ne kadar calısma gerektirir 20 güne hallolur mu?
direksiyon mu daha zor yoksa :)
direksiyon mu daha zor yoksa :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yazilidan korkma eger daha once araba kullanmadiysan ve bu 20 gunde bise yapmazsan imkani yok gecemezsin bende 2 kasimda yazili sinava girecem ben bile korkuyorum direksiyondan halbuki 5 senedir kullaniyorum ehliyetsiz ama bir hata yaparsam yanlislikla sinavdan gecemem diye korkuyorum 20 gunde duz vites bir araba bul yaninada bilen birini al ogretsin sana bayirda kaldirmayi ogren bu onemli geri geri parki ogren araba boyunun 1.5 kati kadar aralikli duba koyuyolar araya parketmen lazim bide youtubea yeni direksiyon sınav sistemi yaz ilk videoyu izle kolay gelsin ikimizdede
eski sistem kolaydı şimdi değişti sistem eğer değişiklik isabet ettiyse direksiyonda zorlarlar çünkü eskiden 2 dk araba sürüyordunuz şimdi 30dk bulucak sehir turu atırcaklarmış yazılı sınavda bir şey yok zaten bir kitap var hep aynı seyleri soruyorlar rahatlıkla yaparsınız
teşekkür ederim
Korkutma o kadar da bizim orda sınava girenler soruyorum çünkü bende giricem yüzde çoğunluğu kolay diyor. Çokta zeki değiller 90 aldılar 70 al yeter.
Zor değil pek. Debrajla gazı karıştırma, Direksiyon hakimiyetin iyiyse, vitesi biliyosan ve trafik levhalarını ezberlediysen geçersin.
trafik levhalarını , vitesi biliyorum. İnternetten hep baktım. Vites konusuna. Direksiyon hakimiyeti maalesef yok. Debriyaj değilde gaz ve freni karıstırırım diye korkmuyorum değil.
Cevap
2Cevap
2 sindede ilkte geçtim sınav basıttı ben o gün grıp olmuştm burnum akıyordu ona ragmen geçtim direksiyon sınavı daha zor cok şey yaptırıyorlar :D calışman lazm
o yüzden ilk önce babamdan öğrenmek🤣
Direksiyondan kolayı yok ayrca sınva clısmayada gerek yok bır kere gecms soruları oku yetr
B ehliyeti için mi ...
Bende bugün B sınıfından E sınıfı için sınava giriyorum ...
evet B😊
yeni sistemde sürüş kısmı zor. yazılıdan korkma
aynen o cok zor oldugu ıcın ben babamdan öğrenicem önce
herşeyi, parketme özellikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar