daha önce bu iğneden yaptiran var mi?
cok buyuk bir yan etkisi vs var mi
bir de şey cok acitiyo mu ya
cok buyuk bir yan etkisi vs var mi
bir de şey cok acitiyo mu ya
ilk defa mı iğne olucan iğne fobin varsa işin zor o iğneyle dahada zor antibiyotikler yakar kendini sıkma sakın olduktan sonra yürü bir süre başlarda zor olacak ama sabit durdukça daha çok acır onun için yürü 1 2 km
sen daha once vuruldun mu cok mu aciyo
oldum evet acıyor yaka yaka gidiyor gözünden yaşlar bile gelebilir onlar çok güçlü oluyor olduktan sonra geçmiyor olması çok sinir bozuyor aslında o acının kendiliğinden geçmesinden başka bir durumu yok maalesef bekle bekle bekle şimdi geçecek geçmiyor 4 5 saat sızlıyor sürekli içinde ne varsa artık ilk 45 50 dk kalçanda betonla gezicen gibi düşün his sıfır zaten yanında biri olsun yürürken yardım alman gerekecek 8 10 dk
yazmayı unuttum bilgin olsun hemşire hazır ol dediğinde hazır olmalısın ne kadar bekletirsen iğneyi o kadar canını yakar donuyor çünkü onlar
yazmayı unutmuşlar
aaah aynen oyle oldu korktum ben hazir degilim falan dedim ugne katilasti canim cikti bitene kadar
likit kabus
ciddi yakar ilk 15 dk kalça bacak iptal olucak onun için yürümeye ayağa kalkmaya falan çalışma kendini kasma kalça loblarını sıkma derin nefes al aç susuz yaptırma
cidden cok mu yakiyo ya
acı eşiğine bağlı ama yakar biraz acıtır yapanlada alakalı
zaten gorunusunden anladim yakicagini o toz şey baya buyuk cok uzun suruyo mu bitmesi
7 8 sn sürer 3 dk sonra acı başlar yakmayla karışık hepsi başka başka bazısı acıtır bazısı yakar
o hem acıtır hem yakar oda onlardan işte sağlıkçı tanıdığın var mı
iyice korktum ya su an cok yakicak gibi duruyo
hayir saglikci tanidigim yok poliklinikte yaptiricam
çok zayıf değilsen etkilemez aslında fazla ilk 15 dk sonra alışırsın sağlıkçı tanıdığın olsaydı içine biraz anestezi ilacı koydururdun yakmazdı sadece sıcaklık ve uyuşma olurdu ama kendini sıkma sakın derin nefes al dedikten sonra hiçbir şey düşünme kaç tane
10 tane verdi ya sabah aksam
allahim cok mu yakiyo asiri mi
alışırsın gözünde büyütme ilk biraz sıkıntı sonra sorun yok ilk gün tek gitme başını döndürebilir gözlerin kararabilir biri olsun yanında olduktan sonra 10 dk otur orda zaten istesende çok zor yürüyeceksin onun için zorlanmana gerek yok
yaa😂 zor mu yuricem
anladigim kadariyla felc olucam ya bu arada cok zayifim bu da daha fazla acitmasinda bir engel sanirim
etken
korkma bu kadar insanın alışamayacağı hiçbir şey yok boğaz enfeksiyonundanmı verdi onları san a
yapanla çok ilgili dondurmamak için hemen veriyorlar ilacı sonra olan olyor
inşaallah işinin ehli birine denk gelirsin
kendini ne kadar sıkarsan o kadar acır
imkan varsa özele yaptır orda biraz daha özenirler
evet bogaz enfeksiyonu icin verdi bogazim komple iltihaplamis hic bisey yutamiyorum bir de ciger enfeksiyonu da olusmus oksuruyorum bu keser ancak dedi, siz daha once yaptirmis miydiniz?
çok askerde hepsini olduk artık yer kalmıyordu ama alışıyorsun hiç kafana takma sakın iyi ol gerisinin bir önemi yok bir gün bir tarafa diğer gün diğer tarafa yaptır sürekli aynı yerde ödem oluşur bir süre sonra bütün mesele iyi bir sağlıkçı ve senin kendini kasmaman yine acır ama yapan iyi olursa az acır
yarin sabah baslicaz iste ya cok yagli yogun bir ilaca benziyo asiri yakicak gibi gorucez
kasmamam imkansiz en son igne o! dugumda bacagimi kipirdattigim icin iki uc yerebatirmisti igneyi kendimi kastigimda ilaci veremiyolar bir turlu
siyatik sinire gelmesi muhtemel o yüzden kıpırdamamak gerek iğneyi sen kastığın için batıramıyor o bir şey değil 2 sn sürer en fazla ilacı verirken tut nefesini ayaklarını içeri bük hiçbir şey düşünme kendini bırak uyku vaziyetinde ilk 15 dk gersi önemli değil acısı devam edecek ama yakma 15 20 dk max sonra bol bol yürü dağıldıkça acısı azalacak
elinle ovmaya falan kalkma morarır
cok yakmaz umarimmm yaaa
senle alakalı kasma gevşe biliyorum zor ama yapacak bir şey yok ilk biraz acıyacak sonrasında alışırsın 3. den sonrasında hiç etkilemez zaten
birde açık renkler giyme ne kadarda olsa az kan çıkar dışarı
aaaahh cokk korkunnc
ilaci verdigi an kendii tas gibi sıkacm eminim
değil çok büyüttün gözünde korkma bu kadar sürekli olanlar var sen dua et deposilin yazmamış ağlardın orda ayağa kalkamazdın deposilin ya da clinin yanıda sefazol bir şey değil emin ol
umarimm oyledir yaa
kasma kafi
yemek yemiyorsunuz ondan sonra olan oluyor işte yaş kaç?
19 yas
az az herşeyden yemeye çalış yemeği suyu kesme sakın sabahta mutlaka kahvaltı yap aç gitme oraya
aynen yapicam zaten bakalim umarim hic acimaz
acımaza şartlanırsan işin zor acıyacağını bil ama bu senle alakalı direnç kişiden kişiye değişir önemli olan psikoloji gerisinin bir önemi yok
yani acitmama gibi bir ihtimali yok muu, bazi igmeler acitmiyo bu da belki hic acitmaz niye acitiyo ya
liste burda
yakan-acitan-igneler.blogspot.com.tr/2015/07/
antibiyotik toz flakon yakar acıtır korkutmak için asla söylemiyorum ne ile karşılacağını bil diye söyledim korkma cesaretli ol biraz o listenin başındaki ilaçlardan biri sadece daha zorlarıda var o iğne senden güçlü değil geçici acılar insanı korkutmamalı
oha yaa cok yakan igneler arasindaa
sen daha güçlüsün
hic sanmiyorum
korkma bu kadar dirayetli ol alıştıktan sonra sorun ortadan kalkacak
var mı sıkıntı?
acayip bisey ya aglayarak vuruldum resmen
az sonra 2. yi olacam
yarınkinden sonra alışırsın artık ilk dedim sana can yakar ama korktuğun kadar değilmiş değil mi
korktugumun 20 kati ya bir de ben korktum bekledi igne biraz o arada katilasmis canim cikti bitene kadar
katlanılmayacak bir şey değilmiş ama değilmi gözünde büyütme yaptıra yaptıra alışıcaksın işte içine lokal anestezi ilacı koydurabilsen can yakmaz ama tanıdık gerek işte
su an ciktim eden gidiyorum poliklinige dogru aaah korkuyorum ya yine saabahki gibi olcak
düşünme hiçbir şey şartlanma
ama sabah cok acimisti yaa hala aciyo yeri
kışın soğuklarda sızlayacak bile biz artık yürüyemeyince birbirimize gülüyorduk penguen gibi sek sek gidiyorduk koğuşa askerde aynı yere değil unutma sakın diğer tarafa yaptır
yok ayni yere yaptirmam da yarin nolucak sabah yaptirdigim yere mi olcak cok acir ya
en fazla yarım cm yan tarafa gelir tamamen bittiğinde her yer delik deşik olucak zaten onun için takılma fazla ovalarsan morarır aklında olsun bastırma sakın
aman Allahim delik desik mi hepsini yaptirmam yaa ust uste cok acirr
onlar bitmeden geçmez o sayı onun için var zaten onun hesabı belli icat edene saydırmak geliyor insanın içinden ama yapacak bir şey yok geçmiyor başka türlü boğaz neysede senin ciğer sıkıntında var bronşite çevirirse hastaneye yatmak ve yaklaşık 40 tane olmak zorunda kalırsın incecik giyinme atletsiz çıkma dışarı sakın
ya tamam da hepsine nasil dayanicam geldim simdi poliklinige igne fobisi olan biri icin cok korkunc su an sira bana gelmesiin hiic
düşünme şartlanma serbest bırak kendini keşke yazmak kadar kolay olsa ama aslında senin telkine ihtiyacın var yanındakiler yardımcı olmalı sana
oluyolar da o sedyeye yatmak cok korkunc yatmam bile yarim saat suruyo benim hemsirelerin zoruyla
ilkler öyle yarından sonra alışırsın yat bakma geri bekle sadece kapat gözlerini düşünme
ya iste sinir oluyorum elim ayagimi tutuyolar kiprastigim icin oyle olunca daha cok sıkıyrum kendimi
hazır dediğinde rica et yavaş versin ilacı ama bekleyipte dondurma sende o zaman daha beter oluyor işte sen bakmaya düşünmeye devam ediyorsun o yüzden yoksa san kim neden müdahale etsin öyle tabi kabusa döner hiç gerek yok bunlara
evet iste cok korkunc oluyo ben hazir degilim diyorum falan o arada hepsi basima üşüşüyo zorla yapiyolar daha kotu oluyo birazdan yine yasanacak aynilari
hazır ol işte sende o o distile su tozla karıştığı an en fazla 1.5 dk sonra jelleşmeye başlar yavaş yavaş o sürede kendini psikoljik olarak hazırlaman gerek ağzından nefes al 6 yakadar say burnundan ver 8 e kadar say
iste o an hemsire igneyi hazirlayip gepdiginde ben daha yatmamis oluyprum o an vazgeciyorum kacasim geliyo bu sefer zorla yatiriyolar falan her sey daha korkunc bir hal aliyo
kocaman yetişkinsin senin kimse elini ayağını tutmamalı biliyorum zor ama az cesaretli davran kasma düşünme bakma bu kadar
su an geciyorum iceri😞😞
yürü biraz dağılmaz o başka türlü
yuruyemiyorum bacagim felcc
hissedince yürü yavaş yavaş
aşağı yukarı kaldır indir sürekli dağılsın ilaç
bitirdin mi iğneleri
Cevap
0Cevap
Bende geçmeyen şiddetli boğaz ağrımda kullanıyorum. İnan bana yakması boğaz ağrımdan az😭🤣seve seve oluyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar