Resmen bayılıyorum ya! Yüzünü beğenmesen bile bazılarının geniş omuzlu olması yetiyor! Ne bileyim korumacı, güven verici geliyor belki saçma ama bir de takım elbise çok yakışıyor çok 😊
Şunlara bakın ya 😍😍😍Abaza değilimde insanın aklı gidiyor, küçük dilini yutuyor ya!
Geniş omuzlu erkekler harika, mükemmel, çekici değil mi?
Kaslı olmayınca, kollar ince olunca ve hafif göbek olunca (kilo normal) geniş omuz pek öyle yapmıyor, dediklerim dar omuzlu erkekte olsa oda yakışıklı gelir
İlk tercihimin bu olduğunu nerden biliyorsun 😑Kimseyle geniş omuzlu diye flört edicek değilim! Bir an gaza geldim bir filmde öyle birini görüp. 😂Erkeklerin öyle manken gibi kız standartları vardır kızların yoktur.
Çoğumuzun sonuna sen mi karar veriyorsun? Herkesin nasibini Allah verir, Çevremde ilgi gösteren Erkeklerin çoğu geniş omuz, uzun boy, ve yakışıklı! Aklınca Türk kızlarını Aşağılayan çirkin erkek yorumu 😂😂
Çoğunuzun sonu, bu ne demek sayın Bilge, Geniş omuzlu arkadaş? Misilleme değil mi bu? Allah'tan hayırlısını istersin verir Çirkin kızla, Yakışıklı Adam evlenir, Çirkin Adamla, Güzel kadın evlenir Karışamazsınız! Allah o ikisinin kaderini birbirine yazmış! Bir git hadi ya sinirmi bozma
O benim ilk aşkım, Daha ilkokul'day Ken aşık olduğum adam ölülerin şafağı da görmüştüm, derste kendi kendime hayaller kurardim onu görüncem diye 😊Üstekilere bedel benim için
Öyle birine sarılmak istiyorum, yatmak değil sanki sarılınca güvendeyim hissi veriyor Belki saçma ama Tüm kötülüklerden uzaktasın sanki. Biz kızlar siz erkekler gibi birini beğenince yatma fikri geçmez aklimizdan
En İyi Cevaplar