gördugumde sok oldum instagram in kölesi olmus millet
photoshopsuz hali mi
photoshoplu hali mi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Size acıyorum ya. Şeyma Subaşı, Kıvanç Tatlıtuğ, Kerimcan Durmaz, Nur Yerliteş ya da Yeşiltaş ya da nişantaş fark etmez. Böyle garip ünlülerçn hayatını takiple geçiyor ömrünüz süper cehalet okumada sıfır. Senden hiç birşey beklenmez bir görev dahi verilmez.
İşte budur 👍
takip etigim falan yok instagram kullanicisi olan herkesin kesfetine dusuyor takip etmedigi halde senin instagramin varsa sana da oluyordur bende soriyim dedim beni tanimadigin halde yorum yapman pda senin cehaletin olsun
Hı hı tabi tabi instagram kullanıyosun evet çok güzel sensin evet
buda haksiz oldugunun göstergesi tesekkur ederim
Kendi kendine yazıp kendi kendini pohpohlayan ve gelin güvey olan insan. İnan bana yanıma yaklaşamazsın bile. Nane limon çayı iç benze hazım için iyidir.
Beni görmedigin halde ve bunu koydugum icin KENDI KENDINE gelin guvey olan sensin ASLA KIMSEYI takip etmiyorum ki bundan sanane neyse sadece yakinlarimi takip ediyorum NEDEN ACIKLAMA YAPIYORUM BILMIYORUM o saydigin isimler kimseye bakmadim böyle kafandan uydurdugun seyleri Allaha havale ediyorum belki biri de seni böyle haksiz yere elestirir
sordugum soru sadece pshopsuz halimi degil mi bundan bukadar anlam cikarman senin onlari takip etmeni beni suphekendiriyor
Oy oyyy dellendi okumuyorum bile kitabın çıkıcak 😅
neyse nasil bir varlik oldugunu anladim bye
Kurbanın oliyim engelle beni. Yazdığıma bin pişmanın karşının anladığı kadar yazmak gerek ki sana hiç yazmadım gene anlamadın. Hata bende bu önceden görmeliydim. Suç senin değil. Seni Instagram bağımlısı yapan o büyük karterlerde zavallı çocuğum
2. Resimde İngiliz tayları gibi bacak var vay anasını 😂😂
Az daha uzataymış bacağını uzaya kadar yolu var kı niye o kadar kısa yapmış ki 😏
Bacak mı o? :D
Vay anasını ya uzattıra uzattıra resmen suyunu çıkarmış. :D
Göge degecek o ablasi 😂
Cevap
7Cevap
ya bu kadından niye nerfet ediyorum ya
kim seviyor ki 😂😂😂 kandirmis kendisini herkes seymaya hayran diye fake fan hesaplariyla kandiriyor kendisini bir yorumlari acsin Alllllaah millet ne yagdiracak
benim kesfetime dusuyor surekli bakmadigim halde
Ne kadar şekilsiz bacaklari varmış
ilk defa böyle bacak gördum
Ben bir yetenek göremiyorum.
aa photoshop yapabiliyor ama
zaten öyle insanlar pek sevilmiyor
Bu kadını acundan başka seven yok herhalde 😂😂
Iki metre bacak olsun kocası kare kafa Acun
Acun düşünsün banane ya :D
kadının her hali güzel yani
Yer gök oynamış yemin ediyom
Acun düşünsün