Ben Türküm, kocam Finli. Çocuğumuz melez olacak ama sizce sarı mı olur kızıl mı esmer mi? Önemli değil tabi de merak ediyor insan.
Ben- Buğday ten koyu kahverengi göz saçlarım ise dipleri kahve uçları sapsarı... Kumral desek? Tamamen doğal evet.
Benim babam yani dedesi- Buğday ten kahverengi saç koyu kahverengi göz
Anneannesi (annem)- Buğday ten siyah saç açık kahverengi göz
Benim anneannem buğday tenli kahve saçlı gözlüydü. Dedem ise mavi-yeşil gözlü, beyaz-buğday tenli ve kahve saçlıydı.
Bunların dışında da sülalemiz kara yağız esmerler. Esmer tenli, siyah veya koyu kahve saçlı, koyu kahve gözlü. Onun ise- Açık sarı saç, açık mavi göz ve bembeyaz ten. Tüm sülalesi böyle, yalnızca akrabalarından birkaçı kızıl.
Ben- Buğday ten koyu kahverengi göz saçlarım ise dipleri kahve uçları sapsarı... Kumral desek? Tamamen doğal evet.
Benim babam yani dedesi- Buğday ten kahverengi saç koyu kahverengi göz
Anneannesi (annem)- Buğday ten siyah saç açık kahverengi göz
Benim anneannem buğday tenli kahve saçlı gözlüydü. Dedem ise mavi-yeşil gözlü, beyaz-buğday tenli ve kahve saçlıydı.
Bunların dışında da sülalemiz kara yağız esmerler. Esmer tenli, siyah veya koyu kahve saçlı, koyu kahve gözlü. Onun ise- Açık sarı saç, açık mavi göz ve bembeyaz ten. Tüm sülalesi böyle, yalnızca akrabalarından birkaçı kızıl.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer