Thigh gap (uyluk arası boşluk) yani ayaklar ve dizler değdiğinde bile arada kalan boşluk güzel mi? Yoksa olmaması daha mı güzel?
Thigh gap
No thigh gap
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Thigh gap (uyluk arası boşluk) yani ayaklar ve dizler değdiğinde bile arada kalan boşluk güzel mi? Yoksa olmaması daha mı güzel?
Şimdi vucut yapınla alakalı bence ikiside kişiden kişiye değişiklik gösterir açık olması kapalı olması bişey ifade etmiyor senin vucut yapın öyle açık kalıyor başkasının vucut yapısı farklı bu tamamne vucuy yapısıyla alakalı dikkat et zayıf insanların geneli açık geneli. Balık etli olanlar kapalı yapısal bence
Ben 166 boy 60 kiloyum ama bende var gerçekten de yapısal bir şey kimi de 40ların altına iniyor ama yine de thigh gapi olmuyor
teşekür ederim
Cevap
13Cevap
Evet güzel
Yani tabii ki tercih meselesi ama çok sevdiğim söylenemez
Bende yok ama gerekli birşeyde değil.
Zaten harika gözüküyorsun bence ihtiyacın yok
🥰
Thigh gap guzel bence yaa seksi geliyor :) sende olusuyor mu thigh gap?
evet var bende de
Hmm seksi bir vucudun var o zaman galiba. Boy kilon kac?
Aşırı zayıf sevmiyorum
Sağlıklı da değil bence tahta gibi olan kızlarda mutlaka bi hastalık oluyor zaten vücut direncinin düşüklüğünden olsa gerek
Bnd bosluk yokmuş ahaha
Önemli olan zayıf olmak bu boşluk o kadar da önemli değil bence
Yok baci o eskidendi
Etli butlu moda Şu an biraz zargana gibi kizlar degil
Ya modaya bakmam ben güzelliğime bakarım. Bi kız ne zargana olacak ne de etli butlu, ortasında bir yerde durmak lazım. Mesela ben de hem thigh gap var hem de kıvrım, ideali de budur yani
Yapi meselesi sende varmiş yaş ve hormonlara bagli degisimler oluyor vucutta
güzel ince bacaklı olunmalı
Aynen zariflik iyidirr
Ben çok severim. Ve ilgimi çekiyor.
Bende doğal olarak var ve internetteki yorumlardan sonra kendimden soğudum toplum pek beğenmiyor sanırım
Hayır internetten aldım
Skoda bacak gıbı mı dıyorsun
O ne
ince bel bide thigh gap olacak misss
Hiç kıvrım olmasın mı yav iyce de 10 yaşında gibii olmayak jdhfj
ince belin olunca kıvrımda oluyor zaten
Bende ince bel de kıvrım da thigh gap de var hem genetik hem de spor da yapıyorum🥰 Ama fazla zayıflayınca kapı gibi gözüküyorum ve thigh gapim itici bir büyüklüğe ulaşıyor 21 değil de 10 yaşında gibi gözüktüğümde kendimi sevmiyorum yani her ince bel de kıvrım olmuyor aşkım
bazıları kapı vücut tipine sahip olup aşırı zayıf oluyor dolayısıyla karın kasları da ortaya çıkıyor ve kendilerine ince belli diyorlar :p
kum saati fiziğine sahip olup kıvrımlı olmayanını görmedim ya
Aynenn sjsxv cidden komik duruyor, bir kıza en çok yakışanı kum saati tipi vücut kesinlikle
Farketmez. Kişi kendi seçmemiş bunu sonuçta
Aynen
İkisi de güzel reis
Hangisi daha estetik duruyor
Kadından kadına değişkenlik gösterir
Mesela yukarıdaki fotolarda ikisi de vasat. Ayrıksa bacaklar yanlardan dolgun birleşikse diri bacaklara sahip olmalı
Ya kendall jenner ya da rihanna olacak yani ksdkw
Gözümüz yükseklerde değil de... Aynen öyle
Ya kız dediğin spor yapacak kendine bakacak bir kere dimi. Eğri oturup doğru konuşmak gerekirse nasıl ki bir erkeğin en büyük silahı paraysa bir kızın da en büyük silahı güzellik bu dünya da. Acı gerçekler
Hepsi herkes için geçerli. Bir tane silahla da olmuyor zaten
Gayet oluyor dünya zengin erkeklerin ve güzel kızların etrafında dönüyor herkes ne kadar eşitiz falan dese de bu böyle. Piramidin en tepesinde hep bu insanlar var
Eşitliği savunan acizlerden iki adım uzaklaşmak lazım zaten. Piramitten bahsediyorsun ama gerçek hayat biraz daha farklı bu yüzden tek silah yetmez dedim zaten
Yani bazen durumlar değişebiliyor
dozunda güzel
Güzel isye
bence güzel
Evet çok güzel
Fazla iyi
Hangisi
Sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?