Alman erkeklerin türk kızlara karşı ilgisi?

Selam arkadaşlar ben almanyada doğdum büyüdüm bir çokta alman arkadaşım vardı, ne zaman bir araya gelsek tabii konu kızlardan açılırdı, tabi ben alman kızlarını çok beğendiğimi hep söylerdim, alman arkadaşlarda her derdiki kız dedidiğin esmer olacak burda hepsi sarışın esmer yok bu yüzden çok değerliler çok daha güzeller diyorlardı, dedim bizdede hep esmer sarışın bulamazsın, çocuk derdi türk bir sevgilim olsun başka bişey istemem çok şanslısın sen etrafında bir sürü türk kızı var derdi, çocuk benimle tirkiyeye geldi sırf türk kızları için, abi ben cennete düştüm heralde bizim almanlar gelsinde kadın görsün demişti, hatta içimden allahın malı asıl bunların gerçek yüzünü bilmiyor demiştim, bu salak iş yerinde bir kıza aşık olmuş bir süre sonra kızla çıkmaya başladı, harbiden kızın ağzına bakıyordu, ben sizi anlamıyorum bu kızları niye beğenmiyorssunuz sizin beğenmediklerinizi biz mumla arıyorsuz demişti... ve bir çoğuda aynı fikirde, şu kanıta vardım ki, herkese ulaşması zor daha çok ilgisini çekiyor. Yani biz yabancı kızlar için yanıp tutuşurken, bizim kezban dediklerimizi yabancı erkekler el üstünde tutuyor ve değer veriyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Alman erkeklerin türk kızlara karşı ilgisi?