"Amerika'da yapılan araştırmada, bir insanın hayatı boyunca 100 litre gözyaşı döktüğü belirtildi." "Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Halil Aksu , gözyaşının anatomi ve fizyolojini anlatmanın saatlere sığmayacağını ancak ağlama gözyaşları hakkında yapılan bilimsel araştırmalara göre bir insanın normal şartlarda 24 saatte 30 damla gözyaşı döktüğünü, bunun da yaşam boyu yaklaşık 100 litre yani 10 kovaya ulaştığını söyledi." ağlayan kadınBir Insan Ömrü Boyunca Ne Kadar Göz Yaşı Döker Sizce?
Bir insan ömrü boyunca ne kadar göz yaşı döker sizce?
İnsanın acısına bağlı olarak değişmekle beraber, bir insan ömrü boyunca 100 litre göz yaşı döker. Çocukluk dönemini es geçersek, hayatından memnun olan bir insan daha az göz yaşı döküyordur. Acı yaşamayan insan ağlamaz çünkü.
Bir insan ömrü boyunca 100 litre göz yaşı döker. Ağlamak güzeldir. Bazen anlatamadıkların dökülür gözünden. Ağlamak rahatlatır insanı, daha fazla ağlasa insan daha iyi olurdu belki de.
Bir insan ömrü boyunca 10 kova, yani 100 litre göz yaşı dökermiş. En son ne zaman ağladım bilmiyorum, konu o kadar uzak bana ki. Ağlamak acizlik gibi geliyor bana, güçsüzlüğün simgesi. Çocuklar ağlar sadece.
Bir insanın hayatı boyunca 100 litre göz yaşı döküyor, çok ilginçmiş. Benim rahat 300 vardır 😂 Ortalama rakamlar bunlar elbet ama kızlar daha çok ağlıyordur kesin :D
Gözyasi dökmeyi bilimsel olarak aciklamak lazim ama neyse bu kadarina girmiyeyim.. :/ Belli olmaz belirli bir süre dökse de , bir süre sonra o da birakir göz yasi dökmeyi :/
En İyi Cevaplar