Bu sıralar çok fazla bu konuyla ilgili soru görüyorum. Neden eksik kalıyorum dedim ve sormaya karar verdim. Thigh gap hakkında ne düşünüyorsunu?, çalışıp thigh gap sahibi olan var mı?, seviyorsanız neden?, sevmiyorsanız neden?, thigh gap nasıl yapılır?, hangi sporları yapmamız ve hangi şekilde beslenmemiz gerekir?, ne kadar sürede yapılır? Herkesden cevap bekliyorum. Kısa cevaplar olmazsa sevinirim, sohbet edelim biraz. Thigh Gap nedir;
Ehem ehem simdii oncelikle kisa zamanda istiyorsan ac kalman gerek bu yuzden bunu atliyoruz... genel olarak thigh gapi 6 ayda yaparsin ama bunun icin kilo da vermen gerek (sahsrn ben saglikli bir sekilde sahip olmaya calismiyorum oyuzden saglikli bir sekilde nasil yapacahin konusunda bir yorum yapamam ama istiyorsan kalori alimini 400-500'e indirim sonra 200 yakip +thigh gap egzersizleri yaparsan 4-5 ayda yaparsin)
İyi de hiç güzel bir şey değil ki o sağlıksız iskelet yapısıyla alakalı o zayıflık da var ama bazı insanlarda zayıf olsa bile olmaz yine bacak dediğin Rihannanınki gibi olmalı
Thigh gap calisarakta olur ama biraz sahte gibi durur egzersiz sadece ust uyruk kaslarinin ic kismini inceltir sadece bacaklarin arasi bosluk olur orjinali ise dogustan pervigs kemikleri genis olur hatta thigh gap olanlarin legen kemikleri belirginsir ve alisarasi ucgen sekilde asagi iner beni delirtir bu durum kadin isterse at suratli olsun o kizla evlenirim deneyimlerime girede thigh GAP kizlarin vajinalaeinin ic dudakları incecik icine gömük vajina dıştan bakinca kapali istiridye kabugu gibi tek cizgi kapakli olur thigh gap her zayif kizdada olmaz ameeikada bazi kizlar arkadasinda ilup kendinde olmadigi icin intihar edenler bile vardir bu konu hakkinda cok sey biliyorum ve her kadinda bu ozelkigi ararim ve o pantolonun ya da etegin altinda nasil bir fuziksel yapida oldugunuda yuzde 90 yanilmadan bilirim
En İyi Cevaplar