Esimi artık sevmiyorum 2,5 aylik hamileyim aldirsam mi bilmiyorum boşanma şansımız azalacak bu sefer?

3 yıldır evliyim ve esimle ilk başta severek evlendim severek diyorum ama geçici bir heves miydi orasını da bilemiyorum genelde insanlardan çok çabuk sogurum ama tanıştıktan 2 ay sonra evlenmstk onu sevdiğimi saniyodum ama 3 yıl geçtikten sonra sevmedigimi anladım bana o kadar iyi davranıyor beni o kadar çok seviyor anlatamam kendisi avukat ve her türlü imkanı saglayabiliyoruz şükürler olsun bir sıkıntımız yok ama artık onu evde bir yabancı olarak görmeye başladım ona dokunamiyorum bile artık sevemiyorum meğerse baştan sevmemisim boşanmak da istemedim beni cok sevdiği için ama hap içmeyi unuttum sanırım ve 2,5 aykik hamile. olsufumh öğrendim aldirsam mi bilmiyorum baba olmayı çok istiyordu ama bu seferde sürekli karşı karşıya geleceğiz ve boşanma şansımız azalacak gerçekten bilmiyorum ne yapsam
Esimi artık sevmiyorum 2,5 aylik hamileyim aldirsam mi bilmiyorum boşanma şansımız azalacak bu sefer?