Bu nasıl bir oyun arkadaşlar?
Kesinlikle çok tehlikeli sonu ölümle bitiyor
fakat gizli görevler felan ne oluyor?
Ne diye tehdit ediyolar?
Kesinlikle çok tehlikeli sonu ölümle bitiyor
fakat gizli görevler felan ne oluyor?
Ne diye tehdit ediyolar?
Oyundan ayrılırsanız anlaşma bozulur
Evet, sadece bu da değil, oyundan ayrıldığınızda söz konusu anlaşma sona eriyor. Blue Whale etiketini paylaşmanızın akabinde size sorulan “Oyunu gerçekten oynamak istiyor musun?” sorusunu bir anlaşma olarak kabul eden ekip, öyle veya böyle talimattan sıyrılmak, talimatı gerçekleştirmemek isterseniz çeşitli tehditlerle sizi sindirmeye çalışıyor. Oyuna başladığınız da tüm sorulara cevap verip kişisel bilgilerinizi de paylaşmanız gerekiyor.
Özellikle oyunun sonuna bir şekilde gelen gençlere son görev olarak 50. gün intiharını şart koşan Blue Whale oyunu yöneticileri, bu görevin gerçekleştirilmemesi durumunda oyunu oynayan oyuncunun ailesine ve kendisine çeşitli zararlar verileceği yönünde tehdit mesajları gönderiyor. Kullanıcılara gönderdikleri dosyalar içerisinde trojan gibi uzaktan kontrol amacı güden virüsler barındığı söylenen oyun yöneticilerinin bu tehditlerinin gerçeği ne kadar yansıttığı bilinmiyor ancak bir gerçek var ki, ergen gençler bu tehditleri fazlasıyla ciddiye almış.
Ya mavi balina mavi balina yeter lütfen abartmayın şunu o kadar eski bişey ki. Başında olan adam yakalandı zaten. Kullandıkları tek şey sosyal mühendislik tehlikesi yok ilk VK da çıktığı zaman bakmıştım
Adamın biri seni chat odasına alıp görevler veriyo aileni öldürmekle tehit ediyor
Görevleri aşağıda attım yavaş yavaş çökertiyorlar oyuncuyu
senin 7 soyunu biliyorlar gizli görevde hırsızık uyuşturucu fuhuş gibi şeyler var yapmazsan 1 milyar dolar borcun oluyor ya da öldürüyorlar seni ve aileni. gerekli zamanlarda bitiremezsen bu oyunu oynayan bir başka kişiye seni öldürme görevi veriliyor jiletle koluna balina resmi çiziyosun kardesinin şerçe parmağını kesiyorsun. verilen adresde 1 hafta kalıyorsun. daha bir çok şey var uzak dur o oyundan
Yuh yaa... çok korkunçç..
Neeeeeee... 🤤🤤🤤🤤
Ve oyunu engelliyemiyorlar. Ölümleri durduramiyorlar.
Cevap
11Cevap
kendini kesiyorsun jiletliyorsun ağır psikolojik videolar izlettiriyorlar en sonunu da intahar görevi veriyorlar
Sabah ntvde bir haber gördüm de geç açtığım için anlayamadım. Mavi balina diye bir oyun intihara sürüklemiş yazıyordu...
aileni yok etmekle tehdit ediyorlar eğer istedikleri şeyleri yapmazsan
Nasıl yapabilirler ki bunu yani saçma değil mi
ailene zarar veririz tehdit ediyorlar diye bir yerden duymuştum
Her görevinde ayrı bir psikopatlık olan ve sadece aptalların oynayacağı oyun
Oynadım resmen billur geçtim adamlarla en sonun da yönetici engellemişti
Salak saçma şeyler işte
Harbiden ölüyolar mı? Ben de indirecem
Saçmalama
Hey allahım ya.
Hayır oynayan kurtalamıyor
50 tane iğrenç görevi tamamlayınca
İndirmeyle olmuyor dostum Vkontante hesabın varsa, hesabına veya fotoğrafının altına 'Я_кит' (Ben_balinayım) yazıp paylaşıcaksın en geç 2 güne onlar senin numaranı bulup whatsap'tan link gönderiyorlar, sen bu linke tıkladığın an telefonuna veya bilgisayarına 'Worm virus'(Solucan virüsü)
Girip tüm bilgilerini ve kameranı hackliyorlar geçmiş olsun artık tüm bilgiler ellerinde. Artık sana bu görevleri yapmak düşüyor.!
-Для власти китов!
öyle bir oyun mu var aöq
duymadım oyle bir oyun
Oyun oynamıyorum
Blue whale adı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar