Apseli dis cekimi ???

merhaba arkadaslar antibiyotik ile kurumayan dis cekilirmi? Acil tedavi edilmesi gereken dis koklerim var ama ilhitap oldugu icin tedaviyi engelledi antibiyotik kullanmak zorunda kaldim ama ise yaramadi. Agri kesiciler banamisin demiyor sabahtan su saate kadar 9 10 tane agri kesici aldim tik yok. Baska bir dis hekimine gittim bu dis kokleri ve curuk alinmadan dis etlerin duzelmez iltihap gitmez dedi cekilebilecek durumdalar dedi. Sizce guvenip cektirmelimiyim apseli dis cekimi tehlikeli korkuyorum dedim hekimse ancak cektirince düzelir ve oncesinde antibiyotk kullanimin oldugu icin tehlikesiz dedi ama ben bir dusuneyim dedim sizce ne yapayimhekime inanip güvenip aldirayimmi lütfen yardim edinnnn...
Güncellemeler
+1 yıl
tekrar baska hastane aciline gittim arkadaslar bu seferde 20lik dis dediler sanirim 20lik dis kanaatine bende onay verdim bu bogaz agrisi kulaga vurmasi sonra basima vurmasi dis etimin komple sismesi en cokta 20lik disin ustundeki sislik karari kesinlestirdi 20lik dis allah belani versin seninnnn
Apseli dis cekimi ???