Türkiye'de Kürt düşmanlığı ve Türkçülük neden gün geçtikçe daha da artıyor?

Hep Kürt sorunu diye oyaladılar, Bu sorun sadece Türkçülük sorunudur. Sünni bir Kürt olarak, bu yazdıklarımı tartışalım adam gibi ancak küfür hakaret olmadan.

• Ezan artık Türkçe okunmalıdır diyenler çoğaldı
• Ateizm, Tengricilik, Irkçılık geçtiğimiz yıllara göre kat kat arttı.(hatta hatsafhada)
• Türkçülük İslam'dan daha üstün görülmeye başlandı.
• Sınır dışında Sünnî karşıtı (Sünnileri katleden) Türkler bile desteklenirken, Sünni Kürtlerin ölümü yüzleri güldürdü, ölen Kürd terörist ilan edildi. (Turk-Kürt kardes dendi)
• Cephede bile secdeye yatan Sünni Kürtlere karşı, Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin diyen İslam düşmanları desteklendi.
• Kürtleri vatan haini ve vatansever olarak ikiye ayırdılar, Kürdistan isteyen Vatan haini ama Türkiye'ye boyun eğene vatansever dediler. (Yarın Birgün Allah korusun cepheye gittiğimizde yine soracak mısınız, Vatan haini misin, Vatansever misin?)
• Irak'ta Barzani referandum yapmadan önce, Erdoğan ile can ciğerdi ancak referandumdan sonra hain ilan edildi (Kimse neden referandum yaptın diye sormadan karşı çıktı, hain ilan etti), halkı aç bırakmakla tehdit edildi. İsrail destekleyince de İsrail uşağı yaftası yapıştırılarak karalandı.
• Kürtler artık işin Kürt düşmanlığı olduğunu (AKP milletvekili bile) anladı ve bu büyük hayalkırıklığıdır.
• En büyük kanıtı, bunları okuduktan sonra bana sövüp saydıracaksınız, öfke kusacaksınız, vatan haini ilan edeceksiniz, PKKli diyeceksiniz.

Şimdi anladınız mı kanınıza işleyenin ne olduğunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşlerde bile belli Ne mutlu türküm diyene, Türkçüyüz, Hain Kürt yahu Irkçılık o kadar kanınıza işlemişki dini yönden kimse bahsetmedi. Artık birşey demiyorum Allah ıslah etsin de demiyorum, ahirette herkes hesabımı verecek, Seçimi elinde olmayan ırkıyla böbürlenip, kibirlenmenin.
Güncellemeler
+1 yıl
Şükür ki adam akıllı görüş atanları görünce umudum kaldı azda olsa. İnşallah böyle düşünenler Türkiye'nin umudu olur. Sizin karşı çıktığınız Barzani tam 6 dil biliyor, yıllardır orta doğuda buranın ne olduğunu en iyi bilen adam, siz mi öğreteceksiniz İsrail ABD kuklası olacağını, tek siz akıllısınız milyonlarca Kürt ahmak salak farkında değil.
Bakın referandumu Türkmenler destekliyor.

https://m.youtube.com/watch?v=-VTP7sWCL3M
https://m.youtube.com/watch?v=97FR2IT_cok

Türkiye'de Kürt düşmanlığı ve Türkçülük neden gün geçtikçe daha da artıyor?