Eşim sürekli çalışmamı istiyor?

Eşim bana hiç güzel sözler söylemiyor artık, sarılması bile yok. Tek söylediği şey çalışman lazım.

Ev alıcaz araba alıcaz. Eşimin durumu iyi değil. Ama beraber calisirsak evliligi yürütürüz saniyordum.

Evlenmeden önce eski işimde iyi kazanıordum oyüzden güveniyordum kendime ama o işden cıkınca ve ailemden uzak kalıp istanbula yerleşince depresyona girdim. Şimdi hem depresyondayım hem eşim çalışmamı istiyor ilgisizliğide Cogaldi. Pikolojim bozuldu çok mutsuzum üstümde nedenini bilmediğim mutsuzluk var.

Karar vermede zorlanıyorum..

Arkadaşlar kafam çok karışık sizce bu depresyon neyde kaynaklanıyor olabilir? Pİskolog büyük şehir ve işimden dolayı olduğunı söyledi.

Eşimlede tartışmalarımız oluyor ama büyük tartışmalar değil. Evlenmeden önce çalışmak istiyordum ama bu depresyondan çalışamıorum. Ve sanki sorun sadece iş gibi evde olduğum zamanlar iyi hissediorum kendimi. Ama Eşimi çalışmak istemiyorum diyede terk edemem hem esime söz vermistim calisacagim icin hemde biraz borcu var şu an.

Ve esime laf arasinda söyledim depresyonda oldugumu ama dinlemedi bile.. ciddiye almadi. Saka yaptigimi falan saniyor.

Sizce neyden kaynaklaniyor olabilir bu durumda esimden ayrilirsam daha mi iyi olacak benim icin? Sizce sorun skntilarimizmi?

Kücük bir sehiremi gitsek?
Lütfen kirici olmayin cok duygusalim yardim edin aranizda piskoloji okuyan varmidir?
Eşim sürekli çalışmamı istiyor?