Kocam beni hırpaladı, hiç iyi değilim.. :'(

2 yıllık evliyim ve de çocuğum yok. Severek evlendik, lise aşkıydık birbirimizin. Çok mutluyuz normalde.. Geçen gün aramızda bir takım sorunlar baş göstermişti ama üzerinde durmadık pek. Normalde asla ona karşı gelmem zaten hem aramızda saygı vardır hem de düşünce yapımız da benzediğinden zıtlaşmayız ve ben onun sözünün üstüne söz etmem. Stresli bir günde abisinin yanında tersler gibi oldum ama o ana tanık olsanız gayet sıradan bir seydi.. Bana ters ters bakmaya başladı ben de gülünce küfretti ve bunu hiç yapmazdı. Önceki gün de içkili geldi geldiğinde de bir seyler saçmaladı.. ailece görüştüğümüz bekar bir arkadaşı var hilmi diyelim ona.. hilmiyle aramda bir sey varmıs gibi konustu ve sarhoştu.. birden bire beni ondan kıskanmaya başladı. bugün ben kayınvalidem, kv arkadaşı ve eltim oturuyorduk. o sırada ben gülerek bir sey anlatıyordum şaka yaptı annesi de x bana böyle dedi oğlum boşanın hemen diye gülüyorduk biz, eşim beni kolumdan tutup arkadaki odaya götürdü çok korktm kayınvalidem de şaşırdı ağladı kadıncağız şaka yaptım diye.. rezil oldum eltim ve kv yannda bana tokat attı.. sonra eve gittik işte.. ağlamaktan bir hal oldum.. aramızda sorun ne bilemiyorum. çalıştığım halde koştur koştur evin tüm işlerini yaparım, haftalık yatak yorgan değiştirirm, günlük yemek yaparım çok bakımlı bir kadınım ve sevgi ve ilgimi asla eksik etmem.. çok şaşkın ve kötüyüm.. ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
çok sadık bir insanım, 6 yıldır birbirmizi tanıyoruz ve hiçbir hatamı görmedi.. Buna rağmen son 1 aydır hilmi hilmi deyip duruyor.. sarhoş geldiğinde de o tarz şeyler söyledi. Ne yapıyım ben şimdi? Birden bire ne kurdu ki kafasında?
Güncellemeler
+1 yıl
Olay aydınlandı arkadaşlar. Bu olaylar olmadan zaten kocamla hilmi kavga etmişler, cumartesi günü arkadaşlarıyla dışarı yollamıştım eşimi.. Rakı içeceklerdi.. bu hilmi gerizekalısı benmle ilgili bir seyler söylemiş ama eşim bana söylemiyor.. Kocam hilmiyi hırpalamış.. Ben de iyi niyetimle Hilmiyi sormuştum o günlerde ona sinirlenmiş.. Benden özür diledi.. Her şey yolunca ama ben çok üzüldüm bu süreçte.. Bu arada hamile olduğumu öğrendim :)
Kocam beni hırpaladı, hiç iyi değilim.. :'(