siz bayanlar karsılıklı ılıskılerde hayır derken aslında hosuma gıdıyor hayır dedım ama keske devam etse gibi işleri neden yapıyorsunuz ego tatminimi sabır olcek mi
Cevabın nedir?
+1 yılbu kişiden kişiye göre değişir, kimseyi biraz daha yalvarsın, ya da hayır desemde ısrar etsin gibi durumlara düşürmedim aksine ısrardan hoşlanmam pek hayır dediysem hayır evet dediysem evettir bu kadar basit. ama kimileri denemk içinde hayır diyebilir, yani kararlı veya ciddi olduğunu, bu şekilde anlamak isterler hadi diyelim ki öyle oldu kız hayır dedikçe erkek ısrar etti , uzattı da uzattı vaadler sundu , umutlar verdi kızda inandı ve kapıldı , erkek elde etti ve başardı, sonrasında erkek sıkılmaya başladı ve kız ısrarcı kıskanç , tripnur tavırlarıyla suçlandı, ilgisiz ve sevgisiz kaldıı , ee sonuç erkek sıkıldı ve tekmeyi attı, kızın sonu hüsran.. konuyu dağıttım sanırımmm kaptırdım kendimi :/
24 Yorumla
Soran+1 yıl:D bıraz kaptırdın evet :)
- +1 yıl
:)
- +1 yıl
sonuçta kaybeden hep bayanlar oluyor. Erkekler tekmeyi basıyor. Bir şey kaybetmiyor
- +1 yıl
aynen hopasinanay18
ya bir kız hayır demişse kesinlikle bir nedeni olmalıdır..bazıları çok küçümser begenmez bazılarına ise kalıbından büyük yani ağır geldiği için taşıyamayacağını düşünür ve ayrılmak zorunda kalır..eğer ayrılalım demişse olmaz artık
01 Yorumla
Ben böylelerine rastladığım zaman ikinci teklif yapmıyorum.Direkt ziktirediyorum.Karşılarında salak yok.Kimsenin peşinden koşmam.Sevmişsem, hoşlanmışsam teklif ederim.Karşı cins hayır demişse bitmiştir.Geriye dönüp bakmam.
01 Yorumla- +1 yıl
aferin en dogrusu da bu
+1 yılanaaaa hayır deyince evet demek mi oluyormuş ben bunca yıl boşuna hiç sevgilim yok diye ağlıyormuşum meğer hepsi beni seviyormuş hemen aramalıyım birkaçını
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) oyle sıtedede gorursun :) bole soyleyen kızları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yılbirinden hoşlanırsınız. bu hoşlandığınız kişi ondan hoşlandığınızı öğrenmiştir yani artık kabullenmiştir. bunun iki türü vardır. birincisi o da sizden hoşlanıyordur ama naz yapıyordur ve bu süreçte gidip başkalarıyla birlikte oluyordur. ikincisi de hoşlandığınız kişi sırf kendini tatmin etmek için sizi kullanır. mesela sevgilisi vardır zaten ama size umut verir. tam dersiniz ki tamam bu beni oyalıyo artık bitti heralde. sizi hafiften sorgulamaya başlar. hakkınızda bilgi almaya çalışır ve genelde bunu sizin haberiniz olmadan yapmaya çalışır. bu sefer sizde belki bu sefer olur diye devam edersiniz ama size birşey söyliyim. asla olmiycak zamanınızı boşa harcamayın. şöyle düşünün, bu sözün bütün olayı aslında ön cebe koyacak daha iyi birşey bulamazsak arka ceptekini koymaktır. mağazaya girdiğinizde bişey görürsünüz almak istersiniz ama önce diğer mağazaları gezmek istersiniz çünkü daha iyisi veya daha ucuzu var mı diye bakarsınız. yani açgözlülük yaparsınız. ama bir yandan da eğer daha iyisini bulamazsanız o elbiseyi almaya kararlısınızdır ve siz diğer yerleri gezerken o elbiseyi başkasının almasını istemezsiniz bu yüzdende kasiyere o elbiseyi ayırtmasını söylersiniz. tabii bunu önce diğer yerleri gezicem diye söylemezsiniz kasiyere dersinizki cüzdanım evde kalmış falan ki bekletsinler. bu karakterdeki insanlar asla beklettikleri şeye veya kişiye neden beklettiklerini söylemezler sizin anlamanız gerekir. tabiiki diğer mağazalardan birinde daha iyisini bulurlar ve onu alırlar yani bekletilen kişi çöp olur ve beklemeye devam eder. birde bu bekletilen arkadaşların bazıları işi daha da ileri götürüp bu sefer beni almadı ama bekliyim belki tekrar birşey almaya gelir diye pes etmez. ancak her zaman ama her zaman reyonda senden daha iyisi olacaktır bunu unutmayın.
00 Yorumla
+1 yılAslinda bu siz erkeklersen kaynaklaniyor biraz da eglence entrike sirlasurpriz dolu biri istiyosunuz kiz size karsi acik olamiyo. Ya da aslinda hosuna giden bir seyi sen onu kotu diye isimlendireceksin diye istemiyo gibi yapiyo. Ha bir de su kacan kovalanir mantigini uygulayanlar var..
20 Yorumla
+1 yılkadınlar üzerine tez yapıyor gibisin bıdık. elinde baya denek var sanki
13 Yorumla
Soran+1 yıl:) yok kimseyede denek gözüylede bakmadım
Soran+1 yılnasıl bır tezat dımı naparsın :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. bence tamamen ego tatmini uğraşmam 1 kere etmişsem bitmiştir
00 YorumlaErkeğin kendisini ne denli arzuladığını görmek için
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılego gereği olabilir,hayır cevabına olan tepkini ölçmek olabilir,v.s v.s nedeni=? bilinimiyor
00 Yorumla Her ikiside olabliyor bazen :)
00 Yorumlakadınları kim anlamış ki?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bayanlar baylar bu kızlarda istemem yan cebime koy ya da hayır demısse aslında evettır meselesı neden
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat