Devlet hastanesinde burun estetiği oldum, sonuç hüsran. Doktoru dava edebilir miyim?

Merhabalar. Ben 18 yaşındayım ve 18.07.2016 tarihinde devlet Hastanesi'nde burun estetiği oldum plastik cerrahi bölümüne. Tedaviye gittiğim ilk gün nefes alamıyorum dedim ameliyat ister misin dedi tamam dedim aslında görünüş degismiycekti kemik alınacak diye umuyorum falan. Sonra himm şurası şöyle burası böyle gibi ilgilenmedi girenler varsa bilirler yan profil falan resim çekilir burnun onlar falanda olmadı adam malzeme ve tarihi yazdı ve yolladı başka hiç muayene olmadı ameliyata kadar. Sonra ameliyat esnasında narkoz verilmeden önce küçük bir burun istiyorsun demi dedi evet dedim gerisi yok. Neyse çıktım falan bir hafta geçti aparatı aldı doktor ve çok bariz belli burnumun sağ tarafında içine doğru bir çöküntü vardı düzelir daha şiş oturacak falan dedi bir sene geçti hatta iki sene olacak hala çöküntü var ve korkudan başka ameliyat olamiyorum. Bütün Senem dalga geçilerek mahvoldu. Ve kesinlikle doktorun ilgisizliğinden ve hatasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum dava hakkım var mı?
Devlet hastanesinde burun estetiği oldum, sonuç hüsran. Doktoru dava edebilir miyim?