Ailem bana ve kararlarima zerre saygi duymuyor kafayi yiyorum yardim edin?

Ailem asiri baskici muhafazakar bir aile. Ve ben 20 yasima kadar aile baskisi ile kapaliydim ama artik dayanamadim ve acilma karari aldim bahene olarak is yerinde yasak falan dedim. Amnem inanmadi tabii ama babam inandi. Simdi ise annem sürekli baski yapiyor yok mademki is yerinde yasak otobus duragina kadar tak bari yok is yerinin kapisina kadar vsyr. kafayi yedirtiyor. Zaten sevgilim ile de ailem yuzunden ayrildik. Yemin ederim boguluyorum artik en sonunda gidip bir köprüden atlayacagim. Yahu 20 yillik hayatimi onlara göre yasadim bu saatten sonrada kendi istedigim olsun istiyorum cok mu ya. Sakin konusmayi dene demeyin hep aynisi oluyor ister 30 kere konusayim annem sürekli basa sariyor sanki hic konusmamisiz gibi. Annem olayin gunahinda filan degil onun tel düsündügü elalem ne der. Hani din özgürlük demekti? hani insan kendi secmeliydi? Bu mu özgürlü? Islamdan sogutmak mi?
Kocaya kacip kurtulayim desem o da yok ayrildik ailem yuzunden. Boguluyorum yemin ederim boguluyorum bu sehirde bu evde. Bana bir akil verin?
Ailem bana ve kararlarima zerre saygi duymuyor kafayi yiyorum yardim edin?