Evet gerçek. Oyunu Türkiyeden oynayan olduğunu sanmıyorum. Ancak Rusların VK sitesi üzerinden oyun yöneticisine ulaşıyorsun. Ve oyunun 50 görevi , görevi yerine getirdiğine dair yöneticiye video kayıtları gönderme esasına dayanıyor. İntihar edenler olduğuda gerçek. Zira oynamayı kabul ettiğinde pc'ne virüs sokup tüm kişisel bilgilerini yayınlamak ile şantaj yapıyorlarmış.
Bence de baya ruh hastasiymis canım ciddi ciddi öldü insanlar ya Nasıl oluyor abi bu Bir oyun alt tarafı ki bu nasıl büyük bir tehdit alıp intihar edecek cesarete geliyolar? Ben ölümden korkarım intihar edemem kii
Oyunda bazı şifreler var gözle görülmeyen senin zamanla bilinç altına yerleşiyor bu sen oyuna kendini iyi ce kaptırıp hırs yaptıktan sonra saten yavaş yavaş bilinçaltına iniyor
Bir de pembe balina diye bir oyun çıkacakmış sanırım. Bir yerde rastlamıştım. Mavi balinanın tam tersine sana hayatın iyi yönlerini gösterip hayata olumlu bakmanı amaçlayan bir oyunmuş. Hayata iyi bakmamızı sağlayan şeyin bir oyun olması saçmalık gibi geldi. Yani kendi fikrimce
Bence bunları akıl sağlığı yerinde olmayan insanlar oynuyor şahsen ben oramı buramı çizemem jiletle falan korkunç videolar izleyemem hele ki gecenin bir yarısında en tatlı uykumdan uyancam daaa izlicem
Çok kez yukledim okulda falan da oynadim bu göz falan diye balinanin organlarini falan anlatiyo ama İng old için pek anlayamadim hic sonra hep sildim öldüremez o oyun hatta hicbir oyun
Play store da yok ki bu oyun ama baya bir taklidini yaptilar onlardan birini indirmissindir. Gercegi için bir kurucu bulup ondan link almaliymissin falan filan uzun isler
Kızım beni delirtme ! Manyakmsn girilir miiiii tabiki hayır sakın uzak dur ben böyle paylaşıyorum ki herkes gorsunnnnnn bilgilensin uzak dursunnnn paylasmayada devam edcem herkes bilgilensin uzak dursun
Ama bir şey söyliyim mi intihar etmenin en inandırıcı yolu, bir gün intihar etmek istersem girerim oyuna en azından kendi bilincimden çıkmış olurum, kendime acı çektirmesini severim zaten
Sadece efsanesini duydum dogruda olabilir ama bence kendinin ne yapacagni kendi karar veren bir insan bu kurallara uymaz şahsen ben geceyarisi uykumu bölücemde oyunu oynucam hih
oynu oynayanlar genelde ergenler ve pek özgüveni olmayan cocuklar diyelim bunlar oyuna başlıyor arkadaş cevresinde cesaretlerini ıspatlama falan derken oyuna başlıyorlar tuhaf olan konumunu biliyorlar yazdıgın balina chefimidit nedir büyük ihtimal ip adressini geri takibe alabilme olasılıgı var burda ve böylelikle hakkında bilgilere ulaşıyorlar annen kimdir baban kimdir oturdugun yer usw oyunu ortasında bırakmak istesen bile bu seferde bu bilgilerle santaj ediyorlar annene babana zarar veririz diye ve gencler korkularından devam oynuyor sonu intihar bkdr
En İyi Cevaplar