+1 yıleskort öğrenci diye okudum ahaha kafa gitti gece gece :D
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİzmir işte her b. okun bir türlü yolunda gitmediği bir şehir. Ankara da aynı gün. Bitti.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu an başvuru yoğun olduğu için öyle
0118 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca onun adı İzmirim Kart 🙄
Cevap sahibi+1 yılİzmirliyim ve çok özledim şehrimi kusura bakma 😂 üniye bütün başlayanlar yeniliyor kartını izmirliler de öyle, 1 hafta daha bekle çıkar büyük ihtimalle, yanii ben o kadar beklemiştim sanırım 🤔
Cevap sahibi+1 yılbir sorun olursa yardımcı olabilirim, tabi egedeysen eğer ☺
Cevap sahibi+1 yılBucaya geldiysen geçmiş olsun... pek hoş bir yer değil, pek de bilmiyorum o tarafı ama kordonun tadını çıkar kesinlikle, burnumda tütüyorr 🙈🙈
- +1 yıl
Kordona gittim bir kez bana çok ilginç geldi. İstanbul da durmadan bir kurallar zinciri var mesala çimlere basılmaz, kalabalık halka açık yerde bira içmek hatta şarkı söyleyip oynamak pek hoş karşılanmaz genelde bunun sonucunda hemen bir uyarı alırsınız. İzmir bu konuda çok mükemmel özgürlüklerin şehri diyebilirim. Ama şu buca bir haftada bogdu beni :)
Cevap sahibi+1 yılBuca pişmanlıktır 😂 Hangi fakülte? Mühendislikse dağın başındaydı sanırım 😂
Cevap sahibi+1 yılAyy ne çok isterdim hukuk okumayı 🙈 Geçen sene ya da bu sene taşımışlar galiba, şanssızsın sanırım 😉
Cevap sahibi+1 yılSayısal mezunuyum hukuk için hazırlanmam zor olur ama geç değil.
O konuda hiç şüphem yok, her ne kadar yerleşkesi dağ başında olsa bile Deu Hukuk bambaşkadır ☺
Cevap sahibi+1 yılBen 1 sene egedeydim ve bünyem deu'yu gömmeye odaklı (oysaki hedefim deu bef'ti 😂 ) şu an ise uludağ üniversitesindeyim matematik bölümünde okuyorum
Cevap sahibi+1 yılYa bide ege'de sürekli dokuz eylülü beğenmeme şeysi var, mesela instagramda falan bariz görebilirsin bunu, bana da ordan yerleşti ☺ şimdi deu bana gel istediğin bölüme yerleş dese koşa koşa gelirim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOrta okuldan beri avukat olmak istiyordum sonra lise 3 de hakimlik olsun istedim, ama ailem çok karşı çıktı bende emin olamadım hukuk kazanabileceğimden. Sonra ilköğretim mat. öğretmenliği istedim ama sınava hazırlandığım sene tatsız şeyler yaşadım ve hiç çalışmadım (kitaplarım hep boş 😂) şimdi de lisede öğretmen olucam inşallah 🙏 İmkanım olsaydı hukuk isterdim; ama izmirde, dağ başı bile olsa deu isterdim 😂
- +1 yıl
Bence hayallerinden vazgeçmemelisin ailenin karşı çıkması senin kararlı olmamandan kaynaklanır. Ve bir sorumda daha olacak bölümü bitirdiğinde (yazdığından anladığım kadarıyla 1. sınıftasın) rahatca iş bulabilirim diyebiliyormusun kusura bakmayın amacım canınızı sıkmak değil ama bene içli dışlı olan kişiler genelde aynı konumlarını korumazlar benim üni. bıraktığımda peşimden sürüklediğim üç arkaşımda şu an hayal edemeycekleri yerlere geldi mecazen söyleyim çok iyi gaz veririm :)
Cevap sahibi+1 yılEvet 1. sınıfım.
Okulu bırak yeniden hazırlan mı diyorsun tam anlayamadım?- +1 yıl
size sempati duyduğumdan dolayı bölümüzü hazır yol yakınken degişmenizi tavsiye ederim nedeni şu ki bundan 7 yıl önce matemetik mezunları 95le atanıyordu şu an son durum daha da kötü durumda olduğuna eminim canınızı sıkmak istemem ama bölüm degişmeyi tekrar düşünmenizi isterim
Cevap sahibi+1 yılÖnü kapalı bunu biliyorum zaten canım sıkılmadı yani 😌 Ama geçen sene mezun oldum ve hiç bir şey hatırlamıyorum, bem mezun olduktan sonra eklenen konular vs oldu ayrıca aınav sistemi de değişecek, bilemiyorum. Ama gaza geldiğim doğrudur 😂🙈
- +1 yıl
gaza gelebiliyorsan ne mutlu sana çünkü bende kendi adıma gazla çalışırım benim hayatım boyunca tek başarı belgem 5. sınıfta aldığım teşekkür belgem onun haricinde bu üni. kazanmaktan başka hiç bir başarım yok liseyi vasat şekilde bitirdim sıfır, hiç kullanılmamış, çalışıp yorulmamış bir beyinle en temelden başladım önce müh kazandım ünideki sonra arkadaşlarla bir toplatı yaptık masada herkes birbine gaz verdi her birimiz iyi yerlere gittik demem o ki bence sende bir gaza gelmelisin ve müfredatta bir degişikk yok diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı diyeyim öyleyse, belki bölümdaşın olurum (hemen de hayal kurarım) ☺☺
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi 😌
Cevap sahibi+1 yılSorma çok hızlı hem de 🙈
Cevap sahibi+1 yılBuca pişmanlıktır demiştim
- +1 yıl
Evet öyle işin daha da kötüsü hiç arkadaşım yok bir tane vardı oda eskişehire gitti bölümümdekilerle pek muhatap olmuyorum ilk defa üni. ye geldikleri için ilk haftada yaptıkları şaklabanları sonraki yıllar yüzlerine tokat gibi vurulcagını bilmiyor :D tahmin edebiliyorum ki sende benle aynı konumdasın :)
Cevap sahibi+1 yılTamda öyleyim, 1 sene de olsa yaş farkı, okuldaki tutumlar falan o kadar saçma geliyor ki... Daha ilk günden 'çimlere oturma merakı' falan...
Cevap sahibi+1 yıl*Tam da
Cevap sahibi+1 yılOda arkadaşım 1 tane ama tanışmadık henüz, çünkü gelmedii 🙄 Ayrıca okuldan 3 4 tane arkadaşım var, sözüm bazı salak kız grubunaydı 😂
- +1 yıl
aaa senin durumun gene iyimiş benim hiç arkadaşım yok :) o kadar saçma muahbetleri var ki ilk gün bir iki tanesini tanıdım bir daha hiç birine selam falan vermedim :D
Geçen dolmuşta giderken bir amca benle muhabet etmeye çalıştı amcayla yarım saat dedikodu yaptık nasıl rahatladım anlatamam :D
Cevap sahibi+1 yılBen egedeyken o durumdaydım, hiç arkadaşım yoktu mecbur okul değiştirdim iyiki de değiştirmişim. İnanır mısın her gün şükrediyorum nerdeyse arkadaşlarımı kaybetmemek için 😌
Cevap sahibi+1 yılEgeden sonra kampüs çok kötü geldi, 1 tane bile cafe yok, şehir merkezine de uzak biraz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi geceler 😌
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılGelmedim çok şükür bin şükür 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbir kordon yap da gel 😄
Cevap sahibi+1 yılKarışık gidin dengelesensin 😂
Cevap sahibi+1 yıl*dengelensin
Cevap sahibi+1 yılBen yarın geliyorum izmire 1 saat vaktim var akarız beraber 😂
Cevap sahibi+1 yılBasmane gar da akarız 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBasmane gar'ı bilmiyor musun? Tren garı, konakta fuarın olduğu yerde
Cevap sahibi+1 yılBasmaneden çık, 15 20 dk yürü kuledesin
Cevap sahibi+1 yılTren garı diyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılOlur 1 saat kadar boşum 😂
Cevap sahibi+1 yılSana basmaneyi gezdiririm 😂😂 çok büyük ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYarın 4.30 gibi bekliyorum 😂 tabi anca 35 40 dk ayırabilirim sana 💁
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ben 4 de otogar da olucam, metro vs derken basmaneye gelmem en az 4.30 olur, tren de 17.15 de kalkıcak, o arayı da sana ayırayım bari 😂
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOnlar klasik, sende lavanta olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılPeki 😄
Cevap sahibi+1 yılTanımamazlıktan gelirsem? 😂
- +1 yıl
:D :D bana bir anımı hatırlattın bundan 2 ya da 3 yıl önce gene ks de takılıyodum bir kızla tanıştım o zamanlar istanbuldayım kız ümraniyedendi. Neyse baya telefonlarımızı verdik watsapptan da konuşuyoruz bir gün bana taksime gelirmisin görüşelim dedi. Bende olur dedim ortak mekan bulduk falan yarın oldu kız 2 saat beni beklemiş :D şu an devaju oldu benim için :D
Cevap sahibi+1 yılİşim düşmezse kısmını anlamadım 😂
Cevap sahibi+1 yılHee okeyy 😄
Cevap sahibi+1 yılTrollemiyorum ki, ciddiye almadığını biliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden ciddiye alayım yakasında kırmızı karanfil taşıyacak adamı 😂
Cevap sahibi+1 yılLavantaydı benim fikrim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOldu olacak git beyaz çorapla kundura giy 😂
Cevap sahibi+1 yılHayaline bile aşık oldum yiğidim bul beni 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGülüm değil qülüm olacak o lütfen 😂 altın diş mi? En sevdiğim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılQıRo ¥@R¡M 😂
Cevap sahibi+1 yıl@şQıM F@C€ $¡Fr€N¡ ₩£rS£n£
- +1 yıl
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Bak biz...
Cevap sahibi+1 yılYha @$KıM ❤ buca da çok vardır bunlardan 😂
Cevap sahibi+1 yılBu kadarı yeter 😂 klavyeye basan ellerim, okuyan gözlerim kanadı 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl104 yorum nedir ya 😂😂 hatta şu an 105 oldu 😂
Cevap sahibi+1 yılBurdan söylemem prensip olarak kdjdkd
Cevap sahibi+1 yılİsmimi söylemedim ki 😂
Cevap sahibi+1 yılAdım takipçi listende var 😂
Cevap sahibi+1 yılFollow me example man 😂
Cevap sahibi+1 yılYorum yapan diğer iki kişi güncellemeyi görmüştür ama okumazlar sanırım, 117 yorum ne? 😂
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat