Ben 20 yaşındayım. Kendimi erkek gibi hissediyorum, Nil Erkoçlar gibi. Kız olduğumu kabullenemiyorum bir türlü.. Erkek giysileri giyiyorum, erkek gibi vücut yapım var, erkek gibi yürüyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim ben. Kızlardan hoşlanıyorum ama kendimi erkek olarak kabul ederek.. Ve bu durum artık canıma tak etti. Herkes erkek gibi olduğumu söylüyor, benimle dalga geçen erkekler bile var bu durumdan dolayı. Ben bu durumdan çok rahatsızım acı çekiyorum her gece ağlıyorum iyi değilim.. Yardımlarınızı bekliyorum. Ben çok araştırdım günah deniliyor cinsiyet değiştirmeye yani çoğu hoca öyle diyor.. Hatta bir hadisi şerif var '' Kadın gibi davranan erkeğe, erkek gibi davranan kadına lanet olsun! '' Bunu okudum ve ağlamaya başladım çok acı çekiyorum ne yapmalıyım sizce lütfen yardım edin... :(
Cevabın nedir?
Bende boyleyim orda ne dediysen hepsi gibi senin gibi ya da baskalari gibi boyleyim ve boyle kalicam demiyorum cunku kalmicam ailem ya da baskalari kim ne derse desin bence bu bizim hayatimiz ve bizi ilgilendirir cinseyet degistirdigimizde ceheneme eger giriceksek biz giriceyiz baskasi bizim yerimize girmicek ceheneme yasim daha 17 ama kiz olmadigimi aileme ne kadarda Zor olduysa da soyledim annemde gunah dedi ama kimse’ kimsenin yerinde olmadigi surece bunu anliyamaz ve bilemez bu durumda olmayanlar icin gunah demek kolay evet ama bu durumda olsaydiniz inanin bana oyle demezdiniz eger gunahsa biz ceheneme giriceyiz bizim yerimize siz girmiceksiniz insanlari bos yere yargilamayin hosunuzami gidiyor insanlarin uzulmesi anlamiyorum ama inshallah allah hepimize yardim eder eger bu bir intihamsada gercekten dunyanin en buyuk imtihanini tasiyoruz 20 yasindasin kendini nasil hissediyosan oyle yap kimseyi dinleme psychologie gor diyenlerde ztn bos cunku ise yaramiyor Ben pariste yasiyorum ve 1 sene psychologie gordum ama inanin ise yaramiyor bos hepsi bos yane istedigim hayati yapicam eger gunahsa gunah bizim vlh y’a i
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende çok feninen değilim birçok kıza göre fazla erkeksiyim hatta.Ama vücudumla bir sıkıntım yok bende kadınlara ilgi duyuyorum ve bir kız arkadaşım var.Eğer vücudumdan memnun olmasaydım kendimi daha fazla ait olmadığım bir vücutta tutmak zorunda bırakmazdım diye düşünüyorum.
Zaten bu tür ameliyatlarda sadece 2 yıl psikoloji evresi var.2 yıl boyunca danışmana gidiyosun cinsiyetini değiştirmek istediğinden ve değiştirince bunla yaşabilecekmisin gibi konulardan emin olmak adına ... daha sonra onay verildiği taktirde ameliyat olabiliyosun.
Bana göre başvurmalısın bir uzmanla birlikte uzun bir süreçte bunu gerçekten yapmak isteyip yapamayacığa karar vermen daha kolay ve daha doğru olur.
Umarım güzel ve mutlu günler bekliyodur hakkında hayırlısı olsun.32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah.. Ama günah olduğu için cinsiyet değiştirme gibi bir seçeneğim yok.. :(
- +1 yıl
Merhaba ben şu an 17 yaşındayım ve çok kız olmak istiyorum bunu kimseye anlatamıyorum kadın pedi bile takmışlığım var kimseyle paylaşamıyorum durumu eğer beni yanlış anlamazsanız sizinle özelden iletişime geçmek istiyorum bilgide almak istiyorum nasıl farkkettiniz vs nolur özelden iletişime geçelim ilk defa birine derdimi anlatmak istedim niyetim sapıklık vs kesinlikle değil yanlış anlamayın
En basta bu soyledigin sey günah.İnancımza göre herkesin bir imtihani olur. sen ve senin gibilerin imtihanida bu.Eminim ki sizin imtihaniniz cogu kisininkinden daha zor fakat buna dayanr ve dedign seyi yapmazsan senin kazanacagn mükafat cogu kisiden daha iyi olacaktr. Tabi buna aci cekerek daynmak zorunda degilsin hormon tedavisi gorebilirsn bayan gibi hissetmen icin.Soylemesi kolay diyebilirsn ama sabret. (benm bu konularda biraz arastirma yapmisligim vardr eklersen konusup yardmci olabilirm sana)
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler boşverin ben hormon tedavisi görmek istemiyorum. Zaten zararları var, ben kendimi böyle seviyorum. Kadın gibi hissetmek istemiyorum.. Her ne kadar acı çekersem çekeyim. Ben kendimi böyle kabullendim böyle devam edicem
- +1 yıl
Psikolojik diyenlerin hepsi cahil ve eşcinselliğin ne olduğunu bilmeyen insanlar. Eşcinsellik doğuştan gelir ve biraz arastirirsaniz zamanında tedavisi çok bulunmaya calisildi hatta denek olarak birusru insan öldürüldü. Bu psikolojiyle değil hormonlarla alakalidir. Her insanda hem kiz hem de erkek hormonu bulur ve genellikle biri agir basar. İlla bir hastalik adi verecekseniz hormon bozukluğu diyebilirsiniz ve bunun yetiştirilme tatziyla, diş etkenlerle vs hic alakasi yoktur. Allah seni kiz olarak yaratmis diyenlere sesleniyorum, o hormonlarin da Allah boyle olmasini istemis, kizin erkek hormonu daha agir basiyor ve bu şekilde yasamasi çok yanlis. Allah insanlar trans, bisexual, lezbiyen diye ayirmaz. Büyük günah diyenlere de bir not, İyi ve kotu olarak ayirir buda benden size bir dini tavsiye.
- +1 yıl
@İrem865 peygamber Efendimiz benzemeyi dahi lanetlemis kuran ayetinde peygamber sözüne de itaat edin der ki cennet kapısı nda La ilahe illallah muhammedun Resulullah yazar müslümansın galibe diye inandığın dini iyi bil burda milleti cinsiyet değiştirmeye teşvik edici yazı yazma. Herkesin imtihani var türlü türlü cehennem süs olsun diye yaratılmadı hak etmeyen oraya girecek seçimlerinde özgürsün lakin madem müslümansın doğru bilgi ver. Günaha teşvik etme. Her derdin zorluğu var her imtihan zor ancak yaşayan bilir. Evladı ölmüş anneye sor bakalım ondan daha zoru var mı veya bu arkadasa sor daha zor bişey var mı sabır ve dua her derde devadir. Lut kavmi olayında hangi konular anlatılır hangi duygular için vurgu yapılır. iyi ve kötü diye ayırır demişsin. ilk sorgu namazdir namaz yoksa ikinciye geçilmez dahi. Sen köpeğe şu verdin mi kediyi süt verdin mi ilk bu sorulmaz bunlar dereceyi arttırır lakin kalbin iyi olması seni kurtarmaz haberin olsun.
Onlar suçlulara sorarlar: Sizi Sakar cehennemine sürükleyen nedir? Suçlular şöyle cevap verirler: "Biz namaz kılanlardan değildik." (Müddessir, 74/40-43).
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım tatlım :'(
17 Yorumla
Soran+1 yıl:( Çok kötü bir durum ya :(
Cevap sahibi+1 yılAynen :'( ve bide böyle bir ülkede yaşamak işleri iyice zorlaştırıyor
Soran+1 yılBencede yabancı ülkede olsa böyle karşılanmaz ama burası Türkiye herkes yadırgıyor işte. Napıcaz böyle bilmiyorum umarım düzeliriz. Düzelmeyi beklemekten başka çare yok...
Cevap sahibi+1 yılEvet düzelmeyi beklemekten başka çaremiz yok ama düzeleceğimizi de pek sanmıyorum kaç senedir böyle yim
- +1 yıl
Burda bağnaz ve örümcek kafalı şekilde yorum yapanlara sesleniyorum. Her haltı siz biliyorsunuz zaten. kimseyi yargılamayın kimseyi dinden vurmayın. yaşamayan kimse bu durumu algılayamaz asla. kimse cinsiyet değiştirme gibi bir şeyi keyfiye yapmaz ve asla elde olan bir durum yoktur ortada. ve hatta bence dünyada en cok cani yanan insanlar arasindayiz biz. herkes kendi sevabina gunahina baksin. bu kadar musluman olupta bu kadar gunaha giripte herkesede bu kadar ahkam kesen bir millet daha gormedim ben. kardesim sanada diyecegim şu. bu yaziyi ne zaman yazdin bilmiyorum su an kac yasindasin bilmiyorum bende seninle ayni durumdayim 28 yasindayim ve 3 ay once cinsiyet degistirme surecine basladim onumde 1 bucuk yil var bitirmeme. daha yolun basinda olmama ragmen cok yara aldim. arkadaslarim bana destek ama her anlamda anlamayip zaman zaman yaralayabiliyorlar beni. annem halen yaraliyor. fakat ben kararliyim bu yaralarla daha guclu olcam.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
18Cevap
Allahın takdir ettiği cinsiyeti degistiremezsin ki cinsiyetini değiştiği için dini anlamda sen erkek değil yine kadın sayılırsın. Çok zor bir durum belli ki bu belirsizlik yaşayan bilir dercesine. Lakin senin kadınsal görüntün vücut şeklin cinsiyetinin ne olduğunu belli ediyor. Çift organ dedikleri varsa erkeklik olanı aldırman tedavi ettirmen lazım. Bu imtihan dünyası şeytanın oyununa düşme sevindirme o alçağı, niye ben diye isyan edebilirsin belki ama türlü türlü imtihan var kimi anasız kimi babasız kimi evladını eliyle toprağa gomuyor kimi tecavüze uğruyor kimi hapse giriyor kimi yanlız kimi aç susuz kimi rahatlıkla zenginlikle kimi fakirlikle kimi senin ki gibi her derd yaşayana zor gelir. Lakin Rabbimizin bizi yoktan var etmesinin bile karşılığını veremeyiz, keşke öleyim toprak olayım diyenler de hasta olunca ölmekten korkup ağlarlar. Cenabı Hak adalet sahibidir. Kişinin bu dünyada çektiği sıkıntıya göre mükafatı çok cezayı az verir elbet. Önemli olan ebedi sonsuz alem degilmidir? Ne derdin olursa olsun diyelim ki 75 yaşında Öleceksin 50 senen kalmış 50 sene için değer mi? Ölüm doseginde pişman olmuycak mısın? Şeytan bazen ateistlige dahi sürükleyebilir buda imtihandir lakin kuranın bilimsel mucizeleri haktır düşünen insan için kanıt çoktur yani Müslümanın bildiği inandığı hersey doğrudur e o zaman hesap vardır. Güzel olmak çirkin olmak da imtihandir. Senin hissettiklerinde. Senin yapman gereken abdest alıp 2 rekat namaz kılmak ve Âlemlerin tek yaratıcısı tek hakimi adalet azamet sahibi yüce ve tek ilah Allaha samimi bir şekilde içini Dök sohbet edecercesine secdede yap bunu yüce Rabbimiz her Kulunu çok seviyor. Ve inanki samimiysen çok istersen ve serr olanı istersen yani Allahım milli piyango bana çıksın demek olmaz, hem kabul olunmaz hem Rabbimizi kızdırmak olur helal olanı istersen emin ol ki merhamet sahibi yüce Rab kabul ediyor ben kendim şahidim samimi tövbe ettim ibadetlerle sereflendim artık ne istersem olmaya başladı. Sen sadece ve sadece Yüce Allah a el aç dua et göreceksin bu hislerin geçecek Rabbim yardım edecek. Dualarım seninle. Rabbim Cennetine ilk giren kullardan eylesin seni, hepimizi. Sen nefsine ve şeytana sakın uyma.
90 YorumlaCinsiyet tercihi gibi bir durum yoktur cinsiyetin ne olduğuna Allah karar verir.cinsiyet de değişmez zaten değişebilseydi ameliyat ile kadın olduğunu iddia edenler çocuk doğurabilirdi sadece cinsel organı kesiyorlar ve vücuda hormonlar enjekte edip bir tarafları değiştiriyorlar.Allah seni kız olarak yaratmış ise bir hikmeti vardır.Yaratıcının kararına saygılı ol.bu duru yetiştirilme tarzın içinde bulunduğun toplum veya başından geçen şeyler ile alakalı olabilir psikolojik yardım mı alırsın başka bir şey mi yaparsın onu bilmem ama bir an evvel normale dönmeye bak dünyanı da ahiretini de karartma
64 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.. Zaten saygı duyuyorum. Ama ben kendimi bildim bileli böyleyim hep kızlardan hoşlandım zaten. Mecburen psikolojik yardım alacağım... Umarım işe yarar, hiç sanmam ama.
- +1 yıl
Allah önüne çıkan taşı bile bir sebep ile karşına çıkarmıştır.. Emin ol kardeşim böyle olmanın büyük bir sebebi var.. Senin için ne kadar zor bilmiyorum ama eminim bir bedene tokuşu kalmak gibi zor olmalı... Ama sen Allah korkusunu bilen bir insansın kendini tamamen düzeltemesende az az düzelt.. Sen gibi bir arkadaşım vardı.. Çok zorluk çekti ama çok şükür Rabbime başardı.. Şimdi bir kızı var... Kendini öyle güzel muhafaza etti ki Rabbim ona bunu nasip etti.. Sende düzele bilirsin.. Düzelemesen bile kendini haramdan sakındığın sürece böyle düşünmenin bir günahı yok.. Bunu eminim biliyorsundur.. Umarım az çok içimden geçenleri seni kırmadan anlatabilmişimdir
- +1 yıl
Senin gibi değilim anlamıyor olabilirim ama senin yerinde olsam (ne kadar zor olduğunu bilmiyorum belkide kendini değiştiremeyeceğine kendini inandırmışsındır) cinsiyetimi değiştirmezdim ve denildiği gibi senin alacağın mükafat Peygamber (s. a. v.) yüzünde bu sınamadan doğru bir şekilde geçtiğin için oluşacak mutluluk bizimkinden her türlü fazla olucaktır emin ol ve tedavini ol sağlıcakla kal [ bil ki bu benim kendi düşüncem ve yine bil ki senden çok daha kötü durumdaki insanlar var bunlara sence Allah zulüm mü ediyor hayır onların ve senin sınavın sadece daha zor zor sınav fazla efor demektir yani aslında senin için (ve diğer insanlar için) kötü olan şey mükafata ulaşmanın kestirme yolu gibidir]
Aile & Toplum konusunda 704 cevap paylaştı. Sen Allah'ın sana uygun gordugu cınsıyetı, kımlıgı degısstırıp baska bır kımlıge burunmek ıstıyorsun. Dıger anlamda yaratılısına ısyan edıyor ve baska bır sekle gırmek ıstıyorsun...
Bence hormonlarına falan baktır, belkı onda bır sorun olabılır.
Yoksa da kesınlıkle psıkolojıktır, cozumunu ara, uzman yardımı al.32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler alıcam yardım mecburen :/
tamamen aynı durumdayız. ben de 17 yasındayım. ailemden dolayı o kadar da erkeksi giyinemiyorum tabii. ama maalesef dikkat cekio hareketlerim. henüz kmseye söylemedim bu durumu. cok güzel bir bedenim var. ama ona bakım vermiyorum. cok acı cidden. amaa asla Allah'a karsı gelmek istemiyorum. daha önce bir kızla ilişkm oldu. bu yüzden bile cok pişmanım :(
10 Yorumla
+1 yılYanlis yorumlama sadece. Orda "allah in yarattigi.." demek istedigi sey allah in dinidir. Allah "ben yarattim" yerine "biz yarattik" der. Ama onun tek oldugunu kesin olarak bildigimiz icin bu konuda yanlis anlasilma olmaz.. Allah in orda demek istedigi sey yerine kelimelere odaklaniyoruz sadece. Bu tipki sol elle yemenin gunah olmasi gibi bisi tamamen yanlis yorumlama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. seni mutlu edecek birini bulursan derdin tasan gider merak etme.elbetteki günah ayrıca Allah seni bu şekilde yaratmış onun verdiğini değiştirmek büyük günahtır.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah..
Kendini ait olmadığın bir vücutta tutarak kendine psikolojik işkence yapmak daha günahtır bence.
32 Yorumla
Soran+1 yılMalesef dinimiz öyle demiyor ama. Bazılarınında söylediği gibi bu da benim imtihanım.. Benim gibi olanlara allah sabır ve kolaylık versin çok zor bir durum..
+1 yıleğer rahmin varsa kadın doğmuşsundur. transeksüellik dine, dinlere göre caiz değil bence sen travestisin. travesti hep küfür gibi kullanılır hakaretlerde söylenir bu çok yanlış. korkma, sana destek olabilecek güvenilir arkadaşlar seç. görüşünü mutlaka yaz merak ediyorum iyi günler
00 Yorumlanil erkoçlar ve muadillerine hiç özenme onlarda para var huzur var senin maceran o şekilde olmucak emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten ona özenmiyorum ama gerçekten mutsuzum şimdiye kadar hiç bir erkektende hoşlanmadım. Sevdiğim kızlarla hep kanka oldum kız olarak ne diycem seni seviyorum mu aşığım mı? Of :(
Soran+1 yıl20
+1 yılBu hadis kadin gibi davranan erkeğe erkek gibi davranan kadina lanet olsun diyor sen birde degistirmek diyorsun bunun günahını sen düşün. .
12 Yorumla
Soran+1 yılDeğiştirmek istiyorum ama değiştirmedim ve değiştirmicem sadece soruyorum ben çözüm yolu arıyorum!
- +1 yıl
Çözüm yolu kendinizde. Fikir olarak bundan uzak durun ilime yaklaşın uzak durun bu fikirlerden size bu fikri hatirlatan anımsatan şeyleri terk edin
Evet tıpkı dediğin gibi öyle kişileri lanetliyor yaradan.Bence psikolojik tedavi al bu konuyu bir şekilde paylaş.Ama öyle düşünme tabiki günah...
02 Yorumla
Soran+1 yılYardım aldım ama bir işe yaramadı bir çözümü yok bunun :(
sen erkeksin bence zaten. sadece liseli olman dolayısıyla kız üyeliği almak sana heyecan veriyor.
bu neyin kafası lan. kendini benden daha çok erkek hisseden biri gidip kız üyeliği alırmı. anlatıma bak ben o kadar erkek değilim lan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba bende seninle aynı durumdayım bende kendimi bildim bileli kendimi erkek gibi hissediyorum.Gerçekten zor bir durum ben bu konu hakkında baya bir araştırmalar yaptım ve birçok şey ögrendim bana göre bunun bir çok çözüm yolu var.Benimle konuşmak istersen sana ulaşacagım bir adres veya telefon numarası ver sana bu konu hakkında yardım edebilirim.
12 YorumlaZor bir durum... Bence cinsiyet değiştişirmek yerine bir doktora gidip destek al... derinlerde bir yerlerde mutlaka içindeki kadın ortaya çıkar...
11 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa gittim ama hiç işe yaramadı. :(
Günah tatlım bununla yaşamayı öğrenmen gerek çok zor ama başarabilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
Tatlım mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konularda pek bir bilgim yok fakat sonuçta hali hazırda bir kadınsın hormon tedavisyle dha çok kadınlaşman sağlansa ve psikolojik yardım alman daha mantıklı olur .hem cinsiyet değiştirmemiş olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılHormon almanın bir takım zararları varmış..
- +1 yıl
Hormon almanin zararli oldugunu dusunuyosun ama bedenini degistirdiginde omur boyu sectigin beden icin hormon almak zorunda kalcaksin yani kendini erkek hissediyosan cinsiyet degistirdiginde sakal cikmasi cildinin erkek gibi daha kalin olmasi ve sesinin kalinlasmasi icin hormon almak zorunda kalcaksin zaten.. oyuzden once bu riske girmeden once Allah tarafindan sana verilen beden icin hormon almayi dene ki ben elimden geleni yaptim hormon almama ragmen kendini erkek gibi hissetmekten alikoyamiyorum kendimi deyip ozaman cinsiyet degistirirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayım. Eğer günah olmasa bir an bile dusunmeden kız olurdum ama günah. Ben de bu hadisi ogrendigimde çok kötü olmuştum. :((
00 Yorumla
+1 yılHemde cehennem lik hem geyik yapanlar hemde lezbiyenlik hepside ceheneme ik Lut suresi var ac oku âyetleri allah GEYİK yapanlarda lezbiyenlik yapanlardan ve nil erkoclar cinsiyet dehiştirmek istedi direk cehenwmlik
00 Yorumlabende erkek olduğumu kabullenemiyorm kız kıyafetleri giyiyorm makyaj yapıyorm topuklu giyiyorm sütyen giyiyorm sürekli olarak kız olarak kalmak istiyorm ama kızlarla bu fantaziler hoşuma gidior arkadaş olabiliriz
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı.
+1 yılAma sen bir kadinsin, bu hissedilecek bisey degil, birlikte olsak hamile kalirsin cunku bir kadınsın
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anladığım kadarıyla senin fiziksel ve sağlıkla ilgili herhangi bir sorunun yok sorunun psikolojik yardım almayı dene
08 Yorumla
Soran+1 yılSorunum psikolojik değil ben 6 yaşımda da böyleydim. 6 yaşımda da erkek gibi yürüyordum. Annem zorla etek giydiriyordu ağlıyordum hep etek giymek istemiyorum diye. Psikolojik değil doğuştan olan bir şey. Ben hiç bir zaman normal bir kadın gibi olamayacağım her ne kadar yardım alsam bile. Hep bir şeyler eksik kalacak.. Ben böyleydim ve böyle kalacağım.
Soran+1 yılSen yaşamadığın için bilemezsin boşver gitsin. Kadınlıkla ilgili şeyler olsa bile önemli olan hisler. Hislerin kadın gibi olmadan, kadın olmanın bir anlamı yok . .
Soran+1 yıl6 yaşımda aynıydı şimdide aynı ve şimdiden sonra da düzelmez.. Bu kararı doktorların verdiğini de biliyorum her neyse eyvallah
- +1 yıl
Psikolojik diyenlerin hepsi cahil ve eşcinselliğin ne olduğunu bilmeyen insanlar. Eşcinsellik doğuştan gelir ve biraz arastirirsaniz zamanında tedavisi çok bulunmaya calisildi hatta denek olarak birusru insan öldürüldü. Bu psikolojiyle değil hormonlarla alakalidir. Her insanda hem kiz hem de erkek hormonu bulur ve genellikle biri agir basar. İlla bir hastalik adi verecekseniz hormon bozukluğu diyebilirsiniz ve bunun yetiştirilme tatziyla, diş etkenlerle vs hic alakasi yoktur. Allah seni kiz olarak yaratmis diyenlere sesleniyorum, o hormonlarin da Allah boyle olmasini istemis, kizin erkek hormonu daha agir basiyor ve bu şekilde yasamasi çok yanlis. Allah insanlar trans, bisexual, lezbiyen diye ayirmaz. Büyük günah diyenlere de bir not, İyi ve kotu olarak ayirir buda benden size bir dini tavsiye.
+1 yılbende böyle hissediyorum acaba sabretsek ahirette istedgmz bedene kavusabilecek miyiz
02 Yorumla- +1 yıl
@Ecemsu021 merak konusu cidden eger o dünyada olamıycaksak şimdi cinsiyet degiştirip erkek olabiliriz
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşamında cinselliğin ne kadar etkisi var ki? asla tam olarak değiştiremezsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 352 cevap paylaştı. pipi sorumluluktur seni uyarmalıyım.
10 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile hata.
04 Yorumla
Soran+1 yılBu durumu yaşamayan bilemez, nasıl acılar çektiğimi bilemezsin .
- +1 yıl
Anlamaya çalışıyorum ama bir an önce kız olduğunuda kabul etmelisin.
Soran+1 yılKaç defa çalıştım ama edemiyorum işte.. Bu benle alakalı bir şey değil.
- +1 yıl
Psikoloğa gidebilirsin :)
bn değiştrecem szde yapn mutlu olun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 19,2b cevap paylaştı. kankamsın
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D Ne alaka şimdi
Soran+1 yılOlmuycam ki :)
Değildir
00 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz