Kaynanamla bas edemiyorum artik?

Merhaba 2 senelik evli 5 aylik hamileyim. Esimin ailesiyle yasiyorum esimin ailesi bana cok zarar verdi halada veriyo. En son gecen beni evden kovdular o gunden beri onlarla konusmuyorum ama hala esimle bu evdeyim. Esimin ayri eve gitmeme bahanesi babasinin kalp hastasi olmasi. Kaynanam tam bir seytan hamile olmadan once hasta oldugum zaman bana zorla is yaptirirdi herkese hasta falan degil rol yapiyo diyedu. Hamile kaldim bana koca dolabinin yerini degistirmeye calisti koltuklari cektirdi dolaplsrin en ust kosesine sandalyesiz uzandirdi sirf bebege bisey olsun diye ama allahima cok sukur bebegim karnimda saglam. Her hastaneden geldigimizde kotu haber duymak istiyo. Evlerinin heryeri pire pis bir kopekleri var komurlukte kaliyo. Benim yatak odamin camida komurluge bakiyo pireler odama girmesin diye cami acamiyorum. Az once girdi odama acti butun camlari sozde camdan uzanip bisey alcakmis yalana bak. Odami hep pire basti sinirden su kariyi geberticem. Simdi toplaya bildigim kadsr pireyi topladim attim odasina. Esime diyorum anan boyle yapti diye hesap sormaya gidiyo hemen agliyo ben oyle bisey yapmadim diyo pislik
Kaynanamla bas edemiyorum artik?