5 yıllık evliyim kayinvaledemin yüzünden bosanma durumuna geldik?

5 yıllık bir evliliğim var 3 yil önce bir kızımı kaybettim görümcelerim evli kayinvalidem evde olup biteni annatigi için eve baskın yapıp bana vurdular çok agir konuştular ben daha 5 aylık hamileydim ve o kavgadan sonra evi terk ettim3 ay babamın evinde kaldım sonra esim ikna etti ve bu süreç içinde çocuğumun stresten beyin damarının tıkandığını öğrendim esim gelip beni aldı aylarca hastanelere gittim ve çocuğu 8 aylık karnımda oldu aldılar sonra bir sene sonra hamile kaldım şimdi bir kızım var 2 yaşında kayinvalidemle birlik otuyorum bide bekar kaynım var ama bana zararı olmaz dün bir tartışma çıktı ve kaynanam sürekli benim geçmişimi başıma kalkıyor bende o sinirle dedimki yeter dedim gelmişsin 70 yaşına bir ayağın çukurda benim yuvamla uğraşma dedim sonra bu laf zoruna gitmiş eşimin de onunda kavga büyüdü kaynanamda sinsi sinsi oğlunu fitilliyor iyice eşimde bana saldırdı 10 saniye boğazımı sıktı hırpaladı beni bende kızımı alıp dışarıya çıktım 2..3 saat eve gelmedim sonra geldim kimseyle konuşmadım ayrı yattım eşimden ben ona defalarca söyledim annen yokken ne yapıyorsan yap ama onun yanında bana bağırma ama o ne yaptı hem bağırdı hem vurdu bana vurduğu sırada anneside uğraşma değmez diyor sizce bir anne böyle mi yapar yoksa benmi haksızım canıma tak etti artık sabrim kalmadı çocuk olmasaydı çoktan boşanmıştım ama çocuğumu düşünüyorum çok caresizim bir akıl verin ne yapmaliyim.
5 yıllık evliyim kayinvaledemin yüzünden bosanma durumuna geldik?