Henüz bir kaç aydır evliyim. Eşimin ailesiyle beraber oturuyorum. Eşimin erkek kardeşi benden bir yaş küçük ve her fırsatta bana yanaşıyor. Artık dayanamıyorum eşime söylemekten korkuyorum sonuçta kardeşi. Ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
bak soran senin tek yapman gereken eve kamera yerlestirmek kesinlikle yap bir kayit falan olsun, esine soylersen yanlis anlaya bilir o pic de yalan soyleyip adıni lekeleye bilir kayit aldiginda once eşine söyle inanmassa karisisin inanmak zorunda ozaman kayitlari gosterirsin tamam
01 Yorumla
Soran+1 yıltelefon kaydı almaya karar verdim zaten yinede fikir için teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Tovbe est. Annesine soyle
08 Yorumla
Soran+1 yılkayın validemin bahaneleri yüzünden beraber oturuyoruz zaten. Beni oğluna karşı savunmaz.
Soran+1 yılpeki ne diyicem ki? dilim varmıyor konuşmak istiyorum ama eşimi karşıma alıpta durum bu diyemiyorum
Soran+1 yıleşin sana böyle bir şey ima ederse ve erkek kardeşi de inkar ederse abi asıl o bana tacizde bulundu yengem dedim başımı önüme eğdim vazgeçer dedim dese ne yaparsın? Kaynım boşuna uğraşma bunları derim abimde bana inanır diyor.
Soran+1 yılalmaya çalışırım sağol en azından yargılamadın beni
Karsisina gec bir arkadasim vardi kocasinin kardesi onu taciz ediyordu kadin dayanamdi eline pompaliyi aldi adamin beynini dagitti diyebilirsin.. Bundan da anlamiyorsa uyku ilacini veriyosun fazla gelen organini kesip agzina veriyosun...
01 Yorumla
+1 yıluyduruyor yok öyle bişey o yanlış anlamış falan der kocanla konuşmadan önce emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılbir anda belimden tutuyor, çok hoş kokuyorsun diyor, bazen kapıyı kapatıp üzerime doğru yürüyor bunun nesini yanlış anlayacağım
- +1 yıl
eşin kardeşine kondurmaz tatlım bunu ya da kardeşi inkar eder evet yaptım demez o yüzden planlı hareket et demek istedim tüm suçlu sen olursun daha sonra
Soran+1 yılne yapabilirim ki
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
33Cevap
- Diğer konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılYa bu sapıklar bu şekilde devam ettikce dahada ilerlicek bence söylemelisin he gidipde bir anda pat diye degil erkek kardeşinin gelmesini istemedigini söyle rahataız oldugunu söyle sana inanacak tabi eşisin inanmassa bir sorun var demektir
03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl konuşabilirm ki ya inanmazsa? ayrıca dilim varmıyor ki nasıl diyicem erkek kardeşin beni taciz ediyor diye
- +1 yıl
taciz ediyor deme sende eve gelmesini istemedigini söyle rahatsız oldugunu söyle çok mu sert kocan hiçmi laf diyemiyosun yani
Soran+1 yılhayır sert değil ama fazla sahiplenici zaten ben telefon kaydını denemeye karar verdim teşekkürler yardım etmeye çalıştığınız için.
+1 yılDurumu sen yanlış anlıyor olabilir misin? Ne yapıyor mesela? Açık bir şekilde taciz ediyor ve seni zorluyor mu yoksa sen onun hareketlerinden böyle bir varsayım mi yapıyorsun?
013 Yorumla
Soran+1 yılbir anda belimden tutuyor, çok hoş kokuyorsun diyor, bazen kapıyı kapatıp üzerime doğru yürüyor bunun nesi yanlış anlaşılır ki?
- +1 yıl
Bu bahsettiğin şey çok tehlikeli ve aileniz içinde telafisi mümkün olmayan geri dönülmez felaketlere ve yıkıma yol açar.. kocana bunu anlatsan belki sana inanmaz belki inansa da boyke bir durumun varlığını kabullenmek istemeyeceginden kardeşi ile birlikte sana da zarar verebilir.. birde bunun "el alem duysa ne der" mantığı ile örtbas edilmeye çalışılacağını da unutma.. senin dediğine benzer şeyleri bu toplumda binlerce kadın yaşıyor ve bu kadınlar susmak zorunda bırakılıyor
Soran+1 yılburadaki bir beyefendiyle konuştuktan sonra telefon kaydı almaya karar verdim daha fazla katlanmak istemiyorum
- +1 yıl
Neresinden bakarsan bak durum her yönü ile kotu.. bu zamana kadar yaptığı tacizlere bir şekilde sessiz kalman onu daha da cesaretlendiriyor ve sonunda allah korusun sana tecavüz de edebilir.. tabi senin burada yapabilecek bir şeyin de olmaz.. veya, sen bu durumu kocana anlatsan ve bir yüzleşme durumu soz konusu olursa, zaten kaybedecek bir şeyim kalmadı mantığı ile davranabilir ve bundan önceki tacirlerini, senin sessiz kalmandan aldığı cesaretle bir flortlesme olarak gösterebilir dolayısıyla seni de kendi ile beraber bir batagin içine cekebilir
Soran+1 yılbeni korkutuyorsun? devam etmesen? yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Telefona kaydetme olayını öyle basitce yapamazsın.. yapsanda işler pek senin istedigin gibi gitmeyebilir.. sussan bir turlu anlatsan bir turlu.. kocanın nasıl bir kişilik olduğunu sen biliyorsun.. ona göre otur dusun degerlendir ve bir karar al.. Allah yar ve yardımcın olsun.. kocan içinde senin içinde çok üzüldüm
Soran+1 yılteşekkür ederim inş daha kötü olmazda ne oluyorsa olsun çünkü ileriye gitmesini istemiyorum daha fazla
- +1 yıl
Ben sizi korkutmak için cabalamadim.. sadece böylesi bir durumun bizim toplumumuzda nasıl değerlendirildigini ve muhtemel şeyleri anlattım.. çünkü böyle bir şeyi kısmen de olsa yaşadım.. peki madem yanlış anlaşılıyorum en iyisi susmak o zaman
- +1 yıl
Umarım bu zulme daha fazla katlamak zorunda kalmazsin
Soran+1 yılsizde haklısınız toplum hakkındaki düşüncelerinizde fakat o kadar tedirginim ki ne olacağını kestiremiyorum. Umarım kalmam...
- +1 yıl
Uzaklas o evden ve aileden.. sen yapsanda da yapmak zorunda olacağın veya bırakılacağın şey bu çünkü
- +1 yıl
Hayırlı geceler
Soran+1 yılsizede
Yabancı biriyle aynı evde oturmanın sonucu işte bu. Bence kocana söyle, kocanda ayarında kardeşine söylesin. O evden de çıkıp başka bir eve taşının. Kocanın kardeşiyle de bir daha bir araya gelmemeye çalış.
00 Yorumla- Diğer konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılEşine söyle belki bu lavuk karın bana yanaşıyor abi der ve aranız bozulur boşanırsınız ha sana inanmıyorsa kocan ayrıl ne hayır gelir
09 Yorumla
Soran+1 yıleşimi seviyorum ayrıca bu tarz bir durum olursa beni boşamaz gebertir
- +1 yıl
Ama suçlu kardeşiyse söylemen gerekli
Soran+1 yılnasıl söylenir bilmiyorum
- +1 yıl
Ya kocan lan kocan aynı yastığa baş koymuşsunuz benim eşime öz kardeşim dokunmaya kalksa eşim bunu bana söylese kardeşim bile olsa falakaya yatırırım la onu
Soran+1 yıleşim fakat dilim varmıyor ne yapayım ister istemez korkuyorum kızmanıza gerek yoktu yardımcı olmaya çalıştığınız için sağolun iyi günler
- +1 yıl
Beynim yanıyo ya senin yaptığın iğrenç bir durum umarım başıma helmez
Soran+1 yılben ne yapmışım ya? kayın validemin bahaneleri yüzünden aynı evde oturuyoruz. Okuyorum evle ilgileniyorum bunun üstüne bir de kaynım tarafından tacize uğruyorum söylememem için tehtid ediliyorum. Ne yapabilirim? Söyle.. Kolay mı sanıyorsun? Normal bir şeymiş gibi anlatamıyorum anlamıyor musun?
- +1 yıl
O zaman niye evlendin madem kocana anlatamayacaksın ne diye kocam diyorsun tacize dur demek senin elinde ama demiyorsun
Soran+1 yıltelefon kaydına almaya karar verdim belki inanmaz diye...
neyse yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim...
+1 yılYanlış anladıysan kötü ama gerçekten bu durum varsa söylemelisin. Ama inanmazsan bir gün izle onu de.
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu uyarma sakın, sonra suçu sana atmaya çalışır direk eşine üstü kapalı şekilde anlat.
011 Yorumla
Soran+1 yıluyardığım çok oldu
- +1 yıl
Eşine anlat ileri farklı boyutlar olur başın ağrır.
Soran+1 yılabim bana mı inanır sana mı diyor
- +1 yıl
Dedim ya olay bu, ona kendini acındırarak ağlayarak anlat yoksa bu olay büyür...
Soran+1 yılama eşim ya bana inanacak veya ona bana inanırsa ona zarar verecek
ona inanırsa bana
bu yüzden anlatamıyorum- +1 yıl
Yani şu an ki halinizden memnunsunuz o vakit devam edin ne diyeyim, zaten bir çok kız da taciz olayını bu şekilde gizliyor sonra intihara filan kalkışıyor...
Soran+1 yılbu durumdan nasıl memnun olabilirim allah aşkına? Evliyim sonuçta. Söylediğim gibi kayın validem karşı çıkacak kayın pederim de öyle zaten onların bahanesi yüzünden aynı evdeyiz olan bana olacak her iki şekilde de hem eşime nasıl kardeşin beni taciz ediyor derim onu da bilmiyorum dilim varmıyor
- +1 yıl
Diyeceksin arkadaş gerekirse kendi öz ailene anlatacaksın... yoksa çok kötü durumlar olacak ileri de.
Soran+1 yıltelefon kaydını deniyecem bakalım ne olacak
- +1 yıl
Ha şöyle sağlam kanıtlar bul konuştur onu kaydı bir çok yükle eşin belki hemen silmeni filan söyler, inşallah temiz çıkarsın bu işin içinden şu an ben bile endişelendim.
Soran+1 yılinş bu arada yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim
Ya neden korkuyorsun?
Allahım bu kadınlar beni çıldırtıyor ya..
Sana saldırmasını mı bekliyorsun02 Yorumla
Soran+1 yılkayın validem oğlunu yağ gibi üste çıkarır delilim de yok eşimin kardeşi sonuçta
zaten buradaki bir beyefendiyle konuştuktan sonra telefon kaydı almaya karar verdim
+1 yılVay şerefsz edepsiz ay sinir oldum bölelerine işkence edicen eşin nasıl biri?
00 Yorumla
+1 yılVay öç. Ses kaydına ya da kamera kaydına falan al, kanıtın olsun.
00 Yorumlataşınabiliyopsanız taşının taşınamıyosanız söyle geç. sonra sen kötü olursun.
00 Yorumla
+1 yılzor bir durummuş, taciz ederken telefonla ses kayıdı al ki elinde her ihtimale karşı koz olsun.
00 YorumlaAllah belasını versin, terbiyesiz herif, hemen konuş kocanla
05 Yorumla
Soran+1 yılabim bana mı inanır sana mı diyor haklı eşim ya ona inanırsa ve o inkar ederse?
Soran+1 yılkayın valideme böyle bir şey söylersem anında suçu benim üzerime yükler zaten onun bahaneleri yüzünden aynı evde kalıyoruz telefona kaydetmekten çekiniyorum yakalanırım diye korkuyorum
Soran+1 yıleşimi seviyorum bir yandan da okuyorum ayrıca bir kaç aya çıkacaktık fakat ailesi bırakmıyor ne yapıım ki
+1 yılTaciz derken yanaşma yani napyo yanaşma taciz olamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılbir anda belimden tutuyor, çok hoş kokuyorsun diyor, bazen kapıyı kapatıp üzerime doğru yürüyor bunun gibi
- +1 yıl
Temas yok de mi belinden tutma harici
Soran+1 yılhayır henüz çok ileri gitmedi fakat gitmesinden korkuyorum
- +1 yıl
Biraz yüz verirsen ileriye gider tabi tersle napyosun de falan
Soran+1 yıldemedim mi sizce? gülüyor her söylediğime adi pislik
- +1 yıl
O zaman ya abi kardes bir birine düşecek ya da sen böyle idare etceksin baska şans yok aile dişin da yasayamiyosaniz
Kendisini al karşına konuş senin derdin ne de Ben abinin karısıyım maksatın benim yuvamı yıkmak mı de o gerçekten sana temiz gözle bakıyorsa bırakıyorsa gideceğini anlarsa bırakır
00 Yorumla
+1 yılYanaşıyor nasıl yanaşıyor onu söyle eliyor mu ya da yanına mı geliyor
017 Yorumla
Soran+1 yılbir anda belimden tutuyor, çok hoş kokuyorsun diyor, bazen kapıyı kapatıp üzerime doğru yürüyor bunun gibi
- +1 yıl
Oha söyle bence bellin de tutmak ne Ya söyle sen en iyisi vakit kaybetmeden
Soran+1 yılbaşta uyardım onu fakat abim bana mı inanır sana mı diyor
- +1 yıl
Ses kaydı yap ensest seviyor o galiba mal
- +1 yıl
Şerefsiz yani
- +1 yıl
Hiç elledi mi kalçana falan
Soran+1 yılhayır ama ben ileri gitmesinden korkuyorum eşime de korkudan bir şey diyemiyorum bana inanırsa kardeşine zarar verecek kardeşine inanırsa bana
- +1 yıl
Valla ne olursa olsun namus önce gelir peki hoşuna gidiyor. mu
Soran+1 yılafedersin ama manyak mısın? eşim var evliyim eşimi de seviyorum
- +1 yıl
Ben sadece sordum Yani birşey söylemek istiyorum ama yeri değil doğru birşey var ama burda olmaz
Soran+1 yılsize iyi günler
- +1 yıl
İyi günler ama kusura bakma yani ileri gidicek o emin ol Yani
- +1 yıl
Ha bu arada seviyorum dedin Ya kocanı seven insanları gördük aldatılar Kendinden bu kadar emin olma
Soran+1 yılcanımıda alsalar eşimi aldatmam beyefendi. Namusundan yoksun biri değilim...
- +1 yıl
İnşallah sen. Öylesin hanım efendi
- +1 yıl
Öyle derken sadık demek istedim
- +1 yıl
Dediğim gibi ses kaydı yap bitir işi
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrolü ona bırak. İlk fırsatta ona teslim ol ve anı yaşa.
00 YorumlaKorkma. Söyle. Uyhun bir dille
02 Yorumla
Soran+1 yılAbim bana mı inanır sana mı diyor
+1 yılBir an önce söyle eşine öyle şeymi olur 😤 o... ğu
10 Yorumla
+1 yılDirek söyle geç olmadan...
00 Yorumla
+1 yılMüge anlıya çık çok geçmeden
00 Yorumla- Diğer konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılsöylemek zorundasın..
00 Yorumla
+1 yılsoylesene esıne suclu duruma dusersın
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi ne durumdasin peki
00 Yorumla
+1 yılFiziki bir temas var mı peki
00 Yorumla
+1 yıltelefona sesini kaydet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNereye kadar sabredebılırsın kı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOvv kötü bu puşta bak sen
00 Yorumla
+1 yılCiddi misin
012 Yorumla
Soran+1 yılyalancı ve haysiyetsiz bir kız değilim böyle bir konuda yalan söylemem
- +1 yıl
Oyle demek istemedim lutfen bence buna bir care bulmalisin ama sonuclari cok fena olabilir. Ayri eve cikmaniz gerekiyor cok ciddi bir sorun bu. Madem boyle birsey yapiyor elinin tersiyle bir tane yapistir agzinin ortasina ondan sonrada esine soyle
Soran+1 yılabim bana mı inanır yoksa sana mı diyor
ayrı eve çıkmak istedim fakat kayın validem bırakmıyor sürekli bahaneler üretiyor- +1 yıl
Sen kocana kardesinin yilisikliklari hosuma gitmiyor de eger inanmazsa hemen o adami Boşa
Soran+1 yıleşimi seviyorum
- +1 yıl
Bu ne bicim cevap esimi seviyorum o zaman tacizlere goz yum sacmaladin simdi iste
Soran+1 yıleşimden boşanma meselesi için dedim bunu boşanmak istemiyorum çünkü seviyorum. Hangi kadın tacize göz yumar? Sadece zor durumdayım kendinizi yerime koyun
- +1 yıl
Ben de esimin yegeni tarafindan senden beter sekilde yasadim bunu ve esime bu kadini bu evde istemiyorum dedim Inanmadi birde inadina eve soktu ve ben esimi bu sebeple bosadim
- +1 yıl
Demek ki mezhepleri genis bir aileye gelin gitmissin kusura kalma
Soran+1 yıltelefon kaydını denicem inş daha kötü olmaz herşey
- +1 yıl
Heh iste o zaman da esin sana ona yuz vermissin der
- +1 yıl
Ozele gelsene buradan fikir veremiyorum
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Konusmayi debemedinmi cocukla
00 Yorumla
+1 yılKarşı çık gerekirse söle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı evde kalırsanız böyle olur ayrıl evden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşine söylemen gerek.
00 Yorumla
+1 yılOha ciddi mi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet böyle bir şeyin ciddiyetsizliği olur mu
- +1 yıl
Onun psikolojik tedaviye ihtiyacı var. Konuş bence kocanla
durumu kocana soyle
00 YorumlaDiğer konusunda 337 cevap paylaştı. Penisini kes
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle eşine korkma
00 Yorumla
+1 yılsöyle esine
00 Yorumlasöyle esine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBı kere birşey olmaz
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz