Arkadaşlar dolandırıldım?

Arkadaşlar merhaba, mümkün olduğunca kısa kesmeye çalışıcam. Şehir dışından evcil hayvan satın aldım. Satın aldığım adamla görüntülü sohbette hayvanı gösteriyordu bilgilerini karnesini vs. Bugün atatürk havaalanına yollayacaktı. 17.20 seferiyle falan, 18.40 gibi gittim ben kargo terminaline öyle bir uçuş yok dedi, adamı arıyorum telefonu kapalı, hesap bilgilerini falan attı tc sini attı bu adam, ama onun hesabına oaa bir türlü yatmıyordu, maaş hesabı olduğu için dedi, iban fazla geliyordu çünkğ havalede, bende cepbank yapmak istedim öylede gitmedi. Adam bu sefer kendi arkadaşınıza yollayın şifresini bana atın en iyisi dedi iyi dedim öyle yaptık, adama ulaşamıyorum. Beni arayıp yoldayken bilgilermi falanda almıştı form dolduruyorum diye. Hayvanın bindirirken resmini de attı pusette. şu an ulaşamıyorum. Ben parasında değilim, hayvanları böyle birşeye ortak etmelerindeyim, geri dönerken öyle birşeye imkan veremedim ve aklımdaki tek soru o hayvan geldiyse ne durumdadır şu an acaba korkmuşmudur iyimidir diye düşünüyordum sadece. Saatler geçti adamdan haber yok iz yok, yarında arayacağım olmadı dava açmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım? Evet dolandırıldım bilmişlik taslayacaklar yazmasın, bu durum hakkında şu an ne yapılabilir diye soruyorum.
Arkadaşlar dolandırıldım?