Yemin ederim deliricem şimdi iki saattir stresten ağlıyorım yaa 😭😭
İngilizcede yardım edebilcek bir yok mu deliricem yAaa 😭😭😭😭😭😭😭
İngilizcede yardım edebilcek bir yok mu deliricem yAaa 😭😭😭😭😭😭😭
Bir arkadaşım var aalında benim ingilizcem iyi değildir sorunu nu o çözebilir sakinleşip rahatlamalısın ilk önce tabi
ı can help you if you want but first you need to give me details
enim için çpk önemli bir iey ya iki kişinin birbiri hakkında ingilizce olarak düşündikleri şeyler yazıyo kısaca
Onlara göre ikisi arasında bir diyalog yazmam gerek önyargılarını konuşup götürcekleri
Türkçesi aklıma gelse yine bir şekilde yazarım o da gelmiyo birini yapsak tirkçesi falan olcak da yemin ederim ağlıyorım deliricem ya yardımcı olur musub lütfen ya 😭😭😭😭😭
Why
Ne gibi bir yardim
enim için çpk önemli bir iey ya iki kişinin birbiri hakkında ingilizce olarak düşündikleri şeyler yazıyo kısaca
Onlara göre ikisi arasında bir diyalog yazmam gerek önyargılarını konuşup götürcekleri
Türkçesi aklıma gelse yine bir şekilde yazarım o da gelmiyo birini yapsak tirkçesi falan olcak da yemin ederim ağlıyorım deliricem ya yardımcı olur musub lütfen ya 😭😭😭😭😭
Diyalogu yazarsan yardimci olmaya calisirim
Diyalog aklıma gelmiyor iştr yaa 😓 buldam diyalpgu bir şekilde yaparım belki ama diyalog yok diyalogda yardımcı olabilir misin ben çevirmeye öalışırım ama diyaloggg 😭😭😭
Birbirlerinin kisilikleri hakkinda mi yorum yapiyorlar
Evet bir yaşlı kadın var mr. Crumble ve alfie var bu da bir adam komşular ve birbiri hakkında eleştiri yapıyolar önyargıları var benim bir diyalog oluşturmam lazım onlarla alakalı birbiryle konuşuyolarmış gibi ve önyargıları o diyalogta gitmrli size atsam paragrafı olur mu ya of 😓😓
Cevap
8Cevap
Lan kendi dilinde yazmayı beceremiyorsun daha , selamet.
belli nerede ne ögrenmek istediğin kaşıntı var sende
Noldu :d
Ya bak şimdi elimde kısa paragraflar var kısalar yani birisi mr. crumble adında yaşlı bir kadın diğeri de alfie adında bir adam bunlr komşu birbiri hakkında önyargıları var metinde ilk mr. Crumble sonra alfie anlatmış
Şimdi benim diyalog yazmam lazım bunların karşılaşıp konuştuğu ve önyargılarının gittiği konuşarak halletcekleri bir diyalog yani ama diyalog gelmiyo aklıma gelse belki çevircem ing ye ama gelmedi bir türlü ya offf 😓😭
Why you cry'ed
Sakin ol ya hiçbişey senin göz yaşına değmez
A: Is this our bus stop? (Burası bizim otobüs durağımız mı?)
B: I think this is it. Get off. (Sanırım burası. İn.)
A: Dude, where are we at? (Dostum, neredeyiz?)
B: I have no idea. (Hiçbir fikrim yok.)
A: I thought this was the right stop. (Ben burası doğru istasyon zannediyordum.)
B: It doesn’t look right to me. (Bana öyle gözükmedi.)
A: Did you make us get off early? (Bizi erken mi indirdin?)
B: I think we did. (Sanırım, öyle yaptık.)
A: I should not have listened to you. (Seni dinlememeliydim.)
B: I really thought this was our stop. (Gerçekten burası bizim durak zannettim.)
A: Now we have to walk. (Şimdi yürümemiz gerekiyor.)
B: Maybe we should just wait for the next bus. (Belki de, bir sonraki otobüsü beklemeliyiz.)
BU NASIL
Öylr değil metne göre özelden metni atabilir miyim lütfen 😓
Durukrbs adım 😓😓😓
Ödevin falan mı var
Benim için çpk önemli bir iey ya iki kişinin birbiri hakkında ingilizce olarak düşündikleri şeyler yazıyo kısaca
Oyunlardan geliştirdim ben ing. Ama bir göster bakalım belki yardım dokunur
Özelden atabilir miyimm
Yaz edeyim 😊
Yazayım ödelden diyalog lazım ya
Durukrbs adım
varrr
Özelden atabilir myiiöm
What happened 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar