Falcı olduğunu iddia eden ve aslında önceden twitterda onlarca kız tarafından dolandırılmış erkek bir falcı (!) tarafından sosyal medya üzerinden dolandırıldım.
Daha önce bu kişi tarafından dolandırılan kızlarla konuştum 3-4 kişi erkek arkadaşlarımdan birini konuşturdum korkuttum öyle geri attı parayı dedi. Ben de birkaç erkek arkadaşımdan yardım istedim o yüzden. Ancak hiçbiri olumlu bakmadı. Uğraşmak istemedi.
Var mıdır aranızda babayiğit şöyle sağlam ağzına s. çıp korkutacak birisi, numarasını atayım. Zaten çok pısırık minik bir çocuk muhtemelen 20-22 yaşlarındadır ancak manipülatif yalan dolan full oyuncu birisi geri atıcam parayı yok nöbetteyim işteyim diye günlerce oyaladı. Kendisinin gerçekten dolandırıcı olduğu hakkında twitterda birsürü tweet atılmış kullanıcı adını aratınca çıkıyor inanmayan olursa diye bunu da kanıt olarak sunabilirim ve nedenlerini açıklayabilirim. Yardımınıza ihtiyacım var erkekler.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
git şikayet et uğraşma böyle ve giden para küçük bir Mevla ise değmez boş ver
Mevla neya
Mevlana deneseydin
sizin için ya da belki aile kurmuş biri için küçük bi mevla olabilir benim şu an düzenli bir işim yok benim için önemli bir mevla. şikayet etmeyi denedim ayrıca siber suç gerekli kanıt yok dedi uğraşmak istemedi
Buda Mevla diyor 🤦
@_Error-404_ öyle demiş yazan kişi devam ettirdim
Banane
@_Error-404_ e defol madem?
Çok konuşma
İğrenç
@_Error-404_ ergenekom 😂😂🤣🤣🤣
?
Niye senin için başka bir erkeğin başına bela olalım ki? Dolandırılmak senin suçun. Fal gibi saçmalıklara inanman da senin suçun.
bela olmak istemiyorsan olmayabilirsin zaten kimse yalvarmıyor nolur ara diye. arayıp konuşmak isteyen olursa diye sordum
Baya baya yalvarmışsın sitede. Gerçekten siz kızlar şu fal gibi saçmalıklara inanmak yerine azıcık düşünseniz şöyle boş şeylerle uğraşmazsınız.
aynen var mıdır aranızda babayiğit demek yalvarmak zaten. hoşunuza gidiyor bir kadın mağdur edilince dimi. ilgilenmiyorsan ilgilenme özel olarak hiçbir kişiye ara da konuş diye yakarmıyorum burada geldim soru sordum yardımcı olmak isteyen olur istemeyen olmaz.
Dolandıırlan insanları görünce hoşuma gidiyor valla ne yalan söyleyeyim umarım çok para kaybetmişsindir ohhh Nasıl böyle kolay kandırılıyorsunuz valla hayret
ben de tam aksi sizin gibi böyle mağdur edilmiş insanları görünce mutlu olan kesimi görünce iğreniyorum biliyor musun çünkü içiniz pislik dolu hayatınız da muhtemelen insanların mutsuzlukları üzerine mutluluk kurmaktan ibarettir. acınasısınız
Evettt insanların mutsuzluğu beni doyuruyor kaostan beslenen bencilin tekiyim ve bununla gurur duyuyorummmm
git de kitap oku mu ahahahah kocaman bi oda dolusu kitapligim oldugunu ve yillardir yazarlik yaptigimi ögrenince senin sok geciris ama…ilkokulda hocasinin zoruyla okudugu kitaptan beri eline kitap almayan birinden duydugum cevaba bak cahil özgüveni gercekten cok büyük bi sey
Senin için neden düzgün yazım kuralları yapayım ki hee okadar değerlimsiin sennn
Puahahahha nasılda kudurduuu hakaretlere bak puhahahah sen git fal baktır kim bilir belkide gelecekte ayağın takılır yere düşersin he burçlara falanda bakmayı unutma bak venüs hareket halinde bak bakkk
Dolandırılan sensin dangalak olan benim öyle mi?
He yani playboy olup günde 10 tane kızı zıplattığımı bilsen haklı mı olucam evde 31 çekince haksızız yani ŞLSDKFSDŞLFKSDLŞKFJSDFŞLKGJ Bende oksijen var ben DOLANDIRILMIYORUM FALCI KIZ
İncel in anlamını bile bilmiyorsun daha nerden öğrendin haberlerden mi lsadşfkşdlskfşsldfkş ciddiyim bak kitap oku
yerin dibine sokup sokup cikardim seni hala da yaziyorsun ay ne arsiz bi seysin sen ya e hadi bi 31 patlat o nasir tutmus elinle ve sivilce dolu suratinla da bi anligina boktan hayatina renk gelsin
evet canim düzenli isim yok cünkü su anlik yüksek yapiyorum :) yüksek lisans yani lisans falan sen böyle seylerden anlamazsin cok zorlama bence
Yüksek lisansmış şsldgkspdfklgjşldfkgfsdjkg ulan yapıpta bimde kasiyer olacaksın gelmiş burada yüksek lisans diyor yere sokup çıkardım diyor şu yazışmalarımızı biri okusa kim yerde net görür zaten PĞSDSDIŞOGJSDLŞKAJSDFDSAF
İngilizce makalesi varmış dergiparkta ŞLSDKFSKŞLSDFSDKLF ULAN SEN DOLANDIRILDIN FALCIDA SEN NASA NIN ASTRONOTU OLSAN NE YAZAR PUAHJAHAHAHAHAHAH
İyi eğlendim senle hadi uza bakalım
Hak etmişsin maalesef
nasil hakettim mesela alninda mi yaziyor
Falcılara gitmek yanlış
hayatimda ilk kez zevkine denedim onda da dolandirildim bu mu haketmislik
Bedavaya karakolluk mu olalım
çocuk başka türlü atmıyor daha önce dolandırılanlar erkek arkadaşlarını araya sokarak geri alabilmişler demek ki böyle bi şeyden korkan başına bela almak isteyen biri bu kişi
Hıhı kesin
twitler de var özel olarak konuştuğum kişiler de var mesajlar da duruyor ne anlatıyorsun ya git başka eğlence bul kendine
Memleket meselesi yapmanın alemi yok
ya sanane soru benim ister memleket meselesi yaparım ister tüm gün bunun hakkında soru sorarım sanane sen kimsin de burnunu sokuyosun defol
Al işte
Edelim
ciddi mi söylüyorsun
Evet valla
İyi olmuş keriz
tamam sen de dolandirilirsin bi gün insallah da keriz deriz
Yani falcılığına inanıyorsan o günahı işliyorsan sorun yok benin açımdan ha bu arada kendi işini kendin gör 250 gramın var diye erkekleri kopeğin sanma
canımsın insan gibi yardim istedim yardim edebilecek var mi diyorum bu mu köpek gibi görmek. kimseyi yardim edin bana diye zorlamiyorum. “erkekler disinda kimseyi ciddiye almiyorsunuz ya” hani bi kadini asagi gördügünüz icin korkmuyosunuz ya hani.
simdi kes sesini ve git sorumdan
(Ben de birkaç erkek arkadaşımdan yardım istedim o yüzden. Ancak hiçbiri olumlu bakmadı.) Kendin demişin
İyi olmuş ae
insallah dolandirilirsin bir gün