Hadi bakalım görüşlerinizi alalım.
Evet niye olmasın ki.
Hayır asla mümkün değil
Hiç umurumda değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabiki olunur, ama unutmayınki, faiz, tefe, fon, tahvil, repo, kredi hepsi haram alın teri dökmeden kazandıgın her para haram, çalışarak zengin olunurmu olunur, nasıl, işine kumar , kredi, kadın erkek ilişkileri, karıştırmazsan , ve zamanında açar zamanında kapatıp, işinin başında durursan ve sabah çok erken saat de işyerine açarsan , ALLAH sizede nasip eder
konuya ilgi gösterip yorum yaptıkları için.
hımm peki ozaman kusura bakmayın, şunuda diyecegim islamiyet ile alakalı yanlış biliyorsunuz , ALLAH ilmi isteyene zengili diledigine verir, hayır asla demek yanlış haram sız para kazanmak mümkün degilmi bence mümkün sen kendini bildikten sonra ALLAH dua et ve şükür et harama krediye bulaşma bak gör bereketini
milyarlarca müslüman niye açlık çekiyor
bak bu dünya denizde kum tanesi kadar cennet nimetleri arasında, peygamberlerimiz çok acılar çok sıkıntılar çekmiş neden dersin , Biz müslümanlar sıkıntıya düştükçe ne deriz ALLAH deriz , ALLAH ın okadar hoşuna gider ki bu bizim ALLAH du, duydunmu hiç işi gücü yerinde olanın candan gönülden ALLAH dedigini, ya da firavunun dünyada hiç sıkıntı görmemiş hiç elem çekmemiş, dişi dahi agrımamış sanmışki firavun keramet bende hiç ALLAH adını agzına almamış , ALLAH ona nasip etmemiş adını anmasına , bak görki ALLAH dostları hep sıkıntı içinde olanlardır, peygamberlerimizin başına bir sıkıntı gelmedigi zaman üzülmüşler ALLAH acaba bizi unuttumu diye , ALLAH ismini adını annan kişiyi unutmaz , bu dünya sıkıntıları neyki unutma cennet sonsuz gel çekelim bu sıkıntıları cennet i kazanmak için ALLAH İSMİNİ analım olmaz mı
uyku dahil günün büyük zamanını zikirle geçiriyorum.
ALLAH kabul etsin, zikir etmek salavat getirmek, bunun yanında namaz kılmak bir müslüman da olması gereken durumlar , müslümanım demekle ile müslüman olunmuyor, emir ve yasakları yerine getirmek, haramdan, korunmak her türlüsünden, ayrıca oruç, zekat , bunlarıda yapabiliyorsak cenneti istemek ne güzel, cenneti de birileri girecek , cehennemede , niye cennete girmiyelim , unutmayalım ki CENNET UCUZ DEGİL, CEHENNEM LUZUMSUZ DEGİL. onun için ALLAH bizi isyan edenlerden korusun.
amin
Doğru düzgün ticaretini yaparsan Allah'da ona göre rızkını verir, bence mümkün
Zengin sayılır mı bilmiyorum ama Babamın yarım milyon eurosu olacak senye.. İşin iyi tarafı bana araba almıyor:/
@Aysdrl Vermez😪
@Aysdrl 10.000 veririm diyor ama istediğim araba 60.000 oda haklı:)
Cevap
19Cevap
biraz dini bilgisi olan birisi olsa bu sitede. bu cevabın hayır asla mümkün değil çıkması gerekirdi.
bravo size
çünkü islamda zengin olmak diye birşey yoktur. eşitlik vardır. hiçkimse hiçbişeyin sahibi olamaz. tek sahip vardır o da allahtır.
İyi de helal yolla kazanç diye birşey de var
Fakat her kazanç zenginlik değildir... Ayrıca doğru her şeyin sahibi Allah.
Her kazanç derken helal yolla kazansan da bu maddi durumunun iyi olduğunu göstermez demek istedim. Yoksa kalp zenginliği diye bir şey de var, sevap zenginliği de var. Burada sorulan parasal mesele.
Rızkı veren Allah. Hemfikiriz ama helal yolla bakkal olarak bile başlasan “yürü ya kulum” derse süpermarketler zincirine kadar ilerleyebilirsin. Örnekleri var
Doğru, hatta çok daha büyük örnekleri de vardır.
Kisinin karakterine bagli zenginlik kibir, endise ve umursamazlik getirir cogu insana.
Aldanmazsa Allah da yuru derse olur 😁
Amacı haramdan uzak olmak lan bir kişinin zenginliğe ulaşmak isteyeceğini sanmıyorum. Ama Zengin olursada bunun kimsenin anlayabileceğinide sanmıyorum.
çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz diye boşuna dememiş büyükler...
evet olunuyor babam çok şükür haram para eve sokmadı villada yaşıyoruz 3 araba 2 iş yeri 2 boşda ev var
Allah daha çok versin.
Çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz diye bir atasözumuz var
zenginlik manevi ifadeyle çok farklıdır. Tasavvufi açıklamasıda... O yüzden maddi kaygılarınız varsa, sizi engelleyen sebeplerde azdır.
Yani eger 1 milyon dolar falansa evet bence mümkün ama iş milyarlara falan kalkarsa sanmam çünki milyonla milyar arasındakı fark çok büyük
çok çok çalışırsan olur
Helaliyle kazandım ve oldum :)
Alın teriyle zengin olunmuyor bu bir gerçek.
Kaç yaşındasın sen acaba
36...
Hım site geneli sahte küçük olunca ondan sordum mesaj ın kapalı neden
Olunur
Olunur elbet
Olunur.
evet ama çok zor :D
SAnmam
Olunuyor canım
Evet olunur
Elbette olunur
Önemi yok