıvı deterjan mı, toz deterjan mı?
Ama son zamanlarda Rinso'nun toz deterjanlarını çok kullandım ve tüm Rinso matik kullananlar gibi ben de kesinlikle çok memnunum. Rinso'nun sıvı deterjanını kullananlardan aldığım dönüşlere göre en az Rinso'nun toz deterjanı kadar iyiymiş sıvı deterjanı da. Üstelik hem uygun fiyatlı, hem doğanın içinden! Evdekiler bitince bir de Rinso sıvıyı deneyeceğim.
Rinso Doğanın Gücü Sıvı Deterjan Serisi
Sence renkliler için en iyi deterjan hangisi?
Rinso Sıvı Aloe Vera
Tam olarak şunu diyeyim, kullandıklarım hep toz deterjandı. Bu yüzden de tavsiyem toz deterjandan yana. Eğer renklileri yıkayacaksan sıvı deterjan mı toz deterjan mı diye boş yere sorma, deterjanın budur! Ama sıvı deterjan mı toz mu daha sağlıklı diye düşünürsen de o zaman sana doğal içeriklerinden bahsedebilirim. Zaten Rinso'nun bu son serisinin adı #DoğanınGücü
Marka olarak da kesinlikle Rinso ürünlerini öneririm. Bu önerim beyazlar, renkliler ve siyahlar için tamamen geçerlidir. Çünkü Rinso ürünleri hem kokusu ile çamaşırlara harika bir etki yapıyor ve güzel koku yanında aslında derinlemesine temizlik yapıyor.
Leke çıkarmada en güvenilen doğal ürünler kullanan, hem de kalitesi ve fiyatı ile bütçe dostu bir marka. Bunların yanında çamaşırlara zarar vermeden, onları yıpratmadan yıkamaya yardımcı oluyor.
renkli için sıvı deterjan renkliler için olan markası rinso beyazlar için toz deterjan markası ariel yumuşatıcı da yumoş marka başka bir sorunuz varmıydı?
boşuna konuşuyorsunuz hepsi aynı sadece içindeki suda çözünen oksijen miktarı farklı... zaten deterjan dediğin 3 maddeden yapılıyor.. temizliğin asıl kaynağı suyun ısısıdır, su çözücü bir madde, kimyasallar ise çözünen.. beyaz kıyafetler zaten asla beyaz değildir kumaşı, kimyasallar peroksit ve hidroksit, stap-stabilizatör, kostik v. s yani kumaş kasardan, ve merserize makinelerinden geçer, o atletler beyaz değildir bej rengindedir, kimyasallar beyazlatır. yıkandıkça beyazların solması o yüzden, yani bence en ucuz deterjanı alın, ısıyı yüksek tutun benden size tavsiye, benim kuzenim kimya mühendisi deterjanın ustası tekstilde
Şimdi bir erkek olarak yorum yapıyorum. Öncelikle sıvı kullanıyoruz artık, tozun derdiyle uğraşılmaz gerçekten
Ariel tercih ediyorum beyaz ve renklilerde.. çünkü kokusu rahatsız etmeyen ve en iyi temizleyen ürün bu bana göre.. Omo'nun da temizliği iyi ancak kokusu çok yoğun.. Siyahlar için Perwoll siyah, yünlüler için perwoll yünlü,
Ben gemide calisiyorum ve camasirlarimi makinada toz deterjanla yikiom ama beyazlarla renklileri beraber atinca beyazlar renlenio arkadaslar sene olmus 2017 bir teknoloji yok mu camasirlarin renklerini karistirmicak ya askeriye kamuflaji gibi oldu atletlerim
Perwoll yaz gununlerınde 1 kez gıyılen kıyafetlerde kullanıyorum onun dışında kışın is kömür kokusu siniyor ustumuze o zaman da omo kullanıyorum hem renklılerde hem beyazlarda
Ben sivi deterjan kullanıyodum. Alo'nun yanlis hatirlamiyosam. Onu hrm renklilerde hem beyazlarda kullanabiliyosun ve sivi deterjan kullaninca yumusatici kullnmana da gerek kalmiyo. Tavsiye ederim